Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با کلنگ‌زنی مدرسه ویژه کودکان اوتیسم در کرمانشاه این کودکان تا یکسال دیگر صاحب مدرسه می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه، مدارس کودکان استثنایی به دانش‌آموزانی که دچارعقب ماندگی ذهنی هستند زمینه خوبی جهت ادامه تحصیلات داده‌ است که آن‌ها بتوانند به‌طور فعال در جامعه مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوه آموزش در این مدارس قابل انعطاف است، به‌طوری‌که هر دانش‌آموز بتواند تا حد ممکن برمبنای اهداف برنامه آموزشی رشد و تکامل یابد. 

مدارس کودکان استثنایی در جهت بالا بردن مشارکت اجتماعی و رشد دانش‌آموزان تلاش دارد که آن‌ها حتی در ایام کرونا از تحصیل عقب نمانند.

مرزبان نظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به احداث نخستین مدرسه 15 کلاسه اوتیسم در شهر کرمانشاه اظهار داشت: این مدرسه با اعتبار 9 میلیارد تومان و زیربنای هزار و 35 مترمربع با مشارکت خیر نیک اندیش ساکن آلمان عبدالله باباخانی، بنیان‌گذار بنیاد پویانه علم و اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه و نظارت این اداره طی 12 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

اولین دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی شیعه‌شناسی برگزار می‌شودفضا برای ترانه و موسیقی نازل مهیا است / در مدرسه و دانشگاه چیزی درباره چگونگی ابراز عشق نمی‌گویندافتتاح مدرسه در منطقه محروم مرزی به نام حسن رحیمی

وی گفت: کودکان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند که همین امر سبب می‌شود آن‌ها در برقراری ارتباط با دیگران با مشکلات زیادی مواجه شوند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه گفت: بنابر اعلام معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، این مدرسه 64 مین مدرسه اوتیسمی در کشور است که ساخته می‌شود و در کشور نیازمند احداث 250 مدرسه اوتیسمی هستیم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 400 کلاس درس برای دانش‌آموزان اوتیسمی در کشور ساخته شده است گفت: در جریان زلزله آبان 96، 78 مدرسه استان کرمانشاه تخریب شد اما به‌جای آن 320 مدرسه با هزار و 200 کلاس درس و اعتبار 350 میلیارد تومان ساخته شد که 155 میلیارد تومان آن توسط خیران مدرسه‌ساز کشور پرداخت شد که یک اقدام بی‌نظیر است.

 نظری افزود: طی این مدت سرانه آموزشی استان از 5.7 به 6.4 متر مربع رسیده و به‌زودی هم جشن اصلاح سیستم‌های گرمایشی مدارس استان برگزار می‌شود.

وی از هوشمندسازی 150 کلاس درس در کرمانشاه از سال 98 تاکنون خبر داد و عنوان کرد: تجهیزاتی که برای هوشمندسازی تحویل مدارس می‌شود شامل پروژکتور، پرده نمایش و رایانه است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه عنوان کرد: سالانه بر اساس اعتبار موجود و نیاز آموزش و پرورش تجهیزات کلاسی و اداری شامل میز، صندلی، دستگاه کپی و پرینتر، اسکنر و کیت آموزشی تهیه و تحویل مدارس می‌شود.

نظری گفت: مدرسه دو کلاسه روستای چقا الهی بخش کوزران با زیربنای 88 مترمربع و با اعتبار مشارکتی خیر 350 میلیون تومان، مدرسه دو کلاسه روستای خورنه سفلی بخش کوزران با زیربنای 88 مترمربع و با اعتبار مشارکتی خیر 350 میلیون تومان، مدرسه یک کلاسه روستای قلعه قاضی سفلی بخش گهواره با زیربنای 55 مترمربع و با اعتبار مشارکتی خیر 220 میلیون تومان احداث می‌شوند.

وی از احداث مدرسه دو کلاسه روستای ساروخان شهرستان جوانرود با زیربنای 88 مترمربع و اعتبار 400 میلیون تومان به همت خیر مدرسه‌ساز خبر داد و افزود: مدرسه چهار کلاسه روستای برناج شهر بیستون با اعتبار 400 میلیون تومان و زیر بنای 245 مترمربع و مدرسه سه کلاسه روستای آزان وازان شهر بیستون با اعتبار 350 میلیون تومان و زیربنای 215 متر مربع و مدرسه دو کلاسه روستای قره ولی شهر بیستون با اعتبار 250 میلیون تومان و زیر بنای 120 مترمربع احداث خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه دانش‌آموزان استثنایی شهرستان گیلانغرب کرمانشاه صاحب مدرسه‌ای 14 کلاسه شدند بیان کرد: ساخت این مدرسه از نیازهای اصلی دانش آموزان استثنایی و اقدامی ارزشمند در جهت برقراری عدالت آموزشی در استان است.

وی با بیان اینکه مدارس استثنایی با توجه به شرایط خاص دانش‌آموزان آن نیاز به توجهی ویژه دارند، از اهدای تبلت و گوشی هوشمند به دانش آموزان این مدرسه خبر داد و گفت: این آموزشگاه 14 کلاسه که در ساخت آن از بهترین سازه‌های عمرانی روز استفاده شده و در زمینی به مساحت 2 هزار و 50 متر مربع و با زیربنای 834 متر در 2 طبقه با مشارکت و نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه و با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد و 250 میلیون تومان احداث شده است که یک میلیارد و 500 میلیون تومان آن توسط خیر مشهدی زنده یاد معصومی لاری و سه میلیارد و 700 میلیون تومان نیز  از محل اعتبارات ملی است.

سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان استثنایی کشور نیز در مصاحبه‌ای با بیان اینکه این مدرسه 64 مین مدرسه اوتیسمی در کشور است که ساخته می‌شود و در کشور نیازمند احداث 250 مدرسه اتیسمی هستیم گفت: تاکنون 400 کلاس درس برای دانش آموزان اوتیسمی در کشور ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه مدرسه دانش‌آموزان اوتیسمی در کرمانشاه طی 12 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید افزود: در سال 1400 در بودجه بیش از 270 میلیارد تومان اعتبار برای آموزش و پرورش استثنایی کشور در نظر گرفتیم که نسبت به سال‌های گذشته بیش از 151 درصد رشد داشته است که این اعتبار برای استاندارد سازی فضای آموزشی، توانبخشی نیروی انسانی کاربرد دارد و 40 میلیارد تومان اعتبار به تجهیزات توانمندسازی آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه اختصاص یافت.

معاون وزیر و رئیس سازمان استثنایی کشور با اشاره به اینکه طبق آمار امسال 300 کودک مبتلا به اوتیسم در کرمانشاه شناسایی شده است عنوان کرد: این کودکان علاوه بر آموزش نیاز به کاردرمانی، گفتار درمانی، مشاوره دارند و 64 مین مدرسه اوتیسم در کرمانشاه به همت خیر کلنگ‌زنی شد.

حسینی گفت: 400 مدرسه اوتیسم با 400 کلاس داریم و در کنار این ظرفیت، اتاق چندحسی، اتاق تاریک، سالن شبیه‌سازی هوش مصنوعی برای کودکان استثنایی در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: از سال 84 که خدمات این سازمان به کودکان اوتیسم شروع شده تاکنون 2500 درصد رشد پوشش تحصیلی و خدماتی را داشتیم و بیش از 80 درصد دانش‌آموزان از خدمات درونبخشی و بیرون بخشی توانمند‌سازی مدارس استفاده کردند.

انتهای پیام/833/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اوتیسم مدرسه دو کلاسه روستای مدارس استان کرمانشاه اوتیسمی در کشور استثنایی کشور میلیارد تومان آموزش و پرورش میلیون تومان مدرسه اوتیسم دانش آموزان کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان