Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@07:52:27 GMT

2 آسیب خطرناک ویندوز ها را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۰۴۲۰

2 آسیب خطرناک ویندوز ها را بشناسید

مایکروسافت برای رفع آسیب پذیری حیاتی PrintNightmare وصله اضطراری برای ویندوز ارائه می‌دهد.

به گزارش برنا؛ شرکت مایکروسافت از شناسایی ٢ آسیب‌ پذیری در ویندوز خبر داد که کنترل سطح دسترسی روی سیستم‌های ویندوزی آسیب پذیر را برای مهاجم فراهم می‌کند و برای مقابله با آن لازم است هرچه سریعتر محصولات آسیب پذیر بروزرسانی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مایکروسافت از وجود یک آسیب پذیری در سرویس Print Spooler خود خبر داد که با نام PrintNightmare و شناسه CVE-۲۰۲۱-۳۴۵۲۷ شناخته می‌شود. بهره برداری از این آسیب‌ پذیری روز صفر، با دسترسی سیستمی به سیستم آسیب‌ پذیر انجام می‌شود و امکان اجرای کد از راه دور، نصب برنامه، مشاهده، تغییر یا حذف اطلاعات و ایجاد حساب‌های کاربری با دسترسی کامل را برای مهاجم فراهم می‌کند.

همچنین اخیرا یک آسیب‌ پذیری با شناسه CVE-۲۰۲۱-۱۶۷۵ و با شدت بالا (۷.۸ از ۱۰) در سرویس Print Spooler ویندوز کشف شده است. سرویس Print Spooler به صورت پیش فرض در سیستم‌های ویندوزی در حال اجرا است و نیاز به اتصال به یک پرینتر را ندارد. مایکروسافت از این آسیب پذیری به عنوان یک آسیب پذیری بحرانی یاد کرده است، پس باید هرچه سریعتر نسبت به بروزرسانی محصولات آسیب پذیر اقدام کرد.

نفوذ به ویندوز ب کمک سرویس Print Spooler

در ویندوز سرور‌هایی که به عنوان کنترل کننده دامنه (DC) فعالیت می‌کنند و سیستم‌ هایی که فیلد «NoWarningNoElevationOnInstall» در تنظیمات group policy، با مقدار «یک» تنظیم شده باشد، دریافت وصله امنیتی برای رفع آسیب پذیری موثر نخواهد بود و باید نسبت به غیر فعال کردن (Disable) سرویس Print Spooler در این سیستم‌ها اقدام شود. تاکنون وصله امنیتی که آسیب پذیری را به طور کامل برطرف کند، توسط مایکروسافت منتشر نشده است و کد اکسپلویت این آسیب پذیری در چند روز اخیر در سطح اینترنت منتشر شده و در اختیار عموم قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مایکروسافت ویندوز اینترنت مایکروسافت ویندوز سرویس Print Spooler آسیب پذیری آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید