Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:24:31 GMT

چالشی جدی گریبانگیر آمریکا شد!

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۹۳۸۴

چالشی جدی گریبانگیر آمریکا شد!

با روند کند اشتغالزایی در آمریکا، وزارت کار این کشور پنجشنبه شب اعلام کرد که شمار بیکاران در هفته گذشته افزایش یافته است.

به گزارش برنا؛ از شبکه سی ان بی سی، براساس گزارش وزارت کار آمریکا شمار بیکاران در این کشور افزایش یافته و ۳۷۳ هزار نفر درخواست دریافت بیمه بیکاری در هفته گذشته داشته اند.   

وزارت کار آمریکا ایجاد موانع برای سرعت بخشیدن به اقتصاد کشور در نیمه سال ۲۰۲۱ را دلیل افزایش شمار بیکاران دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار بیکاران هفته گذشته در آمریکا در حالی ۳۷۳ هزار نفر اعلام می شود که آمار بیکاران این کشور در هفته قبل از آن ۳۶۴ هزار نفر بود.

به دنبال شیوع ویروس کرونا در آمریکا و تاثیر مستقیم آن بر اقتصاد در آوریل سال ۲۰۲۰ بیش از شش میلیون نفر بیکار شدند. 

شش ماه از آغاز دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا می گذرد اما وی همچنان نتوانسته به وعده های انتخاباتی خود از جمله در احیای اقتصاد آمریکا و ریشه کنی ویروس کرونا موفقیت چندانی کسب کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیکاری اقتصاد کشور ویروس اقتصاد دولت رییس جمهوری بیکاری آمریکا اشتغالزایی کرونا شمار بیکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید

در حالی که تظاهرات دانشجویی برای اعلام حمایت از فلسطین در بیش از ۲۰ دانشگاه آمریکا ادامه دارد، منابع اعلام کردند که تاکنون بیش از هزار معترض حامی فلسطین توسط نیرو‌های پلیس دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شین‌هوا، در برخی دانشگاه‌ها مثل دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک که تاکنون مرکز تظاهرات بوده، اعتراضات در حال تشدید شدن است.

اوایل روز گذشته، دانشجویان این دانشگاه در پردیس منهتن مقابل تالار «همیلتون» ایستاده و زنجیره انسانی تشکیل دادند. تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضدجنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود و اکنون نیز گفته می‌شود که به تصرف معترضان درآمده است. 

این دانشجویان خواستار عدم ارتباط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل، شفاف‌سازی محل دریافت بودجه و سرمایه‌گذاری و همچنین عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات با اقدامات تنبیهی مواجه هستند. 

دانشگاه کلمبیا اعلام کرده دانشجویانی که در تالار همیلتون حضور دارند را اخراج خواهد کرد. 

افزون بر این، گفته می‌شود در تظاهراتی دیگر در ایالت «اورگن» معترضان کتابخانه دانشگاه دولتی پورتلند را تصرف کرده‌اند. نیرو‌های پلیس وارد دانشگاه شده و پس از درگیری خشونت‌آمیز با دانشجویان معترض تعدادی را دستگیر کردند.

موج چند روزه تظاهرات ضدجنگ در محیط آکادمیک، مظهر نارضایتی جوانان آمریکایی از نحوه مدیریت دولت بایدن در خصوص جنگ علیه غزه است. نظرسنجی اخیر سی‌ان‌ان نشان می‌دهد ۷۱ درصد بزرگسالان آمریکایی از اقدامات بایدن در خصوص جنگ غزه ناراضی هستند. این رقم در مورد افراد زیر ۳۵ سال، ۸۱ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 568 شهید رسید
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • پیکان درخواستی برای میزبانی از استقلال در قزوین نداشته است
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • تعداد دانشجو‌های دستگیر شده در آمریکا به ۱۰۰۰ نفر رسید
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۵۶۸ نفر افزایش یافت
  • چالشی به نام بازار گردانی