Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا حشمتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور تأمین برق مورد نیاز در استان بوشهر بخشی از برق مازاد پتروشیمی مبین وارد مدار شده است و تلاش می‌شود که از ظرفیت دیگر رشته‌ها نیز استفاده شود.

وی تصریح کرد: استفاده از برق مازاد پتروشیمی دماوند نیاز به خط انتقال از محدوده شرکت به خط سراسری دارد که نیازمند خاموشی طولانی است و دنبال کاهش تبعات آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به اینکه نصب پست‌ها انجام شده است افزود: در این راستا خط انتقال باید برقرار شود که باید با اعمال خاموشی و مجوز کار، به‌زودی ارتباط الکتریکی برقرار شود.

وی از پرداخت خسارت به وسایل برقی آسیب‌دیده از قطعی برق خبر داد و بیان کرد: شرکت توانیر هر سال به‌صورت متمرکز با شرکت بیمه برای پرداخت خسارت به لوازم و تجهیزات آسیب‌دیده مردم از قطعی برق قرارداد دارد.

حشمتی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند برای وسایل برقی خود که به‌دلیل قطعی برق دچار خسارت شده پرونده ثبت کنند تا در اولین فرصت پس از کارشناسی خسارت آن‌ها پرداخت شود.

وی به افزایش چشمگیر مصرف برق به خاطر موج گرما بیان کرد: مصرف برق در کشور ۱۲ هزار مگاوات بیشتر از تولید است و باید اختلاف بالای میان تولید و مصرف جبران شود که بخشی از آن با اعمال محدودیت بر صنایع و بخشی هم قطع بابرنامه‌ی برق خانگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: در صورتی که مدیریت بار و مدیریت مصرف نشود منجر به هشدار عملکرد سیستم‌های حفاظتی نیروگاه‌ها و تجهیزات شبکه انتقال برق خواهد شد و خاموشی گسترده شبکه برق را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ها و اعمال محدودیت در صنایع در روزهای آینده فشار خاموشی‌ها کمتر شود، گفت: با پیشی‌بینی‌های انجام شده و روند افزایشی درجه حرارت دما تا سه چهار هفته آینده شرایط و کمبود تولید ادامه‌دار خواهد بود.

کد خبر 5252540

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر شرکت توانیر بوشهر شبکه برق ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه گرگان قطعی برق خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخابات 1400 ایلام خشکسالی مجلس شورای اسلامی مصرف برق استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • بی‌عدالتی‌ها پتروشیمی‌ها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه