Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: با برگزاری نشست مشترک جمهوری اسلامی ایران و افغانستان در بخش دارو، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی با تجار و واحدهای صنعتی، فرصت‌ها و راهکارهای ویژه‌ای برای واحدها در خراسان رضوی لحاظ خواهد شد.

علی رسولیان، معاون وزیر صمت که به‌صورت ویدئو کنفرانس در این مراسم حضور یافته بود با بیان اینکه این نشست مشترک راه‌های جدیدی در توسعه تجارت افغانستان و ایران خواهد گشود، اظهار کرد: این نشست با هدف شناخت و معرفی راهکارهای مناسب ایران و افغانستان، در زمینه صادرات و واردات دو کشور، شناخت قوانین و مقررات تجاری، گمرکی، مزیت‌های صادراتی و وارداتی در محل شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور با ‌حضور رایزن افغانستان در ایران و مسئول دفتر جذب سرمایه گذاری استانداری و واحدهای صنعتی خراسان رضوی برگزار شد

وی افغانستان را از بازارهای مهم کالاهای صادراتی ایران به خصوص استان‌های هم مرز دانست و تصریح کرد: اهداف برگزاری این نشست، توسعه مناسبات اقتصادی و بررسی راهکارهای توسعه تجارت افغانستان، تبیین ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در واحدهای صنعتی در زمینه فروش محصولات در بازارهای ویژه افغانستان با توجه به شرایط کرونا و ضرورت استفاده از تجهیزات پزشکی، شناخت ظرفیت‌های صادراتی دو کشور و آشنایی تجار و بازرگانان به منظور مذاکرات تجاری در این مراسم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین علی بهرامی‌زاده، رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در حاشیه این نشست بیان کرد: تعامل تجار جمهوری اسلامی افغانستان در رونق تولید و فروش محصولات بخش دارو، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی واحدهای صنعتی خراسان رضوی جهت تامین کالاهای ضروری بهداشتی نقش بسزایی در رفع نیاز بازار منطقه در شرایط کرونا ایفا می‌کند.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، وی عنوان کرد : هدف اصلی این نشست ارائه راهکار جهت حل مشکلات حمل‌ونقلی، بانکی، گمرکی، ترانزیتی و بیمه‌ای، چگونگی حضور موفق در مناقصات و خریدها، نحوه انعقاد قرارداد، شرایط و نحوه سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت و یا نمایندگی در افغانستان و ایران، نقش سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور و شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی و افزایش تعاملات تجاری از جمله دیگر محورهای این نشست در تعامل بین طرفین بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجارت ایران و افغانستان افغانستان تجارت شهرك صنعتي تجهيزات پزشكي صنايع واحدهای صنعتی صادرات و واردات صنعتی خراسان رضوی شهرک های صنعتی تجهیزات پزشکی واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۹۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی