Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور در نشست با مدیران نیروگاه‌های بخش خصوصی بر حمایت قاطع و جدی دولت از این بخش و سرمایه گذاران صنعت برق تاکید کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در نشست با مدیران نیروگاه‌های بخش خصوصی کشور که وزیر نیرو نیز حضور داشت، نیروی انسانی متعهد و مجرب این حوزه را از سرمایه‌های کشور توصیف کرد و افزود: تولید ۶۰ درصد برق مورد نیاز کشور توسط بخش خصوصی بیانگر توان و ارزش این بخش است که باید از آن حمایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده مدیران نیروگاه‌های بخش خصوصی در خصوص توان واحد‌های تحت مدیریت و نحوه مدیریت بهتر انرژی برای عبور از اوج مصرف برق در کشور، ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری دولت، بخش خصوصی و مردم با کمترین هزینه از این مقطع عبور کند.

جهانگیری افزود: امیدواریم با حل مشکلات ارزی و تامین منابع مالی در تابستان امسال، دغدغه‌های بخش خصوصی در صنعت برق برطرف شود و با کمک این بخش بتوانیم ظرفیت تولید برق در کشور را افزایش دهیم.

در این جلسه هر یک از مدیران بخش خصوصی راهکار‌های پیشنهادی خود را در خصوص نحوه افزایش توان تولید انرژی برای عبور از مقطع فعلی و نیز آینده بهتر برای صنعت برق از جمله به نحوه تأمین منابع مالی برای ساخت و تکمیل نیروگاه‌های نیمه تمام در دست ساخت، پرداخت مطالبات شرکت‌ها از وزارت نیرو، مدیریت روانی بازار، استفاده از امکانات ژنراتور‌های دیزلی دولتی و خصوصی و رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کردند.


برچسب ها: بخش خصوصی ، تولید برق ، معاون اول رئیس جمهور ، جهانگیری

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بخش خصوصی تولید برق معاون اول رئیس جمهور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۰۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • گام عملی برای جهش تولید
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید