Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا میثم مردسلطانی روز پنجشنبه در گفت وگوی رادیویی با تشریح آخرین وضعیت کرونا در دزفول افزود: از اوایل هفته جاری علاوه براینکه موارد ابتلا به کرونا با شیب آرامی در دزفول در حال افزایش است موارد بستری نیز با همین شیب افزایش دارد که امیدوارم شروع پیک جدیدی نباشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا  ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد است گفت: در پیک اول کرونا، مرگ و میر به ازای بیماران مثبت کرونا ۳.۸ درصد بود ولی اکنون به ۱.۸ درصد رسیده است این در حالی است که اکنون افراد زیادی مبتلا شده اند و کرونای دلتا یا هندی نیز در کشور وجود دارد که نرخ ابتلا و مرگ و میر را افزایش داده است.

مردسلطانی با اشاره به اینکه ویروس کرونا از طریق دهان و ذرات معلق در هوا منتقل می شود گفت: این ویروس در هوا هم قابل پخش است و با توجه به اینکه جزء ویروس های سنگین است در صورت حضور در مکان آلوده کمتر از ۲۰ دقیقه امکان ابتلا وجود دارد.
وی گفت: اگر یک فرد سالم فاصله یک متر و نیم را رعایت کند حتی اگر در مکان  آلوده به ویروس کووید ۱۹ باشد خطر ابتلا به این بیماری ۵۰ درصد کاهش می‌یابد، اگر ماسک هم داشته  باشد خطر ابتلا به کرونا ۷۵ درصد کاهش می یابد. 
معاون آموزشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: بیشترین انتقال بیماری از طریق هوا و تنفس است که می طلبد در درجه اول از اجتماع دوری کنیم، اگر به هر نحوی در اجتماع گیر افتادیم فاصله گذاری را رعایت کنیم.

ویروس کرونا به مدد سرایت پذیری شدید سویه هندی آن و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، در بسیاری از استان‌های کشور خیز برداشته و علاوه بر افزایش امار مبتلایان، به تدریج اصناف بیشتری را به تعطیلی می کشاند.

دلتا یا سویه هندی و جهش یافته ویروس کرونا که که تا کنون در ۶۸ کشور جهان مشاهده شده و گفته می شود در ایران نیز به تدریج الگوی غالب خواهد شد، در مواجهه اول فرد مبتلا می تواند بین ۸ تا ۱۲ نفر را گرفتار کند.

وزارت بهداشت امروز اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۶ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۵ هزار و ۳۹۷ نفر رسید.

از دیروز تا امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳ هزار و۳۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۷۰۶ نفر از آنها بستری شدند..

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۴ میلیون و۵۱۷ هزار و ۶۰۷ نفر دوز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۹۰ هزار و ۵۱۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۱۱۷ دوز رسید.

در حال حاضر ۱۲۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۴۶ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دزفول خوزستان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دزفول خوزستان ویروس کرونا دزفول خوزستان بهداشت و سلامت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۷۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند

هادی بنایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر همزمان با روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج به تشریح عملکرد این نهاد در خدمت رسانی به این قشر از نیازمندان تحت حمایت پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۱۳ بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت هستند که از خدماتی مانند کمک هزینه‌های فرانشیز، خدمات ویژه درمان و هزینه نگهداری از بیماران بستری در منزل همچنین تهیه تجهیزات پزشکی بیماران بستری، بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه این دسته از بیماران به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل می‌شوند، ادامه داد: سال گذشته در حمایت از این بیماران نیازمند بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت شده و به طور خاص برای تأمین و اهدای ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز به مددجویان بیمار نیز اعتباری به ارزش ۴۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به بهره مندی این بیماران از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، افزود: سال گذشته بیماران تحت حمایت به این صندوق معرفی و از خدماتی که بیمه پایه و تکمیلی پوشش نمی‌دهد به مبلغ ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بهره مند شدند.

وی به اقدامات صورت گرفته برای کاهش بخشی از آلام این نیازمندان بیمار اشاره کرد و گفت: به جز ظرفیت‌هایی که دولت در سازمان‌های بیمه گر برای کمک به این بیماران گذاشته است، این نهاد به همراه شورای عالی بیمه، فرانشیز بستری مددجویان کمیته امداد را با نظام ارجاع رایگان و خدمات دارو، لوازم مصرفی سهم بیمار را در مراکز دولتی برای کلیه افراد تحت حمایت در تعهدات سازمان بیمه سلامت لحاظ کرده است همچنین این گروه از نیازمندان از مزایای وام کارگشایی امداد تا ۵۰ میلیون تومان نیز مطابق ضوابط بهره مند می‌شوند.

کد خبر 6099369

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟