Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر باقری مقدم عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: بر اساس محاسبات ما ۶۰ درصد اسراف منابع انرژی در بخش‌های دولتی است و دولت باید سعی کند این میزان اتلاف منابع انرژی را کاهش دهد. در حال حاضر ۱۰ تا ۱۵ درصد در انتقال، توزیع و استخراج گاز اتلاف وجود دارد؛ متاسفانه در رابطه با گاز‌های سرچاهی که معروف به گاز فلر هستند، اتلاف این گاز در کشور حدود ۴۰ میلیون متر مکعب در روز چیزی حدود دو فاز پارس جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در رابطه با مصرف مردم نیز باید نظام پلکانی مصرف را اصلاح کنیم در تمام دنیا  هر مقدار که مصرف افزایش پیدا کند، فاصله این پله‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند، اما در کشور ما این نظام به درستی تعریف نشده و فشار بر روی اقشار دهک پایین جامعه است؛ بنابراین شاهد این هستیم که دهک پایین جامعه مصرف می‌کنند، اما خیلی بهره‌مند نیستند اگر بتوانیم این نظام پلکانی را اصلاح کنیم، شاید بشود به بخش‌های پایین جامعه یارانه پیشتری پرداخت کرد.

باقری مقدم در ادامه بیان کرد: در برنامه ششم توسعه دولت متعهد شد ۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه گازی را به سیکل طبیعی تبدیل کند؛ اگر این اتفاق رقم می‌خورد، حدود ۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت کشور افزوده می‌شد و در حال حاضر دچار خاموشی نبودیم.

او افزود: با مطالعات ما بیان این موضوع که بیت کوین عامل خاموشی است خیلی کارشناسی نیست؛ علاوه بر این موضوعات، کشور حدود ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه فرسوده دارد که راندمان آن زیر ۲۰ درصد است.

بیشتر بخوانید

 عرضه برق در شب به ۱۰۰ درصد رسید؛ دیشب خاموشی نداشتیم

باقری مقدم در رابطه با راهکار‌های پیشنهادی خود در حوزه انرژی بیان کرد: در حوزه گاز یک مشکل فنی و تکنولوژی وجود دارد که کشور باید به سرعت برای آن چاره اندیشی کند این که سیستم‌ها دچار فشار می‌شوند،  دومین راهکار پیشنهادی مبحث ذخیره گازی است که در دنیا ۱۰ درصد میزان گاز مصرفی خود را ذخیره می‌کنند که در کشور ما این عدد زیر یک درصد است. در کشور می‌توانیم با ذخیره گاز پیک را رد کنیم البته پیشنهادات دیگری نیز در این رابطه وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق رسانی اتلاف انرژی قطع برق صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟