Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سامانه معرفی مدیران از جانب مردم که توسط آیت الله رئیسی شروع به کار کرد، بیان کرد: هر دولتی که روی کار بیاید حداقل به 15 هزار نیروی مدیر در بدنه دولت در سطح کشور نیاز دارد.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مصادیق افراد حاضر در دولت آینده،‌ گفت: به صورت مصداقی هیچ موردی وجود ندارد که بتوانیم به آن اشاره کنیم؛ اما از منظر معیار و شاخص به نظر می‌رسد که ایشان شاخص‌های انقلابی‌گری، روحیه جهادی و مدیریتی داشتن،‌ پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی و سلامت فکری و اقتصادی داشتن معیار و مبنای اصلی انتخاب افراد بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایشان کارآمدی فرد را که در این جهات است، مهمترین عامل برای انتخاب یارانشان تلقی کرده‌اند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سامانه معرفی مدیران از جانب مردم که توسط آیت الله رئیسی شروع به کار کرد، بیان کرد: هر دولتی که روی کار بیاید حداقل به 15 هزار نیروی مدیر در بدنه دولت در سطح کشور نیاز دارد. اگر فرد تشکیلات و حزبی داشته باشد، ممکن است از قبل این مدیران را شناسایی بکند ولی زمانی که فردی تشکیلاتی ندارد، استفاده از نظرات مردمی و معرفی مردمی می‌تواند کمک کند تا بانک اطلاعاتی از مدیران جامعه داشته باشد تا نتیجتا بتواند از میان آن‌ها نیروی مناسب را انتخاب کند.

این فعال اصولگرا در رابطه با این مسئله که شاید افرادی که مردم معرفی‌کنند و استقبال زیادی هم از آن فرد شود صلاحیت حضور در آن جایگاه را نداشته باشد، اظهار کرد: آیت الله رئیسی برای این مسئله  یک کمیته‌ای را برای بررسی پیشنهادات بر اساس همان شاخص‌ها در نظر گرفته‌ است که این کمیته شاخص‌ها را با پیشنهادات مردمی تطبیق می‌دهد و این کمک می‌کند تا یک انتخاب شایسته‌ای برای پست‌ها رقم بخورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامی حمیدرضا ترقی آیت الله رئیسی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • بارسا چاره‌ای ندارد: فروش حداقل یک ستاره
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم