Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@11:26:47 GMT

قیمت هر کیلو برنج خارجی ۲۶ هزار تومان

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۷۱۳۸

مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه فاسد شدن برنج‌های وارداتی صحت ندارد، اظهار کرد: هم اکنون در خصوص دپو کالاهای دیگر در گمرک نمی‌توان اظهار نظر کرد، اما در خصوص برنج ۵۰ هزار تن در حال ترخیص است.

او افزود: مقداری برنج در حال ورود به کشور است که همواره این نگرانی وجود دارد که تا حواله ارز به دوره ممنوعیت بخورد، به همین‌ خاطر از ستاد تنظیم بازار تقاضا کردیم که برای جلوگیری از رسوب برنج، اجازه ترخیص برنج‌هایی که قبل از دوره ممنوعیت وارد کشور می‌شود، در این ایام بدهد چرا که از ۳۱ تیر تا اول آذر واردات برنج ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز ادامه داد: در حال حاضر واردات برنج به علت شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و نوسان نرخ ارز به میزان مصرف صورت می‌گیرد که با این وجود مشکل خاصی برای دپو نداریم و تنها اگر واردات برنج‌های ورودی به کشور به دوره ممنوعیت بخورد، شاهد دپوی محصول خواهیم بود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه موضوع فاسد شدن برنج‌های وارداتی را قبول نداریم، گفت: این موضوع مربوط به سال‌های قبل است که ارز به میزان کافی به واردات تخصیص داده نمی‌شد و در نتیجه این‌ مشکلات رخ می‌داد، اما در شرایط فعلی به میزان نیاز بازار وارد و بلافاصله ترخیص می‌شود؛ چرا که به علت قیمت‌های بالا، واردکنندگان حاضر به واردات زیاد و پرداخت هزینه‌های انبارداری ناشی از رسوب کالا نیستند.

کشاورز با اشاره به اینکه قیمت برنج خارجی نسبت به ماه‌های اخیر تفاوت نداشته است، بیان کرد: با توجه به آنکه ارز نیما تغییر چندانی نداشته و گاهی افزایش قیمت هم داشته است، از این رو تقاضای چندانی برای خرید در بازار وجود ندارد که همین‌ موضوع منجر به کاهش واردات شده است.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت واردات برنج بیان کرد: بنابر گزارش تنظیم بازار در ۳ ماهه امسال ۲۰۰ هزار تن برنج وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۰ تا ۷۵ درصد کاهش داشته است.

او قیمت هر کیلو برنج هندی و پاکستانی را ۲۴ تا ۲۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت برنج خارجی به نرخ ارز بستگی دارد.

کشاورز در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه این احتمال وجود دارد که کشت برنج ایرانی به بازار محرم‌ نرسد، از این رو بازار نیازمند برنج خارجی است که با برقراری دوره ممنوعیت احتمال کمبود و گرانی وجود دارد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دوره ممنوعیت واردات برنج برنج خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!