Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@17:04:31 GMT

اخبار کوتاه چهارمحال و بختیاری

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۸۷۵۰

اخبار کوتاه چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف یک محموله لوازم یدکی قاچاق به ارزش هشت میلیارد ریال در محور خانمیرزا به بروجن خبر داد.

به گزارش معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، سردار منوچهر امان‌اللهی با اعلام این خبر افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان هنگام،کنترل خودروهای عبوری در محور خانمیرزا به بروجن به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و با هماهنگی قضایی این کامیون را متوقف کردند و در بازرسی از آن سه دستگاه گیربکس و یک دستگاه دیفرانسیل خودروهای سنگین فاقد مدارک مثبت گمرکی کشف و کامیون را توقیف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: در این زمینه یک متهم دستگیر و به همراه پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

خدمت به مستضعفان وظیفه همه مسوولان است

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری در جمع عشایر منطقه سخت‌گذر کوه ریگ شهرستان لردگان با تاکید بر خدمت‌رسانی به مردم محروم جامعه گفت:خدمت به مستضعفان و نیازمندان از تاکیدات حضرت امام راحل(ره) و رهبر انقلاب و وظیفه همه مسوولان است و اگر مسوولی مستضعفان را فراموش کند به آتش قهر الهی خواهد سوخت.

حجت الاسلام سید امان‌الله حسینی‌صدر افزود: مسوولان باید با حضور در مناطق محروم استان از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوند و برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی انجام دهند.

وی با اشاره به مشکلات مردم منطقه ریگ از جمله آب آشامیدنی، بهداشت، جاده، برق، گفت: رفع مشکلات این افراد نیاز به کار جهادی دارد.

حسینی‌صدر، با اشاره به خلق حماسه در انتخابات اخیر با حضور مردم مظلوم منطقه عشایری افزود: جهادگران بسیجی فداکارانه و ایثارگرانه به مشکلات مردم رسیدگی می‌کنند، قابل تقدیر است و لازمه حل مشکلات مردم منطقه، حضور همه مسوولان است.

وی ابراز امیدواری کرد، با تشکیل دولت جدید در یک اقدام انقلابی و یک حرکت جهادی، شاهد قطع محرومیت و مظلومیت و رفع گرد و غبار محرومیت از چهره این گونه مناطق باشیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۱۰هزار شهید جامعه عشایری کشور و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عشایری استان با شعار محوری " ۱۰ هزار شهید، ۱۰ هزار خدمت" افزود: برگزاری جلسات رسیدگی به مشکلات مردم و میز خدمت، رفع مشکلات این جامعه از برنامه‌های جانبی این کنگره ملی است.

سرهنگ علی اصغر ایزدی افزود: بررسی مشکلات مردم در منطقه عشایری و تلاش برای رفع آنها با حضور مسوولان از اهداف اصلی برپایی میز خدمت در این مناطق است.

به گفته وی، ارائه خدمت به مردم از سوی تیم اعزامی بسیج جامعه پزشکی شهرستان لردگان، با همت بسیج عشایری استان  و توزیع ۹۰ بسته معیشتی به مردم نیازمند منطقه از برنامه‌های سفر یکروزه مسوولان به منطقه عشایری ریگ لردگان بود.

۶ چشمه در منطقه عشایری ریگ لردگان بهسازی می‌شود

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری از بهسازی ۶ چشمه و آبشخور با کمک گروههای جهادی و مردم منطقه عشایری ریگ لردگان خبر داد و گفت: ۱۲سرویس بهداشتی در ۱۲ نقطه منطقه عشایری کوه ریگ توسط بسیج سازندگی با همکاری و مشارکت مرم این منطقه احداث خواهد شد.

یحیی حسین‌پور با اشاره به اجرای طرح توزیع پکیچ‌های مولد انرژی خورشیدی در بین عشایر استان افزود: عشایر منطقه فاج و کوه ریگ تا ۲۰ تیرماه برای دریافت پکیچ‌های تولید انرژی خورشیدی باید به اداره امور عشایر لردگان مراجعه کنند.

وی افزود: جامعه عشایری منطقه ریگ برای تامین نهادهای دامی باید دامهای خود را هویت‌گذاری کنند و با اخذ کارت شناسایی دامداری و تردد دام عشایر نسبت به تامین نهادها دامی اقدام کنند.

حسن‌پور اظهار داشت: برای اجرای طرح خط انتقال آب منطقه عشایری این شهرستان و تامین آب شرب منطقه آتشگاه نسبت به تامین یک‌هزار و ۷۰۰ متر لوله از سوی امور عشایر اختصاص داده شود تا با همکاری گروه‌های جهادی و ناحیه بسیج عشایری استان حفاری و اجرای این طرح آغاز شود.

۲۰تیرماه آخرین فرصت ارسال اثر به پنجمین جشنواره ملی روز جنگلبان است

رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکت اداره کل منابع طبیی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به فراخوان برگزاری پنجمین جشنواره ملی روز جنگلبان در مردادماه امسال همزمان با روز جنگلبان افزود: ۲۰ تیرماه آخرین فرصت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره است.

هومان خاکپور افزود: افراد شرکت‌کننده در این جشنواره باید آثار و مستندات خود را به ادارات منابع طبیعی استان و شهرستان ارائه دهند.

وی گفت: این جشنواره با هدف تجلیل از محافظان منابع طبیعی و بزرگداشت حافظان و حامیان عرضه منابع طبیعی و نیروهای داوطلب مردمی و همیاران طبیعت در عرصه حفاظت از منابع طبیعی، حفاظت از از جنگل و جلوگیری از آتش‌سوزی و تخریب عرصه مرتعی و جنگلی برگزار می‌شود.

به گفته وی، این جشنواره یک جشنواره مردمی است و دبیرخانه اصلی و مرکزی این جشنواره با سازمان‌های مردمنهاد و تشکلهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی در حال برگزاری است.

خاکپور افزود: در این جشنواره در پنج حوزه از فعالانه عرصه حفاظت و صیانت از جنگل و منابع طبیعی تجلیل می‌شود که شامل نیروهای منابع طبیعی و ماموران منابع طبیی و خانواده آنها، جنگل‌بانان ایثارگر، نیروهای مردمی که در حفاظت منابع طبیعی و مقابه با حریق دچار صدمه شده باشند، جنگلبانان افتخاری، نیروهای مردمی و یا چهرههای فرهنگی، ورزشی و فعالان اجتماعی که در حفاظت منابع طبیعی اقداماتی داشته باشند و همیاران طبیعت که درسامانه ثبت‌نام شده باشند تجلیل می‌شود.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری سازمان امور عشایر ایران چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری سازمان امور عشایر ایران چهارمحال وبختیاری منابع طبیعی و آبخیزداری سازمان امور عشایر ایران چهارمحال وبختیاری چهارمحال و بختیاری منابع طبیعی منطقه عشایری مشکلات مردم امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر خسروی صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سواد کلید ورود انسان به دنیا و جامعه است، افراد دارای سواد در زمینه‌های گوناگون اعم از سیاسی، اجتماعی، شغلی و… دارای موقعیت مناسبت‌تری نسبت به افراد بی‌سواد هستند، درواقع سواد فرصت مطالعه را برای افراد فراهم می‌کند که همین امر موجب می‌شود آن‌ها به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کنند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: براساس سرشماری سال ۱۳۵۵ که آخرین سرشماری انجام شده پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌آید حدود ۳۵ درصد از افراد بالای شش سال دارای سواد بودند که این آمار در سرشماری سال ۱۳۹۵ به حدود ۸۵ درصد رسیده و رشد ۵۰ درصدی داشته است که این موضوع از برکات انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس سرشماری انجام شده در سال ۱۳۹۵ درصد باسوادی در سن ۱۰ تا ۴۹ سالگی که محدوده سنی فعالیت سازمان سوادآموزی است ۹۴ درصد ثبت شده است که این میزان براساس برآوردهای غیررسمی که در سال ۱۴۰۰ صورت گرفت به ۹۶.۸ درصد رسیده و تقریباً با میانگین کشوری که ۹۷ درصد است برابری می‌کند.

خسروی عنوان کرد: براساس برآوردهای سال ۱۴۰۰ در میانگین سنی بالای شش سال ۸۸.۱ درصد باسواد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد این درحالی است که میانگین کشوری ۹۰.۳ درصد ثبت شده و این استان ۲۰ امین استان با سواد در ایران به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: در سال گذشته در حوزه نهضت سواد آموزی مقام سوم را توانسته‌ایم کسب کنیم.

خسروی به آموزش نماز و کتاب خوانی در حوزه نهضت سواد آموزی در این استان نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز فعالیت‌های زیادی صورت گرفته است.

تعامل با اولیا یکی از حلقه‌های مفقودی آموزش و پرورش است

ذولفقار علیخانی معاون آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: معاونت پرورشی به خاطر تنوع و گستردگی در حوزه کاری خود و حساسیت در تأثیر گذاری آن بر روی دانش آموزان در جایگاه ویژه ای قرار دارد که باید به این موضوع اشاره کرد.

وی تصریح کرد: رتبه اول کشوری در جشنواره فنی و حرفه‌ای یکی از افتخارات معاونت پرورشی بوده است.

علیخانی ادامه داد: ۱۸ مرکز مشاوره در حوزه پرورشی در این استان فعال هستند و چنانچه دانش آموزی مشکلی داشته باشد می‌تواند هر لحظه به مراکز مشاوره ما تماس بگیرد و مشاوران ما پاسخگو آنها خواهند بود.

وی اذعان داشت: ۳۱ کانون پرورش و فرهنگی در استان وجود دارد که تا کنون فعالیت‌های خود را به خوبی انجام داده‌اند.

علیخانی عنوان کرد: یکی از حلقه‌های مفقودی آموزش و پرورش تعامل با اولیا است که به صورت هفتگی از این ظرفیت استفاده خواهد شد.

۸۶ درصد به سرانه ورزشی مدارس چهارمحال و بختیاری اضافه شده است

فخر الدین اسدی معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه تربیت بدنی طی حمایتی که صورت گرفت اتفاقات بی نظیری افتاد که یکی از این اتفاقات اضافه شدن ۸۶ درصدی به فضای ورزشی مدارس استان بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۲ فضای ورزشی در مدارس استان داشته‌ایم گفت: ۸۶ درصد فضای ورزشی محقق شده است.

اسدی یادآور شد: ۶ هزار و ۵۳۶ دانش آموز تحت پوشش شنا دانش آموزی قرار خواهند گرفت.

وی خاطر نشان کرد: طرح بهداشت دهان و دندان دانش آموزان عشایر این استان در دستور کار و تحت آموزش قرار گرفته است.

کد خبر 6095030

دیگر خبرها

  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ