Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌گوید ماموریت دانشگاه علمی و کاربردی آموزش مهارتی خاص و تعداد دوره‌های مدرک‌دار آن کمتر از دوره‌های بدون مدرک و در حقیقت گواهی است همچنین دانشگاه جامع علمی و کاربردی دوره‌های انحصاری خود را دارد و با دوره‌های فنی و حرفه‌ای هم‌پوشانی ندارد.

به گزارش برنا، جدیدترین قسمت برنامه زنده و تلویزیونی «به وقت ایران» شب گذشته 15 تیرماه با موضوع دانشگاه جامع علمی کاربردی روی آنتن شبکه آموزش رفت و میزبان محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه‌های هزار ساله ملت باید تبدیل به رشته‌های مهارتی شوند.

محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در ابتدا بیان کرد: نگاه به مهارت آموزشی و آموزشی که می‌تواند در فضای کسب و کار مورد توجه قرار بگیرد، نگاه ویژه‌ای است. دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جوانی است و توانست فرصت کسب و کار را فراهم کند.

وی ادامه داد: ساختار نظارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط وزارت علوم پیگیری می‌شود اما هیات علمی به معنای دولتی ندارد و خارج از وزارت علوم است. وزارت علوم یک مجموعه کلاسیک و تابع جریان آموزشی است اما مجموعه علمی کاربردی یک ساختار چابک دارد و به دنبال توانمندسازی در دنیای کسب و کار است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: ما 3 هزار شغل خاص در کشور داریم که تابع مهارت هستند و باید ببینیم کسانی که خروجی دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند آیا نیاز ما را مرتفع می‌کنند یا نه.

وحیدی افزود: یکی از ضعف‌های این مراکز جدا بودن از مجموعه کار است که باید برطرف شود.

به گفته وی، تجربه‌های هزار ساله ملت باید تبدیل به رشته‌های مهارتی شوند تا دامنه گسترش داشته باشند و افراد در این زمینه آموزش ببینند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس در ادامه خاطرنشان کرد:  حوزه‌ای که ضرورت دارد علمی کاربردی به آن ورود کند ارتباط دانشگاه با صنعت است که می‌تواند به مهارت ختم شود.   

وضعیت دانشگاه جامع علمی کاربردی از زبان رییس مجموعه

محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدا بیان کرد: این دانشگاه حدود 30 سال پیش با این هدف اینکه از ظرفیت اجرایی کشور برای تربیت نیروهای ماهر استفاده کند، تاسیس شد. در برنامه اول راهبردی این دانشگاه ارتقای کیفی در دستور کار قرار گرفت و برای آن چند کار مهم هدفگذاری شد.

وی ادامه داد: ساماندهی مراکز علمی کاربردی یکی از آن کارهای مهم است. ما امروزه 600 مرکز علمی کاربردی داریم و 500 مرکز به 2 دلیل مصوبه شورای عالی اداری و سیاست توسعه کیفی امکان همراهی با ما را پیدا نکردند. همچنین از سال 95 به این سمت تدریس در این دانشگاه صرفا از طریق فراخوان امکانپذیر است و کد مدرسی به دوستان تعلق می‌گیرد. امروز 35 هزار نفر مدرس داریم که مجاز هستند با دانشگاه علمی کاربردی همکاری کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: این دانشگاه 2 شورا ذیل شوراهای وزارت علوم دارد که شامل شورای برنامه‌ریزی و شورای گسترش است. در شورای برنامه‌ریزی از نخبگان صنعت در تدوین برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف بهره برده می‌شود.

96 درصد مراکز علمی کاربردی اساسنامه مصوب دارند

امید افزود: همچنین لازم است بگویم که تقریبا 96 درصد از مراکز علمی کاربردی ما دارای اساسنامه مصوب شورای گسترش شورای عالی آموزش کشور هستند و در این مدت ماموریت مراکز مشخص شده است و آن‌ها بر اساس ماموریت خود عمل می‌کند.   

وی با اشاره به اینکه 2 روش جذب مدرس برای این دانشگاه وجود دارد، تصریح کرد: مدرسان آموزشی ما سالی یکبار در فراخوان شرکت می‌کنند و یا آزمون می‌دهند اما مدرسان باتجربه ما نه در آزمون شرکت می‌کنند و نه محدود به یکسال هستند فقط لازم است در کار خود سابقه داشته باشند در حال حاضر 2 هزار نفر فرد خبره با ما در رشته‌های مختلف همکاری می‌کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: همه افراد خبره توان آموزش ندارند و حتی ممکن است علاقه‌مند نباشند. من در این برنامه از همه کسانی که توان انتقال دانش را دارند و علاقه‌مند به آموزش هستند، برای تدریس دعوت می‌کنم.

دانشگاه جامع علمی و کاربردی دوره‌های انحصاری خود را دارد

امید با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی نقاط ضعف خود را شناسایی و بخش اعظم آن را حل کرده است، توضیح داد: کارهای مشارکتی با دانشگاه‌های دنیا در بخشی از رشته‌ها با وجود تحریم‌ها داریم که اتفاق خوبی است و برخی از دانشجویان ما برای آموزش به کشورهای خارجی سفر می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ماموریت دانشگاه علمی و کاربردی آموزش مهارتی خاص و تعداد دوره‌های مدرک‌دار ما کمتر از دوره‌های بدون مدرک و در حقیقت گواهی است، در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی دوره‌های انحصاری خود را دارد و با دوره‌های فنی و حرفه‌ای هم‌پوشانی ندارد.

برنامه «به وقت ایران» در فصل دوم با رویکرد مهارتی و با ساختار گفتگومحور به تهیه‌کنندگی علیرضا عاصم یوسفی با اجرای ناصر خیرخواه روزهای یکشنبه و سه‌شنبه ساعت ۲۱:۴۵ تا ۲۳ به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش می‌رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی کسب و کار وزارت علوم مجلس صنعت شورای عالی اداری نخبگان مجلس شورای اسلامی به وقت ایران برنامه زنده و تلویزیونی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی عضو کمیسیون آموزش مجلس علمی و کاربردی دانشگاه علمی وزارت علوم رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم