Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حیدری در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار کرد: بیشترین بارش‌هایی که تا کنون از این مناطق گزارش شده مربوط به ایستگاه‌های «چانف» نیکشهر با ۴۶ و «سرمیچ میانی» لاشار با ۴۲ میلی متر بوده است. جا‌هایی که به سبب همین بارش‌ها رودخانه‌های محلی جان گرفتند و پس از ماه‌ها خشکی برای مدت کوتاهی جریان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: علاوه بر این از ایستگاه‌های «مولتان» از توابع شهرستان مهرستان ۲۵، «قادرآباد» مهرستان ۲۰، «هیدوچ» سیب سوران و «اسفندک» گلشن ۱۵ و «کجدر» سرباز ۱۵ میلی متر باران گزارش شده است.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: همانطور که انتظار می‌رفت این بارش‌ها سبب جریان یافتن رودخانه‌های محلی و آبگرفتگی‌های موقت در برخی مناطق به ویژه مناطق جنوب شرق شد و از برخی ایستگاه‌های تندباد‌های لحظه‌ای نیز گزارش شد.
حیدری خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آخرین خروجی نقشه‌های پیش یابی و مدل‌های جوی همچنان انتظار می‌رود فعالیت بارش‌های رگباری، رعد و برق و وزش تندباد‌های لحظه‌ای در ارتفاعات جنوب و جنوب شرق استان ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه از شدت بارش‌ها کاسته شده است، اضافه کرد: توصیه می‌شود در زمان فعالیت سامانه از قرارگیری در فضای باز به شدت اجتناب و از هر گونه صعود به ارتفاعات، حتی ارتفاعات کوتاه به سبب خطر برخورد صاعقه خودداری شود.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان اضافه کرد: به دامداران نیز توصیه می‌شود در ساعات بعدازظهر از چرای دام‌ها در مراتع مرتفع خودداری کنند.

حیدری گفت: براساس دورنمایی که نقشه‌های بلند مدت پیش یابی از وضعیت بارش‌های استان نشان می‌دهد، تغییر بخصوصی در بارش‌های دریافتی استان در ۲ ماه و نیم باقی مانده از سال زراعی رخ نمی‌دهد. البته این موضوع در شرایطی است که برآورد ما از فعالیت مونسون، بارش‌های بیشتر از نرمال است، اما این بارش‌ها نمی‌تواند کسری‌های ۱۰ ماهه گذشته سال زراعی را جبران کند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بارش های مونسون وضعیت آب و هوا بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید
  • فعالیت سامانه بارشی با وزش تندبادهای موقتی
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد
  • فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا در اردبیل
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • بارش باران اخیر در پاوه از مرز ۱۰۰۰ میلی‌متر گذشت
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • بیدروبه، دزفولو حسینیه پربارش‌ترین تقاط خوزستان