Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از همه نهادها و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها خواست تا نیروگاه‌هایی که در اختیار دارند را برای حل بحران خاموشی‌ها به وزارت نیرو تحویل دهند.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایرنا، فریدون حسنوند امروز چهارشنبه در جلسه فوق العاده کمیسیون انرژی که درباره خاموشی‌های مکرر برق برگزار شد، اظهار کرد: شرایط خاصی کشور برای قطعی برق به شدت موجب نگرانی مردم شده و این حق را باید به مردم داد در شرایط تابستان و موضوع کرونا و تنگناهایی که وجود دارد، مردم تحمل این همه سختی و مشقت را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر میان‌مدت و بلندمدت گفت: کشور ظرفیت‌های مختلفی دارد که می‌تواند برای کمک به صنعت برق از آنها استفاده شود. به عنوان مثال امروز بعضی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها مانند وزارت نفت، پتروشیمی‌ها و صنایع دیگر دارای نیروگاه‌های برق هستند که این نیروگاه‌ها باید به طور کامل در اختیار وزارت نیرو قرار بگیرند.

وی ادامه داد: علاوه بر این بخشی از برق توسط بخش خصوصی و انرژی‌های تجدید پذیر تولید می شود. این امکان وجود دارد که حداقل ۳۰۰ مگاوات با انعقاد قرارداد توسط وزارت نیرو با این مجموعه ظرف حداکثر هفته آینده به مدار وارد شود. به گفته رییس کمیسیون انرژی مجلس موضوع دیگر در قطعی برق، بازسازی نیروگاه‌ها بوده که با تاخیر انجام شده و این مورد هم منجر به کاهش تولید شد.

حسنوند با بیان اینکه باید همه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، نیروهای مسلح، بیمارستان‌ها از ژنراتورهای برق خود استفاده کنند، گفت: این مورد سبب می‌شود از برق سراسری کمتر استفاده شود و مشترکین خانگی با کاهش خاموشی مواجه نشوند.

به گفته رییس کمیسیون انرژی حدود ۲ درصد از مصرف برق کشور در روشنایی معابر مصرف می‌شود که از وزارت نیرو خواسته شد که تکلیف این موضوع را هم روشن کند.

وی همچنین درباره قطع همزمان آب و برق در بعضی از مناطق گفت: در این زمینه مقرر شد کمیته مشترک از استانداران هر استان، سازمان برنامه بودجه، اداره مربوط به اداره برق، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی تشکیل شود و همچنین خرید دیزل ژنراتور در دستور کار قرار بگیرد.

حسنونید با بیان اینکه خرید دیزل‌های ژنراتور سبب می شود به صورت موقت مشکل برق چاه‌های کشاورزی برطرف شود، گفت: برای صادرات برق باید اولویت داخل در نظر گرفته شود.

رییس کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: برخی از استان‌های جنوبی کشور مانند بوشهر، خوزستان، هرمزگان، بخشی از فارس، سیستان و بلوچستان و بخشی از ایلام و استان‌های گرمسیر حتما تعطیلی داشته باشند و دولت شهرهای قرمز کرونایی و روزهای پنجشنبه را تعطیل اعلام کند.

وی ادامه داد: باید مجوز تمام رمزارزها که از موضوعات جدی در مصرف برق به شمار می‌آیند،لغو شود و تا اطلاع ثانوی و حتی پس از شهریور نیز فعالیت نداشته باشند. زیرا تمام مشترکین پرمصرفی که بیش از 30 درصد غیرمتعارف افزایش مصرف داشته‌اند، احتمالا در حوزه تولید رمز ارز به صورت غیرمجاز فعال هستند.

حسنوند با اشاره به تصمیمی که توسط دادستان کل کشور و فرمانده کل سپاه گرفته شده است، گفت: مقرر شد بسیج به عنوان یک نیروی ضابط در کنار نیروی انتظامی با تولیدکنندگان رمزارزهای غیرمجاز برخورد کند و مراکز استخراج رمز ارزهای دارای مجوز نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل شود.

به گفته وی مجوزهای رمزارزهایی که توسط وزارت صمت داده شده فاقد مکان هستند یعنی اعلام نشده در چه مکانی فعالیت کنند که در این زمینه هم مقرر شد تمامی این جداول مشخص شوند و برخورد لازم توسط استانداری و شورای تامین صورت گیرد.

نشست فوق العاده کمیسیون انرژی مجلس برای بررسی علل خاموشی‌های اخیر و جلوگیری از تداوم آن امروز چهارشنبه با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو، علی نیکزاد نایب رییس مجلس، فریدون حسنوند رییس کمیسیون‌ انرژی و سایر اعضای کمیسیون به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

برچسب هاایران خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) فریدون حسنوند کمیسیون انرژی مجلس وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا فریدون حسنوند کمیسیون انرژی مجلس وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو رییس کمیسیون انرژی مجلس نیروگاه ها وزارت نیرو سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است