Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:21:07 GMT

تخریب ۲۰ هکتار ساخت و ساز غیرمجاز اراضی کشاورزی

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۴۳۸۱

تخریب ۲۰ هکتار ساخت و ساز غیرمجاز اراضی کشاورزی

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از تخریب ۲۰ هکتار ساخت و ساز غیرمجاز اراضی کشاورزی در استان خبر داد.

سردار یحیی الهی با اشاره به تخریب ۲۰ هکتار اراضی ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال حوالی منطقه کمالوند خرم‌آباد، اظهار کرد: اجرای تخریب با حکم قضائی و با حضور نماینده دادستان، جهاد کشاورزی و عوامل انتظامی اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در پی شکایت نماینده حقوقی سازمان جهاد کشاورزی استان مبنی بر احداث غیرمجاز بنا و تغییر کاربری اراضی کشاورزی حوالی منطقه کمالوند خرم‌آباد، اجرای تخریب با حکم قضائی و با حضور نماینده دادستان، جهاد کشاورزی، عوامل انتظامی، یگان ویژه و یگان امداد اجرا شد.

 فرمانده انتظامی لرستان خاطرنشان کرد: اجرای این حکم قضائی در راستای ماده ۱۳ آئین‌نامه اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مصوب سال ۸۶ که مأموران جهاد کشاورزی مکلف کرده است در چهارچوب تبصره‌های ۱ و ۲ ماده ۱۰ قانون با حضور عوامل انتظامی، دادسرا یا دادگاه محل، ضمن خلع ید وضعیت زمین‌های مورد نظر را به حالت اولیه اعاده کنند.

سردار الهی اضافه کرد: در اجرای این حکم ۲۰ هکتار اراضی کشاورزی و احداث غیرمجاز بنا و تغییر کاربری در اطراف منطقه کمالوند خرم‌آباد به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال خلع ید و به حالت اولیه و عادی بازگشتند.

وی ضمن هشدار به تصرف کنندگان املاک و اراضی کشاورزی و ملی، افزود: پلیس با این‌گونه افراد سودجو قاطعانه و قانونی برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد كشاورزي یگان امداد لرستان خلع ید فرمانده انتظامی لرستان اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی ۲۰ هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ