Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ جهاد کشاورزی استان زنجان در راستای تایید گزارش تسنیم تاکید کرد که باید مسئولان کشوری و استانی در راستای احیای حقوق استان زنجان در برداشت آب بیشتر از رودخانه قزل اوزن تلاش کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، این رسانه در 12 تیرماه سال جاری گزارشی با عنوان "بحران خشکسالی در استان زنجان به اوج رسید /وقتی با بی‌تدبیری مسئولان سهمیه زنجان از رودخانه قزل اوزن از دست رفت" منتشر کرد که در این گزارش تاکید شد؛ در سال‌های گذشته مسئولان وقت استانی در راستای احیای حقوق استان زنجان از رودخانه قزل اوزن اقدام تاثیرگذاری انجام نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این گزارش جهاد کشاورزی استان زنجان در تایید این گزارش تاکید کرد: "با توجه به موقعیت و مسیر و طول پیمایش و تقویت دبی در رودخانه قزل اوزن در استان زنجان بدیهی است که می‌بایست حق آبه استان زنجان از این رودخانه به میزان منطقی و قابل توجهی لحاظ شود که عدم تحقق این موضوع ریشه در عدم پیگیری‌های بایسته در طول سال‌های گذشته تا امروز داشته است.

بحران خشکسالی در استان زنجان به اوج رسید /وقتی با بی‌تدبیری مسئولان سهمیه زنجان از رودخانه قزل اوزن از دست رفتبی‌تدبیری معاون رئیس جمهور در طارم / ‌یک‌هزار خانوار ‌‌آواره شده‌اند

در ادامه آمده است: لذا همچنان دست نیاز و همکاری به سوی کلیه مسئولان انتخابی و انتصابی استانی و کشوری دراز کرده و از سوی بخش کشاورزی استان زنجان خواهان تلاش هرچه بیشتر دست اندرکاران برای احقاق حقوق استان زنجان در حق آبه کشاورزان از رودخانه قزل اوزن هستیم.

امید آنکه با افزایش حق آبه رودخانه قزل اوزن، کشاورزان این استان نیز همچون دیگر کشاورزان بهره‌مند از آب این رودخانه در دیگر استان‌های فرودست در راستای تولید محصولات کشاورزی گام‌های موثرتری بردارند."

با تمام این تفاسیر کاملا مشخص است که در طول سال‌های گذشته به خاطر کم‌کاری مسئولان در حق استان زنجان جفا شده است فلذا از مسئولان کشوری به خصوص وزارت نیرو انتظار می‌رود که در راستای احیای حقوق کشاورزان استان زنجان، سهم بیشتری از رودخانه قزل اوزن را برای این استان در نظر بگیرند.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زنجان از رودخانه قزل اوزن حقوق استان زنجان استان زنجان احیای حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳

گروه استان‌های ایسکانیوز؛ چهارمحال و بختیاری-تامین آب در مناطق خشک و در دوره‌های خشکسالی، برای موضوعات مختلفی از جمله شرب، کشاورزی و صنعت، همواره یکی از موضوعات پر مناقشه، از سالیان گذشته تا به امروز بوده است.

مناقشاتی که عمدتاً محوریت آن، غیرمجاز بودن انتقال‌های آب، خصوصا انتقال‌های آب بین حوضه‌ای است؛ مسئله‌ای که هم قوانین بین‌المللی و هم قوانین ملی به آن اذعان دارند و بارها مسئولان مختلف، گفته‌اند که انتقال آب بین حوضه‌ای غیرقانونی است.

در این بین اگرچه برخی انتقال‌های آب بین حوضه‌ای در دهه‌های اخیر برای تامین آب شرب مناطق مختلف کشور صورت گرفته است، اما نمی‌توان از تاثیرات مخرب انتقال‌های آب، چشم پوشی کرد.

خصوصاً اینکه در برخی موارد حقوق مبدأ، حقوق محیط زیست و سایر حقوق هم رعایت نشده است؛ برای همین اعطای مجوز در زمینه انتقال‌های آب بین حوضه‌ای، اخیراً، یکی از پرچالش‌ترین مباحث حوزه آبی است.

چند روزی است، اهالی بخش پادنا شهرستان سمیرم، نسبت به احداث سد و انتقال آب رودخانه ماربر، اعتراض خود را در محافل و در کوچه‌ها و خیابان‌ها بیان می‌کنند.

انتقال آبی که قرار است آب رودخانه ماربر را از بخش پادنای شهرستان سمیرم به مرکز استان اصفهان منتقل کند، یک انتقال آب بین حوضه‌ای که از حوضه آبریز کارون به حوضه زاینده‌رود و البته بین حوضه‌های اصلی، یعنی انتقال آب از حوضه اصلی آبریز خلیج فارس به فلات مرکزی است.

به گفته اهالی این منطقه، این انتقال آب مجوز وزارت نیرو و مجوزهای زیست‌محیطی را ندارد و بدون رعایت حقوق مبدأ، در حال انجام است؛ مسئله‌ای که کشاورزی و شرب منطقه را نیز تحت تأثیر خود، قرار می‌دهد.

البته که این نکته را هم باید گفت که رودخانه ماربر، یکی از سرشاخه‌های رودخانه خرسان و نهایتاً سرشاخه رودخانه کارون است؛ یعنی در صورتی که انتقال آب رودخانه ماربر، انجام شود، شاهد کم‌آب شدن رودخانه خرسان و نهایتاً کم‌آب شدن رودخانه کارون و سد کارون۳ هستیم.

مسئله‌ای که قطعاً طبیعت و محیط زیست استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان را تحت تأثیر خود قرار داده و اثرات مخرب و زیان‌باری دارد.

کنشگر اجتماعی*

انتهای پیام/

کد خبر: 1228772 برچسب‌ها سد آبی چهارمحال استان خوزستان اصفهان

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان