Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» رضا حاجی پور در مورد انتشار خبری از سوی رییس سازمان سنجش آموزش کشوری مبنی بر اینکه آمار داوطلبان کنکور با کاهش 35 هزار نفری مواجه شده و تقاضا برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد نیز پایین است، گفت: یکی از مهمترین عواملی که باعث شده جوانان انگیزه کمتری برای شرکت در کنکور داشته باشند، هزینه‌های سنگین ادامه تحصیل است آن هم در شرایطی که با مشکلات اقتصادی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون جوانان باید قبل از ورود به دانشگاه، هزینه زیادی را برای شرکت در کلاس‌های کنکور بپردازند. همچنین بعد از ورود به دانشگاه نیز باید هزینه سنگینی را برای ادامه تحصیل بپردازند و این تنها محدود به دانشگاه آزاد اسلامی هم نیست.

وی تصریح کرد: شرایط ناشی از شیوع کرونا نیز از دیگر عواملی است که در پی نگرانی خانواده‌ها از نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی چه در زمان شرکت در آزمون و چه ادامه تحصیل که در قالب مجازی بوده، باعث شده آمار متقاضیان شرکت در کنکور کاهش پیدا کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: وضعیت اشتغال نیز از دیگر عواملی بوده که به کاهش آمار شرکت‌کنندگان در کنکور دامن زده است، چرا که جوانان شاهد تلاش‌های بی‌ثمر برخی اطرافیان خود بوده‌اند که بعد از فارغ‌التحصیلی یا امکان ورود به بازار کار را نداشته‌اند یا در رشته‌ای که به آن علاقه‌مند بوده است، تحصیل کرده اما ناچار شده است فارغ از تخصصی که دارد در رشته دیگری فعالیت کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما تا زمانی که نتوانیم مشکلات اقتصادی را رفع کرده و زمینه اشتغال جوانان تحصیلکرده را فراهم کنیم، همچنین تا وقتی زیرساخت‌های لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان در رشته‌‎هایی که در آنها تحصیل کرده‌اند، فراهم نشود نمی‌توان انتظار داشت که جوانان با پرداخت هزینه‌های سنگین برای ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل تلاش کنند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقتصاد داوطلبان کنکور رضا حاجی پور کنکور ادامه تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، تسهیلات کمک ودیعه مسکن، در نتیجه رشد قابل توجه نرخ اجاره در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، توسط ستاد ملی کرونا تصویب شد.  تسهیلات ودیعه مسکن برای حمایت از مستاجر‌ها است. وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳ در تهران ۲۰۰ و برای متقاضیان ساکن مراکز کلان‌شهر‌ها  ۱۵۰ میلیون تومان و برای متقاضیان ساکن سایر شهر‌ها ۱۰۰ میلیون تومان است، همچنین  کسانی که در روستا زندگی می‌کنند، هم می‌توانند وام ودیعه ۴۰ میلیون تومانی دریافت کنند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

باسلام چرا هیچ بانکی توی شهر قم حاضر نیست وام ودیعه مسکن بده؟ به کجا باید شکایت کنم ؟ بنده بعد از ثبت نام حائز شرایط دریافت وام شدم باهزار بدبختی ضامن هم پیدا کردم ولی متاسفانه به همه بانک‌های مذکور در سایت مراجعه کردم ولی  جواب همشون ( ابلاغ نشده، اعتبار نیست، فعلا دستور دادن وام رو ندادن )  هست .لطفا پیگیری کنید .

دیگر خبرها

  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • قصه فراق از تحصیل
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است