Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دمای بالای هوا در هرمزگان و تلفیق آن با وضعیت حاد کرونایی موجب کاهش مراجعات مردم برای اهدا خون شده است و این موضوع مشکلاتی را ایجاد کرده است، در حال حاضر نیاز ویژه به گروه خونی O منفی در هرمزگان وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، استان هرمزگان این روزها در وضعیت بدی به سر می‌برد و مشکلات یکی پس از دیگری خود را نشان می‌دهند، آمار کرونایی‌ها در استان به شدت رو به افزایش است و بخش‌های کرونایی هرمزگان پر شده است، دمای هوا همچنان می‌تازد و قطعی‌های برق حل و فصل نشده است و در این وضعیت از سازمان انتقال خون استان نیز خبر می‌رسد که به دلیل کاهش اهدا کنندگان خون مشکلات افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاز به خون مانند نیاز به آب، اکسیژن و غذا برای خیلی از افرادی که در گوشه و کنار ما زندگی می‌کنند نیازی حیاتی است، بیماران تالاسمی و هموفیلی از مصرف کنندگان دائمی خون هستند و همواره باید تزریق خون به آنها انجام شود؛ با توجه به حجم ثابت و شاید در حال افزایش این بیماران می‌توان نتیجه گرفت که هر روزه به حجم ثابت خون در استان‌ها نیاز است که این خون از طریق اهدای خون بایستی تامین شود اما متاسفانه تلفیق گرما و کرونا باعث شده است مردم رغبت خود را برای مراجعت به مراکز انتقال خون از دست دهند و این موضوع مشکلات استان را دو چندان کرده است.

دکتر ایمان زارعی مدیرکل انتقال خون هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: با توجه به گرمای هوا وشیوع کرونا، با کاهش حضور داوطلبان اهدای خون در استان هرمزگان مواجه شده‌ایم که کار تامین خون برای بیماران را بسیار دشوار کرده است.

وی افزود: متاسفانه در روزهای اخیر تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌ها افزایش یافته است و اکثر این بیماران نیز به خون یا فرآورده‌های خونی نیاز دارند که ضرورت دارد به هر شکل ممکن خون برای آنها تامین شود. 

زارعی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 2 هزار و 600 بیمار خاص در استان هرمزگان نیاز دائم به خون و فرآورده‌های خونی دارند از این تعداد 2 هزار بیمار تالاسمی ماژور هستند که معمولا این عزیزان هر دو هفته تا یک‌ماه مصرف خون دارند.

مدیرکل انتقال خون هرمزگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 4 مرکز ثابت انتقال خون در شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، میناب و قشم آماده حضور اهدا کنندگان خون هستند.

وی تاکید کرد: 23 مرکز بیمارستانی و درمانی استان هرمزگان روزانه به طور میانگین به حدود 240 تا 280 واحد خون نیازمند هستند که بایستی بتوانیم با کمک مردم نیاز آنها را تامین کنیم.

زارعی تاکید کرد: خیلی از مردم انتقال خون را با مراکز درمانی اشتباه می‌گیرند در حالی که مرکز انتقال خون محل حضور داوطلبان اهدای خون است که از سلامت کامل برخوردارند چرا که افرادی می توانند که خون اهدا کننده که از هر لحاظ سالم‌ باشند.

وی اطمینان داد: تمام‌ وسایل خونگیری از مردم استریل و یک‌بار مصرف هستند و کرونا هم با اهدای خون منتقل نمی‌شود. 

زارعی عنوان کرد: امیدواریم هم استانی‌های عزیز اهتمام ویژه‌ای به امر اهدای خون داشته باشند و با مراجعه به مراکز انتقال خون به کمک بیماران نیازمند خون بشتابند.

رشد 15 درصدی اهدای خون در سه ماهه اول سال 1400دستیابی دانشمندان ایرانی به دانش تولید ماده موثره داروهای "قندخون، فشارخون و چربی خون"آزمایش خون در منزل شما با پاسخ دهی سریع!

انتهای پیام/865/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان هرمزگان انتقال خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید