Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه خبری المیادین در قسمتی دیگر از ویژه‌برنامه «القسم» (سوگند) برای رئیس جمهور جدید ایران، امروز شنبه میزبان «محمد علی شریعتمدار» تحلیلگر امور سیاسی بود. 

شبکه خبری المیادین در ابتدا به خبر انفجار در پارک ملت در تهران اشاره کرد و درباره پوشش گسترده رسانه‌ها بخصوص رسانه‌های ضدایرانی از این حادثه پرسید و شریعتمدار نیز گفت، البته روشن است که چنین رسانه‌هایی چقدر اعتبار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌تر از این، این است که این اتفاقات عموما به رژیم صهیونیستی نسبت داده می‌شود و گفته می‌شود که قدرت انجام چنین عملیات‌های امنیتی را دارد. گاهی بین آنچه رسانه‌های عربی ضد ایرانی بیان می‌کنند با آنچه به رژیم صهیونیستی نسبت می‌دهند، تناقض‌هایی وجود دارد... بین ایران و رژیم صهیونیستی کشمکش مداوم وجود دارد. اما اینکه هر اتفاقی که افتاد را به رژیم صهیونیستی نسبت بدهند و آن را نشانه نفوذ بزرگ و وسیع این رژیم در ایران وانمود کنند،‌ درست نیست. در خیلی از اتفاقات که تصادفی یا امنیتی بوده مثل برخی آتش‌سوزی‌ها در برخی تأسیسات نفتی یا غیره را به رژیم صهیونیستی نسبت می‌دهند. البته اگر رژیم صهیونیستی بتواند این کارها را می‌کند اما نسبت دادن همه اتفاقات صحیح نیست. 


المیادین در ادامه به موضوع اصلی برنامه و ادامه اقدامات و مواضع سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب پرداخت و پرسید که تشکیل کابینه را تا کجا پیش برده و شریعتمدار گفت، مهم این است که وی اعلام کرده که کابینه ضرورتا از اعضای ستاد تبلیغاتی‌اش نیست. نکته دیگر این است که وی بر جوان بودن و انقلابی‌بودن اعضای دولت تأکید کرده است. او همچنین با راه‌اندازی سایتی برای مردم از آنان درخواست کرده که افراد شایسته را معرفی کنند. نکته مهم این است که در تیم اقتصادی رئیسی تمرکز را بر این قرار داده که باید کاملا منسجم و هماهنگ باشند مثلا رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و دیگر مدیران اقتصادی. این هماهنگی سبب می‌شود آقای رئیسی اقدامات اقتصادی را با موفقیت بیشتری انجام بدهد. 

شریعتمدار در پاسخ سوالی درباره اتفاقات افغانستان نیز گفت، آمریکا از طریق حضورش در افغانستان و توافق امنیتی که با کابل بست، در خصوص ساخت کشور یا تقویت نیروهای مسلح این کشور چه کرد؟ شما مشاهده می‌کنید که هنوز هیچ چیزی از این توافق امنیتی به بیرون درز نکرده است. آمریکایی‌ها بگویند که این توافق چه نتیجه‌ای برای افغانستان داشته است. بعد از سال‌ها اشغالگری ما شاهد تسلط طالبان هستیم... ایران همیشه خواستار گفت‌وگوی داخلی در این کشور شده است. به هر حال طالبان بخشی از این کشور است و شاید با آن چیزی که قبلا بوده تفاوت داشته باشد. نکته آخر این است که امنیت ملی ایران خط قرمز است و تا الان هیچ تعرض امنیتی به امنیت ایران نشده اما مهم گفت‌وگوی جریان‌های داخلی افغانستان برای حل بحران است. دولت آمریکا هم در طول این سال‌ها کاری برای افغانستان نکرد. 

انتهای پیام/ص 

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه المیادین رژیم صهیونیستی نسبت رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • تداوم حمله‌های هوایی و توپخانه رژیم صهیونیستی به غزه
  • شلیک ۱۵ موشک از لبنان به الجلیل غربی
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور