Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،واحدیان  قاضی شعبه ٧٧۵ ویژه فضای مجازی دادسرای مشهد گفت:  این کلاهبردار شخص ۲۴ ساله  است و  با همکاری پلیس فتا در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی دستگیر و با قرار قانونی تحویل زندان شد.

او افزود: روش کلاهبرداری فرد متخلف  به این صورت بود که بدافزار ازدواج موقت از پیش طراحی شده را در گروه‌ها و کانال‌های مختلف در فضای مجازی تبلیغ می‌کرد و شکات نیز با نصب این برنامه و بدون اینکه خودشان متوجه شوند، اجازه دسترسی متهم به پیامک‌هایشان را می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متهم با دسترسی به پیامک‌های بزه دیدگان، از موجودی حساب آنان مطلع شده و پس از وارد کردن اطلاعات کارت در نرم‌افزار توسط بزه دیدگان، موجودی حساب آن‌ها به طور کامل توسط متهم تخلیه می‌شد.

بیشتر بخوانید

مراقب کلاهبرداری های تلفنی باشید


قاضی شعبه ٧٧۵ دادسرای ناحیه ۷ مرکز خراسان رضوی ادامه داد: توصیه اکید پیشگیرانه به شهروندان عزیز این است که به هیچ عنوان اطلاعات حساب بانکی خود را در نرم‌افزار‌های نامعتبر وارد نکنند و نرم‌افزار‌هایی که نیاز به پرداخت مالی اینترنتی دارند را حتما از منابع معتبر و مطمئن بارگیری کنند.

انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم فضای مجازی دادگستری خراسان رضوی ازدواج موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳