Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» اسماعیل حسین‌زهی در مورد انتشار خبری از سوی برخی مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر اینکه در سیستان و بلوچستان کمبود کیت تشخیص کرونا وجود داشته و برای تفکیک واریانت دلتا از سایر واریانت‌ها به کیت‌های اختصاصی نیاز است، گفت: وزارت بهداشت، اطلاعات اشتباهی از وضعیت شیوع کرونا در استان سیستان و بلوچستان دریافت کرده است، چرا که اصلا هیچ نوع کیت آزمایشگاهی برای تشخیص کرونا در این منطقه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز درمانی شهرهای سیستان‌وبلوچستان فاقد متخصص بیماری‌های عفونی هستند

نماینده مردم شهرستان‌های خاش، میرجاوه، تفتان و بخش‌های نصرت‌آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: وقتی مردم در شهرستان‌ها به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند با نبود پزشک متخصص بیماری‌های عفونی مواجه می‌شوند، کما اینکه در حوزه انتخابیه‌ام متخصصی وجود ندارد که بتواند بیماری کرونا را تشخیص دهد و این مشکل در استان سیستان و بلوچستان در حالی وجود دارد که از هر خانواده چند نفر به دلیل ابتلا به کرونا قرنطینه هستند.  

مسئولان با تامین امکانات در این منطقه مانع از سرایت بیماری به دیگر استان‌ها شوند

وی تصریح کرد: رفع این مشکلات در گروی این است که وزارت بهداشت به طور جدی برای کمک به مردم این منطقه ورود پیدا کند، هر چند جای قدردانی دارد که با تعطیلی اداره‌ها در این استان باعث شدند که مردم کمتر بیرون از خانه بروند، اما همچنان نیاز داریم که مسئولان حوزه سلامت عنایت ویژه‌ای به مردم این استان داشته باشند.

حسین‌زهی خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان پیشانی ایران است و اگر این ویروس از این منطقه به سایر استان‌های کشور سرایت پیدا کند به بروز مشکل بیشتری در کشور منتهی خواهد شد، بنابراین مسئولان مربوطه با این نگاه که پیشگیری بهتر از درمان است، امکانات لازم برای کنترل این بیماری را در این استان تامین کنند.

وی افزود: البته در اینجا باید از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تشکر کنم که اعتباراتی را برای کمک به این استان تخصیص داد که امیدوارم در شرایط کنونی تنها برای کنترل کرونا هزینه شود، چرا که سلامت مردم بر ساختمان‌سازی در این منطقه ارجحیت دارد و می‌طلبد که در این زمینه دستگاه‌های نظارتی ورود پیدا کرده و روند هزینه‌کرد آن را رصد کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: مردم این منطقه نجیب و ولایتمدار هستند، کما اینکه برغم مشکلات اقتصادی و معضل بیکاری که در تمام نقاط با آنها مواجه هستند، مشارکت حداکثری در انتخابات داشتند، بنابراین این حق آنها نیست که مسئولان نسبت به این وضعیتی که دارند، بی‌تفاوت باشند.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم‌اکنون هلال احمر برای رفع مشکلات ناشی از شیوع کرونا به کمک مردم این استان آمده است، ضمن اینکه درخواست داریم نیروهای مسلح، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، بنیاد علوی و آستان قدس رضوی نیز برای کنترل این بیماری در سیستان و بلوچستان و کمک به مردم ورود پیدا کنند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان کرونا استان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان