Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@03:01:43 GMT

سردسته زنان فاسد در زمان شاه که بود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۴۴۷۶

سردسته زنان فاسد در زمان شاه که بود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در دوره نخست وزیری قوام السطنه و همچنین در زمان کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آمریکا و انگلیس عموما و خاندان پهلوی خصوصا برای ایجاد امواج براندازی در میان مردم و افراد جامعه از اراذل و اوباش بدسابقه و فواحش مشهور زمان خود استفاده‌ها کردند و توانستند در برهه‌هایی از تاریخ اهداف و امیال اربابان خود را با ارزانترین قیمت و بیشترین استفاده جامه عمل بپوشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مشهورترین این افراد می‌توان به شعبان بی مخ (شعبان جعفری)، پری بلنده (سکینه قاسمی) و ملکه اعتضادی اشاره کرد.

یک: شعبان بی مخ پس از کودتای ۲۸ مرداد و خوش‌خدمتی‌های این روز به «تاجبخش» شهرت پیدا کرد و بنا به پیشنهاد تیمسار زاهدی با شاه ملاقات کرد.

شعبان بی‌مخ به اصطلاح گردن کلفت شاه بود. با آغاز انقلاب اسلامی، احساس خطر کرده و فرار کرد و با دریافت تابعیت آمریکایی، سال‌ها در کالیفرنیا زندگی می‏کرد و در ساعات اولیه روز ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ شمسی مصادف با پنجاه و سومین سالگرد کودتای ۲۸ مرداد که خود از نقش‌آفرینان اصلی آن بود، در سن هشتاد و پنج سالگی در شهر لس آنجلس از دنیا رفت.

دو: سکینه قاسمی معروف به پری بلنده و ملکه اعتضادی دو نفری بودند که در کودتای ۲۸ مردادماه حضوری فعال داشتند و تا زمان انقلاب اسلامی از سردسته‌های فواحش تهران شناخته می‌شدند که با وقوع انقلاب اسلامی ملکه اعتضادی با شعبان بی مخ توانستند از کشور متواری شوند، اما پری بلنده به دست عدالت افتاد و برای عمری فساد و فحشا به جوخه اعدام سپرده شد.

ظاهرا این سنت مفسدان و دنیا طلبان است که در هر دوره‌ای شعبان بی مخ و پری بلنده و ملکه اعتضادی به روز شده خود را داشته باشند. امروز دیگر انقلاب اسلامی اجازه ریشه یابی در کشور را به این افکار منحط نمی‌دهد، اما در خارج کشور می‌توان نسخه به روز شده بی مخ‌ها و اعتضادی‌ها و پری بلنده‌ها را مشاهده کرد. مسیح علینژاد و..

امروز فضای رسانه امکان شناسایی کسانی با روحیات سه نفر یاد شده را که در برهه‌های خاصی در میدان ظاهر شده و بعد‌ها سر از خارج کشور در می‌آورند را مورد شناسایی همگان قرار می‌دهد.

منبع: جهان نیوز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فساد و فحشا دوران پهلوی کودتای ۲۸ مرداد انقلاب اسلامی شعبان بی مخ پری بلنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • قتل تکان‌دهنده ملکه زیبایی اکوادور در ملأعام
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • زمان دیدار معلمان با رهبر انقلاب مشخص شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد