Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرناز حق وردی، مدیرعامل شرکت یومیل که سازنده این دستگاه است، گفت: وندینگ ماشین‌های سرد در ایران و دنیا وجود داشته و کاربردهای زیادی دارند اما به دلایل زیادی وندینگ ماشین گرم تنها در چند کشور محدود و برای غذاهای فست فودی با استفاده از تکنولوژی ماکرویو وجود دارد.

وی افزود: ما در تیم یومیل با درک نیاز روز بازار و صنعت غذا، وارد پروسه تحقیق و توسعه بر پایه تکنولوژی روز دنیا شدیم که درنهایت پس از 2 سال تلاش توانستیم اولین دستگاه ارائه غذای گرم شهری را وارد مدار کرده و به بهره‌برداری برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق‌وردی ادامه داد: بزرگ‌ترین مسئله‌ای که در یومیل به دنبال حل آن بودیم، گران بودن قیمت غذا و دسترس نبودن غذای سالم اقتصادی و البته گرم برای همه اقشار جامعه بود که در جریان یافتن راه حل این مسائل، به این نتیجه رسیدیم که آینده صنعت غذای دنیا، وندینگ ماشین‌ها خواهند بود، بنابراین در برنامه‌ای جامع با بررسی ابعاد مختلف کار به وندینگ ماشین یومیل رسیدیم.

به گفته مدیرعامل یومیل؛ این دستگاه ترکیبی از تکنولوژی‌های مکاترونیک، نرم‌افزار، هوش مصنوعی و ماشین‌سازی است که غذای گرم را در 5 ثانیه به مصرف‌کننده ارائه می‌کند.

حق وردی در پاسخ به این سؤال که وندینگ ماشین یومیل چه مزیت‌هایی نسبت به تهیه غذای عادی دارد گفت: مهم‌ترین و اصلی‌ترین تفاوت ما ارزان بودن در کنار سالم بودن غذا است. هدف ما تهیه غذای ایرانی سالمی است که تقریباً همه اقشار جامعه بتوانند آن را تهیه کنند. از طرف دیگر با تحقیقات یک‌ساله‌ای که برای تهیه دستور پخت غذاها انجام شد، اکنون یومیل ضمن تضمین سلامت و کیفیت غذای ارزانی که ارائه می‌کند از غنی بودن غذاها و پخت استاندارد آن‌هم اطمینان دارد.

وی درباره چگونگی ارزان بودن غذای باکیفیت و سالم در وضعیت فعلی بازار توضیح داد: اتفاقاً این‌یکی از مسائل مهمی بود که تیم خلاقیت ما مدت‌ها روی آن کار کرد و درنهایت با تعریف یک حلقه درست تأمین مواد اولیه و پارتنرهای مناسب، توانستیم غذایی بر پایه مرغ و برنج ایرانی با پایین‌ترین قیمت ممکن ارائه کنیم.

مدیرعامل یومیل با اشاره به تجهیز یک آشپزخانه استاندارد برای تأمین غذای دو دستگاه فعلی؛ از برنامه میان‌مدت این شرکت برای فعالیت به‌صورت «کیترینگ شیرینگ» خبر دادوگفت: تأمین غذای داخل ماشین می‌تواند به کیترینگ هایی واگذار شود که استانداردهای یومیل را رعایت کرده و از قیمت مصوب ما یعنی 32 هزار تومان برای هر پرس غذا عدول نکنند، پس سیاست‌ها و قیمت همه وندینگ ماشین های یومیل برای همیشه یکسان و دارای وحدت رویه خواهد بود.

حق وردی در خاتمه با اشاره به اینکه تحقیقات بازار کاملی درباره وندینگ ماشین‌های غذای گرم انجام‌شده و آینده صنعت غذایی را در این حوزه می‌بینند، از سرمایه‌گذاران خرد و کلان به‌ویژه بانک‌ها و فعالان بخش خصوصی دعوت کرد که بامطالعه نتیجه بررسی‌های انجام‌شده، از آینده این صنعت اطمینان پیداکرده و در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند.

پربیننده ترین ماکارونی چقدر افزایش قیمت داشته است؟ انتقاد صنایع لبنی از وزیر جهاد در تعیین قیمت شیر خام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فست فود ماشین های سرد وندینگ ماشین ها بودن غذا حق وردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب امیری نژاد ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: در راستای استفاده بهینه و نظارت بر عملکرد ماشین آلات دهیاری ها سیستم ردیاب (جی پی اس) بر روی ماشین آلات دهیاری های استان نصب می شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر با بیان اینکه بیش ۵۰۰ دستگاه از ماشین الات مختلف در دهیاری های استان بوشهر مستقر هستند اظهار افزود: به زودی با انعقاد قرار داد با یکی از شرکت های استان کار نصب این سیستم بر روی ماشین آلات آغاز شود.

امیری نژاد ابراز امیدواری نمود با تجهیز ماشین آلات عمرانی و خدماتی دهیاریها به دستگاه ردیاب و راه اندازی سامانه تعیین موقعیت (GPS) ، بازدهی بهره گیری از این ماشین آلات در کمک به انجام وظایف دهیاری‌ها، افزایش قابل توجهی داشته باشد.

از ۶۱۹ روستای استان بوشهر تعداد ۳۹۳ روستای استان دارای دهیاری است.

کد خبر 6093201

دیگر خبرها

  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند