Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@02:19:14 GMT

اما و اگر جراحی لوزه با لیزر

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۰۶۶۶

اما و اگر جراحی لوزه با لیزر

این لیزرها عمدتا با مکانیسم تولید گرما و حرارت بر بافت بدن اثر می‌گذارند.برای جراحی لوزه‌های دهانی یا کامی روش‌های مختلفی داریم.

معروف‌ترین و رایج‌ترین آنها، برداشت لوزه‌ ها با وسایل فلزی جراحی مانند تیغ و قیچی جراحی است که روش سنتی جراحی لوزه است.

یکی از مهم‌ترین مراحل عمل لوزه، بندآوردن خونریزی محل عمل است که باید با دقت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود خونگیری مناسب حین عمل ممکن است فرد در ۲۴ ساعت اول یا در طی هفته اول دچار خونریزی از محل لوزه‌ها شود، لذا در مقایسه روش‌ های مختلف جراحی لوزه، این عارضه مورد توجه است. یکی دیگر از عوارض این جراحی، درد پس از عمل است؛ روش‌هایی که درد کمتری بر بیمار تحمیل کنند بیشتر طرفدار دارند.

در روش سنتی، کنترل خونریزی با شست‌وشوی فراوان و فشار بر بستر جراحی، با کمک دوختن سر عروق با نخ‌های قابل جذب یا سوزاندن آنها با حرارت انجام می‌شود. در جراحی لوزه با کمک لیزر، ضمن آن‌که لیزر لوزه‌ها را از محل خود می‌برد و جدا می‌کند همزمان با حرارتی که تولید می‌کند خونریزی از عروق را متوقف می‌کند.

در مطالعات اولیه دیده شده‌است که خونریزی حین عمل در جراحی با لیزر کمتر از روش سنتی است اما خونریزی پس از عمل نسبت به روش سنتی مقداری بالاتر بود.

همچنین درد در ۲۴ساعت اول پس از جراحی با لیزر کمتر از روش سنتی بود اما در طولانی‌مدت یعنی دو هفته پس از جراحی درد بیشتری نسبت به روش دیگر بروز کرد.

با گذشت زمان و بهبود تجهیزات و از آن مهم‌تر تجربه جراحان در کار با لیزر، نتایج تا حدودی تغییر کرده‌است. حداقل در بخش درد پس از عمل، امروزه جراحی با لیزر با روش سنتی برابری می‌کند و گاهی برتری دارد.

در نهایت تاکید بر این نکته ضروری است که مهم‌تر از روش، تجربه و تسلط هر جراح بر کار خود مهم است. لیزر در صورت عدم استفاده درست و حرفه‌ای می‌تواند عوارضی نظیر آسیب به بافت‌های صورت و حلق یا سوزاندن راه‌های هوایی را حین برداشت لوزه ایجاد کند و هنوز بسیاری از جراحان روش سنتی را بسیار دقیق و با عارضه کم انجام و آن را ترجیح می‌دهند.

دکتر مهتاب ربانى‌ اناری - متخصص گوش و حلق و بینی / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جراحی لوزه لیزر جراحی لوزه روش سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • (ویدئو) پرتاب سنگ به سمت زنان پرسپولیسی از سوی هواداران سپاهان؛ خونریزی هوادار زن پرسپولیس از ناحیه سر
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی