Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت درباره اوج‌گیری عفونت‌های کروناویروس در ۲۲ کشور منطقه مدیترانه شرقی که ایران هم جزء آن است، هشدار داد.

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه همشهری به نقل از آسوشیتدپرس نوشت:

مقامات سازمان جهانی بهداشت می‌گویند پس از دو ماه کاهش مداوم در شمار عفونت‌ها در منطقه مدیترانه شرقی اکنون شمار عفونت‌ها به علت افزایش مسافرت‌های بین‌المللی، کاهش رعایت اقدامات حفاظتی و محدودیت واکسیناسیون دوباره شروع به افزایش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه مدیترانه شرقی شامل کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای شمال آفریقا و چند کشور آسیایی می‌شود، از سال پیش تاکنون بیش از ۱۱ میلیون عفونت و بیش از ۲۲۰۰۰۰ مرگ ناشی از کرونا ثبت کرده است.

ایران در میان کشورهای این منطقه از لحاظ شمار عفونت‌ها و مرگ‌ها در رده اول قرار دارد و عراق رده بعدی را به خود اختصاص می‌دهد.

احمد المنظری، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت گفت در حالیکه کشورهای این منطقه در تلاش هستند مرزهایشان را باز و اقتصادهایشان فعال نگهدارند، احتمالا اوج‌گیری دوباره پاندمی در ماه‌های تابستان در آنها رخ خواهد داد.

این اوج‌گیری شیوع کرونا ناشی از عوامل گوناگون از جمله شناسایی گونه‌ی‌ واگیرتر دلتای کرونا در ۱۳ کشور از این ۲۲ کشور و توزیع محدود واکسن در این کشورها است.

المنظری گفت: «این وضعیت باعث بروز اوج‌گیری اخیر در شمار موارد کرونا و مرگ‌های ناشی از آن شده است» و از کشورهای این منطقه خواست توانایی خود برای توالی‌یابی ژنتیکی ویروس‌های کرونا و اشتراک داده‌ها را بهبود بخشند تا امکان شناخت بهتر ویروس فراهم آید.

المنظری گفت که بیش از ۵۰۰ میلیون دوز واکسن برای واکسینه کردن دست کم ۴۰ درصد جمعیت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی تا پایان سال جاری ۲۰۲۱ لازم است.

او گفت: «ما فاصله بسیار بسیار زیادی با رسیدن به این هدف داریم» و افزود اطلاعات نادرست درباره اثربخشی واکسن‌ها و کروناویروس باعث تشدید تردید مردم درباره واکسن زدن در این منطقه شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کرونا مدیترانه شرقی منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت اوج گیری عفونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • افزایش شمار شهدا و بازداشت شدگان در کرانه باختری
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است