Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،  طاهر دینگیل عصر امروز در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: دو کشور ایران و ترکیه مبادله تجاری سالانه ۳۰ میلیارد دلاری را برنامه ریزی کرده اند و با توجه به تحریم ها بیش از  هر زمان دیگری احساس نیاز می کنیم که روابط دو کشور افزایش یابد.

وی افزود: ایجاد صف های طولانی و بازرسی های موازی و مجدد گمرک مقابل هزینه های زیادی را اعمال می کند و موجب خدشه دار شدن اعتماد تجار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دینگیل همچنین به زمان بر بودن صدور مجوز برای تجار ایرانی برای ارسال کالا به ترکیه اشاره کرد.

رایزن بازرگانی سرکنسولگری ترکیه در ایران در ادامه از افزایش‌ تعداد پرسنل و سکوهای گمرک به دو مورد خبر داد و تعداد کامیون ها را ۲۰۰ خودرو اعلام کرد و گفت: با افزایش تعداد سکوهای گمرک می توان تعداد کامیون ها را به ۴۰۰ دستگاه افزایش داد.

وی با بیان اینکه عبور خودروها به ردیف و بدون توجه به پلاک خودروهای کشورها انجام می گیرد، افزود: بارها در گمرک تخلیه می شوند و طبق قوانین دو کشور  نباید کامیون ها مورد تفتیش قرار گیرند؛ اما در مرزهایی که احتمال قاچاق مواد مخدر وجود دارد فک پلمب اتفاق می افتد.

دینگیل متذکر شد: طبق قانون گمرک ها باید ۲۴ ساعته فعالیت کنند، اما در برخی مواقع گمرک طرف ایران تعطیل هستند!

انتهای پیام/۶۰۰۲۶

منبع: فارس

کلیدواژه: ترکیه گمرک ایران تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز بخش خصوصی کامیون کامیون ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، امیرجمشیدی گفت: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

وی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی بیان داشت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشور‌ها است.

وی افزود: واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳