Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا علیه توییتر، فیسبوک و گوگل به دلیل «سانسور» شکایت می کند.

واشنگتن ، 7 جولای (رویترز) - دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، روز چهارشنبه پرونده های حقوقی علیه توئیتر، فیسبوک و گوگل و همچنین مدیران ارشد آنها را طرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادعا می کند که آنها عقاید محافظه کارانه را غیرقانونی ساکت می کنند.

در دادخواست های ارائه شده در دادگاه منطقه ای ایالات متحده در میامی، ادعا می شود که پلتفرم های رسانه های مستقر در کالیفرنیا حق آزادی بیان تضمین شده با اولین اصلاحیه قانون اساسی ایالات متحده نقض کرده اند.

ترامپ به دنبال وضعیت موسوم به اقدام طبقاتی برای پرونده های قضایی است، به این معنی که منافع سایر کاربران توییتر، فیسبوک و یوتیوبِ گوگل را که ادعا می کنند ناعادلانه خاموش و سانسور شده اند، نمایندگی می کند.

وی سه پرونده قضایی و ادعاهای مشابهی را مطرح کرده است. یکی علیه فیسبوک و مدیر عامل آن «مارک زاکربرگ»، یکی دیگر علیه توئیتر و مدیر عامل آن «جک دورسی» و یکی دیگر علیه گوگل و مدیرعامل آن «ساندار پیچای».

ترامپ در یک کنفرانس خبری در زمین گلف خود در بدمینستر، نیوجرسی به شدت از شرکت‌های صاحب شبکه‌های اجتماعی و همین طور دموکرات‌ها انتقاد کرد و آنها را متهم به حمایت از اطلاع‌رسانی غلط و گمراه‌کننده کرد و گفت: ما برای آزادی آمریکا و در عین حال، آزادی بیان به یک پیروزی تاریخی دست خواهیم یافت.  

رئیس جمهور پیشین آمریکا گفت: ما خواهان پایان ممنوعیت‌های پنهانی، توقف ساکت کردن‌ها، و جلوگیری از در لیست سیاه قرار دادن، کنار گذاشتن و فرهنگ کنسل کردن هستیم که به خوبی از آن خبر دارید.

او هشدار داد که اگر شرکت‌های فناوری بتوانند فعالیت یک رئیس جمهور را ممنوع کنند می‌توانند با هر کسی این کار را بکنند.

مقام‌های سابق دولت آقای ترامپ هم که موسسه غیرانتفاعی «سیاست تقدم آمریکا» را تاسیس کرده‌اند، در نشست خبری روز چهارشنبه در کنار او بودند.

ترامپ پستی را که باعث ممنوعیت فعالیت او در توییتر شده را «محبوب‌ترین جمله» توصیف کرد.

نماینده توییتر از اظهار نظر در این باره خودداری کرد. نمایندگان فیسبوک و گوگل نیز به درخواست برای توضیح در این خصوص پاسخ ندادند.

ترامپ در سال جاری پس از آنکه شرکت ها مذکور گفتند وی سیاست های آنها در برابر تشویق به خشونت را نقض کرده، این تریبون ها را از دست داد. صدها نفر از طرفداران وی در 6 ژانویه پس از سخنرانی ترامپ در تکرار ادعاهای غلط خود مبنی بر اینکه شکست انتخاباتی وی نتیجه تقلب گسترده بود، حمله ای مرگبار به ساختمان کنگره ایالات متحده را انجام دادند، اقدامی خرابکارانه که توسط دادگاه های متعدد، مقامات منتخب ایالتی و حتی اعضای کابینه خودش تقبیح شد.

حساب‌های آقای ترامپ در شبکه‌های اجتماعی بعد از حمله هوادارانش به ساختمان کنگره آمریکا در ماه ژانویه ۲۰۲۱ و به دلیل نگرانی مربوط به امنیت عمومی تعلیق شد.

در این پرونده های قضایی از قاضی خواسته می شود که بند 230 قانون صلاحیت ارتباطات را باطل کند، قانونی که به عنوان ستون فقرات اینترنت خوانده می شود زیرا از وب سایت ها محافظت می کند و از مسئولیت آنها نسبت به محتوای ارسال شده توسط کاربران جلوگیری می کند. ترامپ و سایر افرادی که به بند 230 حمله کرده اند می گویند که این امر از حمایت حقوقی بیش از حد شرکت های بزرگ اینترنتی برخوردار بوده و به آنها اجازه می دهد از مسئولیت اقدامات خود فرار کنند.

ترامپ دادخواست علیه غول‌های فن‌آوری اطلاعات را تحولی زیبا در زمینه آزادی بیان توصیف کرد.

پاول گودر، استاد حقوق دانشگاه نورث وسترن گفت: حتی درک این شکایت دشوار است.

ترامپ تلاش کرد تا در مورد سانسور، شرکت های رسانه های اجتماعی را تحت همان الزامات اصلاحیه اول به عنوان نهادهای دولتی نشان دهد، اما گودر گفت هیچ چیز در پرونده های قضایی حتی نزدیک به تبدیل شرکت های رسانه های اجتماعی به حامیان دولتی نیست.

هفته گذشته یک قاضی فدرال در فلوریدا یک قانون ایالتی را که به این ایالت برای مجازات شرکت های رسانه های اجتماعی در هنگام تحریم نامزدهای سیاسی اجازه می داد را ملغی کرد. قاضی گفت که این قانون نقض حقوق آزادی بیان است.

در این دادخواست گفته شد لایحه ای که ران دسانتیس، فرماندار جمهوری خواه فلوریدا در ماه می امضا کرده، مغایر قانون اساسی است. این باعث می شد فلوریدا اولین ایالتی باشد که چگونگی تعدیل گفتار آنلاین توسط شرکت های رسانه های اجتماعی را تنظیم می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توییتر سانسور توییتر فیسبوک و گوگل شکایت شرکت های رسانه های اجتماعی فیسبوک و گوگل رئیس جمهور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت

ایتنا - شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند. طبق گزارش The Verge، گروهی از نشریات شامل Chicago Tribune، New York Daily News و Orlando Sentinel از مایکروسافت و OpenAI شکایت کرده‌اند. این هشت نشریه، که همگی متعلق به گروهAlden Capital  (ACG) هستند، در شکوائیه خود این شرکت‌ها را متهم کرده‌اند که «میلیون‌ها مقاله و مطلب دارای حق‌چاپ‌شان را بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه، با هدف تقویت تجاری‌سازی محصولات هوش مصنوعی مولدشان، از جمله ChatGPT و کوپایلوت، به سرقت برده‌اند».
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این تازه‌ترین شکایتی است که علیه مایکروسافت و OpenAI به دلیل استفاده از مطالب دارای حق چاپ بدون رضایت صریح ناشران مطرح شده است. نیویورک‌تایمز نیز در اواخر سال گذشته از این شرکت‌ها شکایت کرد و مدعی شد که آنها از «محتوای دارای حق چاپ به ارزش تقریباً یک قرن» استفاده کرده‌اند. این نشریه گفت که محصولات این شرکت‌ها می‌توانند مقالات تایمز را کلمه به کلمه ارائه دهند و می‌توانند «از سبک بیانی آن تقلید کنند»، با اینکه توافق‌نامه مجوز قبلی نداشته‌اند.
 
مایکروسافت در پاسخ خود به دادگاه، که با هدف رد بخش‌های کلیدی این شکایت ارائه شده بود، تایمز را متهم به «آینده‌شناسی روز رستاخیزی» با این ادعا کرد که هوش مصنوعی مولد می‌تواند برای روزنامه‌نگاری مستقل یک تهدید باشد.
 
نشریات گروه ACG از همین موضوع شکایت دارند که چت‌بات‌های این شرکت‌ها در مدت کوتاهی پس از انتشار مقاله‌های آنها بدون دادن یک لینک برجسته به منابع آنها، این مطالب را کلمه به کلمه بازتولید می‌کنند. آنها در شکایت خود چندین نمونه را ذکر کردند. علاوه بر این، این چت‌بات‌ها ظاهراً دچار توهم هستند و گزارش‌های نادرستی را به انتشارات ACG نسبت می‌دهند.
 
این ناشر استدلال کرده است که برای کامپیوترها، تراشه‌های تخصصی و برقی که برای ساخت و راه‌اندازی محصولات هوش مصنوعی خود استفاده می‎‌کند هزینه پرداخت می‌کند. و با این حال شرکت‌های موردشکایت از مقالات دارای حق چاپ «بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه برای دریافت امتیاز» استفاده می‌کنند، در حالی که می‌دانند برای آموزش مدل‌های زبان بزرگ خود به محتوا نیاز دارند. این شاکیان به اعتراف قبلی OpenAI اشاره کردند که گفته بود «آموزش مدل‌های پیشرو هوش مصنوعی امروزی بدون استفاده از متریال دارای حق چاپ غیرممکن است».
 
شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند.
 
این نشریات به دنبال مبلغی اعلام‌نشده برای جبران خسارت خود هستند و از دادگاه می‌خواهند که به این متشاکیان دستور دهد مدل‌های GPT و LLM را که از متریال آنها استفاده می‌کنند نابود کنند.

دیگر خبرها

  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا