Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی پس از اتمام جلسه فوق العاده کمیسیون انرژی مجلس پیرو خاموشی‌های اخیر در کشور گفت: عدم هماهنگی در بین دستگاه های اجرایی در خاموشی های اخیر مشهود بود.

به گزارش مشرق، «علی نیکزاد» پس از اتمام جلسه فوق العاده کمیسیون انرژی مجلس پیرو خاموشی‌های اخیر در کشور گفت: علیرغم اینکه نمایندگان مجلس برای سرکشی در حوزه‌های انتخابیه به سر می‌برند، امروز کمیسیون انرژی مجلس که کمیسیون ذینفع در بحث صنعت برق است، با حضور وزیر نیرو و معاونانش تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ببینید: فیلم/ انتقاد نیکزاد از قطعی غیرکارشناسی برق

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقادات به عملکرد وزرات نیرو در جلسه فوق بیان داشت: این مسئله ابتدایی‌ترین کاری است که وزارت نیرو می‌توانست پیرو زمان خاموشی‌ها و اطلاع رسانی به مردم انجام دهد تا مردم، کسبه و افرادی که بیمار در خانه دارند بتوانند خاموشی‌ها را مدیریت کنند.

وی با اشاره به اظهارت روز گذشته رئیس جمهور مبنی بر اینکه «ما با قطع کردن برق صنعت، کمبود برق را جبران می‌کنیم» گفت: این حرف در نوع خود یک حرف غیرکارشناسی است و ما باید در این زمینه به سمت ادارات دولتی، نهادها، معابر عمومی و تشکیلاتی برویم که زندگی مردم و بحث تولید را متوقف نمی‌کند.

نیکزاد با بیان اینکه تکالیف برنامه ششم طی سال‌های اخیر پیرو افزایش ظرفیت حوزه برق تا ۲۵ هزار مگاوات روی زمین مانده است بیان داشت: از این رو دولت این کار را انجام نداد و برای تحقق این مسئله از وزارت نیرو حمایت نکرد.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم حمایت دولت از بخش خصوصی در حوزه برق بیان داشت: این در حالی است که بخش خصوصی دارای صنایع بزرگی هستند و آب را با منابع خودشان از خلیج فارس منتقل می‌کنند. بنده در بازدیدی که از این مجموعه‌ها داشتم مطلع شدم که این‌ها آماده بودند ۱۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات برق را از طریق منابع خودشان تامین کنند و در اختیار صنعت کشور قرار دهند که فشار روی وزارت نیرو و صنعت برق کم شود لذا باید مشخص شود چه دستی در کار بوده و اجازه این کار را نداده است.

وی تاکید کرد: بحث بعدی درباره رمزارزهاست و برای وزارت نیرو عیب است که بگوید من نمی‌توانم جاهایی را که مجوز ندارند و برخلاف قانون، رمرزارز استخراج می‌کنند، کنترل کنم. میزان مصرف برق در آن نقطه‌ای که رمزارزها به صورت خلاف استخراج می‌شود، کاملاً واضح و مبرهن است و قرار شد مدیریت شود.

نیکزاد اظهار داشت: از سوی دیگر وزارت نیرو اعلام می‌کند که در این زمینه پیش بینی‌های لازم را نداشته است. سازمان عریض و طویلی به نام سازمان هواشناسی که زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است، قطعاً این پیش بینی‌های لازم را انجام داده و اگر هم انجام نداده، باید وامصیبتا گفت.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از ابتدا عدم هماهنگی در بین دستگاه‌های اجرایی دولت دوازدهم مشهود بود، گفت: با این حال جمع‌بندی این جلسه آن شد که کارهای اساسی که توسط وزارت نیرو در مورد تولید برق انجام نشده، شناسایی شود و همچنین مقرر شد کمیته‌ای تشکیل شود و پیشنهادات درباره اطلاع‌رسانی قطع کردن برق‌های ادارات، تعطیلی ادارات در استان‌های گرمسیر و جمع کردن صنایعی که در آن‌ها فعالیتی در زمینه رمز ارزها صورت می‌گیرد بررسی شود.

وی ادامه داد: وقتی سازمان برنامه و بودجه در موضوع هدفمندکردن یارانه‌ها، منابع را از وزارت نیرو می‌گیرد و به موقع به آنان منتقل نمی‌کند و طلب بخش خصوصی هم به ناحق پرداخت نمی‌شود، انتظار چنین روزی را باید داشته باشیم.

نیکزاد اظهار داشت: قرار شد کارگروهی در مجلس برای پیگیری موضوع قطعی برق و کاهش مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، تشکیل شود و ما به صورت جدی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: استدعا دارم مردم در حد ممکن در مصرف انرژی صرفه جویی داشته باشند و درخواستم از وزارت نیرو هم این است که در وسط میدان باشد و این شرایط را به خوبی مدیریت کند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم مجلس کمیسیون انرژی مجلس علی نیکزاد برنامه ششم نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند