Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@11:35:20 GMT

اشتغالزایی 2500 نفری راشاکاسپین و سرجین بافت زنجان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۹۰۰۹

اشتغالزایی 2500 نفری راشاکاسپین و سرجین بافت زنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مهدی صادقی نیارکی در جریان بازدید از خط تولید جدید شرکت راشا کاسپین، واحد سرجین بافت و طرح توسعه شرکت آنا کیمیا منگنز اظهار کرد: استان زنجان دارای ظرفیت‌های بسیاری در بخش صنعتی است و همین امر موجب اشتغالزایی عظیمی شده است.

 معاون وزیر صمت ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت صنایع فعال استان بیان کرد: یکی از برنامه‌های وزارت صمت حمایت از این ظرفیت‌ها برای اشتغالزایی و همچنین حمایت از بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، راشا کاسپین، واحد سرجین بافت و طرح توسعه شرکت آنا کیمیا منگنز از واحدهای فعال صنعتی استان محسوب می‌شود.

مجتمع کاغذسازی راشا کاسپین ایرانیان واقع در شهرک صنعتی شماره یک زنجان یکی از بزرگترین مجتمع‌های بازیافت کاغذ و مقوای بسته‌بندی در کشور است

شرکت راشا کاسپین با تولید کاغذ و مقوای تست لاینر و مقوا به ظرفیت ۲۲۰ هزار تن زمینه اشتغال یک هزار و ۱۵۰ نفر را در استان فراهم می‌کند.

همچنین شرکت سرجین بافت با یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ثابت و دریافت ۳۱ میلیون یورو تسهیلات آماده تولید نخ پنبه پلی استر رینگ به ظرفیت ۵ هزار و ۹۵۰ تن، پارچه جین، رنگرزی ۵ هزار و ۹۵۰ تن و شلوار جین مردانه و پسرانه به میزان ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد است و میزان اشتغالزایی آن یک هزار و ۴۰۰ نفر است.

طرح توسعه واحد آنا کیمیا منگنز با سرمایه گذاری ۳ هزار و ۵۴۷ میلیارد ریال نیز  آماده بهره‌برداری است که با راه‌اندازی این واحد اقدام به تولید پرمنگنات پتاسیم در استان شده و ۴۶ نفر به میزان اشتغالزایی آن اضافه می‌شود.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان کاسپین بافت بخش خصوصی صنایع کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید