Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی از برگزاری پویش تاب‌آوری اجتماعی با هدف پیشگیری از خشونت خانگی در نیمه دوم امسال خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این پویش آگاه‌سازی و ارتقای دانش برای پیشگیری از خشونت‌های خانگی و خودکشی است.

آرزو ذکایی‌فر افزود: برنامه‌ها و مداخلات پیشگیرانه در سال جاری به دو شکل ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی استان‌های کشور ممکن است در رابطه با خشونت‌ها و خودکشی نیازمند مداخلات و اقدامات بیشتری باشند، بنابراین برنامه‌های بهزیستی در آن استان‌ها بیشتر است.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر تلاش کردیم امسال برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را به‌ گونه‌ای طراحی کنیم که مناسب با وضعیت و مسائل و مشکلات هر استان باشد و امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها، بتوانیم گام‌های موثری در ارتقای دانش، آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی و توانمندسازی آحاد مردم جامعه در راستای پیشگیری و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت اجتماعی برداریم.

معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی گفت: مقدمات اجرای پویش تاب‌آوری اجتماعی با تاکید بر پیشگیری از خشونت خانگی و خودکشی در سال جاری در حال انجام بوده و جلسات کارشناسی با افراد صاحب‌نظر و اساتید دانشگاهی در حال برگزاری است.

ذکایی‌فر افزود: کمیته علمی و پژوهشی در دبیرخانه رصد آسیب‌های اجتماعی شکل گرفته و یکی از کمک‌هایی که اعضای کمیته علمی و پژوهشی دبیرخانه به ما می‌کنند، ارائه مشاوره در راستای اجرای برنامه‌ها و طراحی برنامه‌های اثربخش در حوزه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و اجرای مداخلات است.

وی با بیان اینکه کمپین تاب‌آوری اجتماعی در سال ۱۴۰۰ در نیمه دوم آغاز خواهد شد، ادامه داد: یکی از برنامه‌ها و اقداماتی که در راستای آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی عمومی به ویژه در حوزه پیشگیری سطح اول بسیار موثر است، برگزاری پویش‌ها و کمپین‌ها است. بر همین اساس یکی از وظایف و فعالیت‌های دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری در حوزه خشونت و خودکشی است.

معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی کشور در طول این سال‌ها برنامه‌های متعددی را در این زمینه دنبال کرده که از جمله آنها می‌توان آموزش عموم مردم جامعه، مداخلات به‌موقع، خدمات ارائه شده از سوی اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ و صدای مشاور با شماره  ۱۴۸۰ را نام برد.

ذکایی‌فر افزود: در حوزه پیشگیری نیز دو کار اساسی را داریم دنبال می‌کنیم. اول در بخش آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی و دیگری در بخش ارتقای دانش، نگرش و تغییر رفتار مردم و افراد نیازمند دریافت خدمات است. همچنین شناسایی افرادی که در گروه‌های پرخطر قرار می‌گیرند، از دیگر اقدامات بهزیستی است تا بتوانیم مداخلات خود را از جمله مداخلات مشاوره و مددکاری را به موقع به آنان ارائه دهیم. پویش سال گذشته نیز بر همین اساس اجرا شد.

وی یادآور شد: پویش تاب‌آوری اجتماعی سال گذشته با تاکید بر رفتار همدلانه و پیشگیری از خشونت بود. امسال نیز این پویش را خواهیم داشت و پیش‌بینی شده تا این کمپین در نیمه دوم سال جاری برگزار شود. هدف پویش اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی در زمینه خدمات ارائه شده از سوی سازمان بهزیستی است به ویژه اطلاع‌رسانی درباره سامانه‌های خط خدمات مشاوره با تلفن ۱۴۸۰ و خط بحران با شماره ۱۲۳ است تا در مواقع لزوم، افراد از راهنمایی متخصصان شاغل در این سامانه‌ها، استفاده کنند و هم بتوانند مداخلات به‌موقع و تخصصی را دریافت کنند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پیشگیری از آسیب های اجتماعی پیشگیری از خشونت اطلاع رسانی برنامه ها آگاه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر

به گزارش قدس خراسان، محسن مه آبادی عنوان کرد: حدود ۱۰۰ معتاد متجاهر طی بهمن و اسفند ماه پارسال در این شهرستان جمع‌آوری شد که مردان این گروه به کمپ ماده ۱۶ واقع در شهرستان و زن‌ها نیز به مرکز نگهداری و بازپروری مربوطه در مشهد منتقل شده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به اثرات مثبت این اقدام، جمع‌آوری دیگر معتادان متجاهر شهرستان با افزوده شدن ظرفیت نگهداری از این مددجویان در چناران طی سال جاری ادامه خواهد یافت.
فرماندار چناران گفت: اعتیاد و طلاق عمده آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان بوده که برای کاهش آسیب‌های آن‌ها برنامه‌ریزی و اقداماتی صورت گرفته است.
مه آبادی بر جمع‌آوری و رصد اطلاعات رخدادهای مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در چناران به وسیله دستگاه‌های متولی تأکید کرد و گفت: رصد و توجه به جمعیت دانش‌آموزانی که در سنین کم ازدواج کرده و توانایی زندگی مشترک ندارند از برنامه‌های آموزش و پرورش برای بررسی مسأله آسیب طلاق در خصوص این گونه پیوندهای زناشویی است.
وی با بیان این که شهرستان گلبهار دفترخانه ثبت طلاق ندارد گفت: زوجین این شهرستان برای ثبت طلاق به چناران می‌آیند لذا به نظر می‌رسد آمار طلاق در چناران کمتر از میزان ثبت شده فعلی است و همین موضوع ایجاب می‌کند که مجوز تأسیس دفتر طلاق در گلبهار نیز صادر شود.
فرماندار چناران گفت: نهادهای متولی موضوع ازدواج و مرتبط با مسأله طلاق از جمله ورزش و جوانان، بهزیستی و آموزش و پرورش کارگاه‌های آموزشی برای افزایش مهارت‌های زندگی برای جوانان در دوره‌های "قبل از ازدواج"، در دوره عقد و پس از آغاز زندگی مشترک ترتیب می‌دهند.
مه آبادی افزود: تلاش می‌شود سازمان‌های مردم نهاد در حوزه حمایت از خانواده و مشاوره ازدواج در شهرستان فعال شود و حتی از این ظرفیت مردمی در دیگر حوزه‌ها مانند اشتغال جوانان و تسهیلگری در راه‌اندازی کسب و کارها بهره بگیریم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی