Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@22:39:37 GMT

۱۰ گنج دریایی که هنوز کشف نشدند!

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۲۷۴۵

۱۰ گنج دریایی که هنوز کشف نشدند!

 افرادی بسیاری اصرار دارند که گنج‌های گم شده کاملا افسانه‌ای هستند، اما این موضوع کاملا حقیقت ندارد. با اینکه به صورت حتم می‌توان گفت که بسیاری از این گنج‌ها کاملا خیالی بوده اند، بسیاری دیگر نیز واقعی هستند و افراد بسیاری هرساله مبالغ زیادی برای پیدا کردن آن‌ها هزینه می‌کنند.

در این گزارش ۱۰ عدد از بزرگ‌ترین گنج‌های ناپدید شده دریایی را برای شما معرفی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Oak Island چاه پول

ارزش گنج: نامعلوم

این محل که “چاه پول” نام گرفته است در اواخر قرن ۱۸ توسط یک نوجوان کشف شد. تاکنون افراد بسیاری برای بازیابی گنج‌های این مکان تلاش کرده اند، اما نتوانته اند در این زمینه موفق شوند. این چاه پر از تله و راهروهای پیچ در پیچی است که جست و جو را بسیار دشوار کرده است.بسیای باور دارند که این مخفیگاه محلی بوده که دزدان دریایی در طول زمان‌های مختلف گنج‌های خود را در آن پنهان می‌کردند.

گنج‌های کاپیتان کید «Kidd»

ارزش گنج ۱۶۰ میلیون دلار

یکی از معروف‌ترین دزدان دریایی قرن ۱۷ و ۱۸ که مدت زیادی را به غارت کشتی‌های مختلف مشغول بود. او در طول این سال‌ها توانست به ثروت زیادی دست یابد و با هدف حفظ آن‌ها مقادیر زیادی را در محل‌های مختلف مخفی کرد.افراد بسیاری تاکنون تلاش کرده اند تا بخش‌های از گنج او را بیابند، اما به هیچ گونه موفقیتی در این زمینه دست نیافته اند.

ثروت Jean LaFitte

ارزش گنج: ۲ میلیون دلار

این دزد دریایی فرانسوی به همراه برادرش مدت زیادی را خلیج مکزیک به غارت کشتی‌های تجاری گذراند. او در طول این زمان موفق شد بیش از ۵۰ کشتی را تحت کنترل خود درآورد و در نهایت ثروت بسیاری را جمع آوری کند.گفته شده که ثروت آن‌ها آنچنان زیاد شد که دو برادر ناچار شدند تا بخش عظیمی از آن را دفن کنند.

گنج‌های Blackbeard

۲.۵ میلیون دلار

شاید بتوان با اطمینان گفت که “ریش سیاه” معروف‌ترین دزد دریایی تاریخ است. او در طول سال‌های فعالیت خود به شدت قدرتمند بود و هر کسی از قدرتش می‌ترسید.

در سال ۱۹۶۶ یک کشتی که احتمالا متعلق به او بود کشف شد، تنها نکته منفی این کشتی این بود که کوچک‌ترین شی با ارزشی در آن وجود نداشت. افراد بسیاری تاکنون به دنبال گنج او گشته اند، اما به هیچ نتیجه‌ای نرسیده اند.

جواهرات لیما

ارزش: ۶۰ میلیون دلار

در طول شورش‌های سال‌های ۱۸۲۰ در پرو بر علیه اسپانیا، کاپیتان یک کشتی انگلیسی مسئول انتقال جواهرات شهر لیما شد. این جواهرات به شدت با ارزش بودند و شامل مجسمه‌ها و شمشیرهایی از طلای خالص می‌شد.

طمع زیاد باعث شد تا کاپیتان توماس تمامی مسافرانش را به قتل برساند و سپس گنج‌ها را در مکانی نا معلوم دفن کند، به امید اینکه بعدا از آن‌ها استفاده کند. او هیچ وقت به آرزویش نرسید و هیچ گاه محل دفن جواهرات را مشخص نکرد.

جواهرات سلطنتی King john

ارزش: ۷۰ میلیون دلار

در سال ۱۲۱۶ “پادشاه جان” در طول یکی از سفرهایش بیمار شد و تصمیم گرفت تا از راهی سریع‌تر به قصرش برگردد، او مسیری را انتخاب کرد که پر بود از باتلاق‌هاای خطرناک. او در این مسیر واگون‌هایی پر از جواهر به همراه داشت که در حدود ۷۰ میلیون دلار ارزش داشت.آن‌ها هیچ گاه به مقصد خود نرسیدند و در طول مسیر به همراه جواهرات ناپدید شدند.

جواهرات Nuestra Senora de Atocha

ارزش: ۲۰۰ میلیون دلار

در سال ۱۶۲۲ یک کشتی اسپانیایی که در حال حمل بیش از ۷۰۰ میلیون دلار جواهرات بود گرفتار یک طوفان شد و به دلیل وزن سنگینش به سرعت غرق شد. به دلیل وجود گنج با ارزش این کشتی، اسپانیا به سرعت افراد زیادی را مسئول جست و جو برای آن کرد که در نهایت بدون هیچ نتیجه‌ای پایان یافت.

گفته شده که این کشتی شامل ۱۷ تن نقره، ۲۷ کیلو سنگ‌های قیمتی و ۳۵ جعبه طلا و ۱۲۸ هزار سکه بوده است. در سال ۱۹۸۵ یک جست و جو گر گنج موفق شد تا ۵۰۰ میلیون دلار از گنج‌های این کشتی را بیابد، اما ۲۰۰ میلیون دلار از گنج این کشتی هنوز گم شده باقی مانده است.

افسانه‌های مرد طلایی

ارزش گنج: ۳۰۰ میلیون دلار

شایعات بسیاری درباره دریاچه Guatavita وجود دارد. گفته شده که در گذشته فردی به نام El Dorado به داخل این دریاچه پریده بود. گفته شده که طرفداران او پس از آن مقادیر زیادی طلا به عنوان بزرگ داشت به داخل این دریاچه ریختند.

در طول سال‌های مختلف مقادیر زیادی از این طلاها کشف شد، اما گفته شده که نزدیک به ۳۰۰ ملیون دلار از این گنج‌ها هنوز در این مکان قرار دارد.

گنج San Miguel

ارزش: ۲ میلیارد دلار

در نزدیکی سال ۱۷۱۵ اسپانیه تعدادی کشتی بزرگ پر از گنج‌های گران قیمت داشت. دولت اسپانیا تصمیم گرفت تا این کشتی‌ها را در زمان طوفان‌ها جا به جا کند تا دزدان دریایی به آن‌ها حمله نکنند، این موضوع ایده‌ای کاملا اشتباه بود. تمامی ۱۱ کشتی در طوفان غرق شدند و ۲ میلیارد دلار گنج آن‌ها ناپدید شد.از آن زمان تا به امروز ۷ عدد از کشتی‌ها پیدا شده، اما گنج‌های آن‌ها بسیار ناچیز بوده است.

گنج‌های طلایی Flor De Mar

ارزش: ۲.۶ میلیارد دلار

یک کشتی عظیم ۴۰۰ تنی به نام گل دریا در سال ۱۵۱۱ گرفتار دریایی طوفانی شد و غرق شد. گفته شده که این کشتی در آن زمان ۶۰ تن طلا حمل می‌کرده است.گفته شده که این کشتی تا به امروز بیشترین تعداد جست و جو گران گنج را جذب کرده است.

منبع:تالاب

انتهای پیام/

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت. تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است. ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

در فروردین امسال، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است. ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند. میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902300

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)