Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@18:45:45 GMT

کاشت موفق ۱۷ حلزون شنوایی در قطب درمانی شمال کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۷۹۱۷

کاشت موفق ۱۷ حلزون شنوایی در قطب درمانی شمال کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ظهر امروز در نشست با پزشکان مرکز کاشت حلزون شنوایی گیلان در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کاشت حلزون و استقرار آن در استان با همت همه‌جانبه تحقق‌یافته، اظهار کرد: تجهیزات موردنیاز کاشت حلزون باید خریداری و در اختیار کادر درمان این مجموعه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارسلان سالاری با تقدیر از تلاش‌های همه‌جانبه در جهت استقرار مرکز کاشت حلزون در گیلان و اقدامات درمانی و توان‌بخشی از سوی فعالان آن، افزود: نیروی انسانی موردنیاز برای ارائه خدمات کاشت حلزون به‌ویژه در حوزه بازتوانی و به‌کارگیری نیروهای آموزش‌دیده و مجرب در این زمینه باید تأمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر همگرایی و تعاون در پیشبرد امور، گفت: همه باید در فضای هم‌دلی برای توسعه ارائه خدمات به مردم کمک کنند و در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچون گذشته پیشگام است.

 

توانمندی قطب کاشت حلزون شمال ایران به کشورهای حاشیه خزر‌ معرفی شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم در این نشست با تأکید بر اینکه استمرار خدمات کاشت حلزون نیازمند حمایت و پشتیبانی است گفت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت ارتباطات جمعی، توانمندی قطب کاشت حلزون شمال کشور علاوه بر استان‌های هم‌جوار به کشورهای حاشیه دریای خزر هم معرفی شود.

انوش دهنادی مقدم بر آمادگی و تلاش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی برای پیگیری‌ در راستای تأمین تجهیزات درمانی موردنیاز کاشت حلزون مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین رشت تأکید کرد.

 

گیلان چهارمین قطب کاشت حلزون کشور است

مسؤول مرکز کاشت حلزون شنوایی گیلان هم در این نشست با بیان دستاوردهای این مرکز اظهار کرد: در کمتر از یک سال اخیر، ۱۷ مورد کاشت حلزون شنوایی به همت کادر این مرکز انجام‌شده که نتایج جراحی‌ها هم مثبت بوده است.

شادمان نعمتی با اشاره به برگزاری ۸۰۰ جلسه توان‌بخشی و شنوایی‌سنجی برای بیماران مرکز کاشت حلزون شنوایی در این مرکز افزود: هر کدام از جراحی‌های کاشت حلزون و اقدامات توان‌بخشی پس‌ازآن، بیش از یک میلیارد تومان در این مرکز دولتی، هزینه در پی دارد.

مسؤول مرکز کاشت حلزون شنوایی مرکز آموزشی درمانی امیرالمونین (ع) رشت با بیان اینکه گیلان چهارمین قطب کاشت حلزون کشور است و باید به استان‌های قطب نیز خدمات ارائه دهد، تصریح کرد: جراحی کاشت حلزون شنوایی یکی از پیشرفته ترین جراحی‌ها در علم پزشکی است که اعضای هیئت‌علمی دانشگاه به آن دست‌یافته‌اند و علاوه بر گیلانی ها به استان‌های هم‌جوار خدمات ارائه می‌کند.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان کاشت حلزون کودکان درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان مرکز کاشت حلزون شنوایی قطب کاشت حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم