Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ قاسمی در پی انتشار اظهارات یک عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان واجد ادعای عدم اقدام لازم در کنترل مرزها، با اشاره به اینکه از ماه ها قبل اقدامات کنترلی در مرزها توسط ستاد کل نیروهای مسلح تشدید شده است، گفت: علاوه بر کنترل نوار مرزی، تردد از مرز های مجاز، محدود شده است و در مورد خط مرزی هم طی فواصل مختلف، ارتش در مرزهای افغانستان  و سپاه هم در مرزهای پاکستان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعلاوه؛ مرزبانی هم اقدامات کنترلی را تشدید نموده که روند  دستگیری‌ اتباع غیر مجاز نشان می‌دهد که با موفقیت این ماموریت در حال انجام است.

حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا و مدیرکل امور مرزی وزارت کشور، گفت: چند مسئله در بحث کنترل مرزهای جنوب‌شرق برای مدیریت بیماری کرونا را باید مورد توجه قرار داد: اول اینکه قبل از شیوع سویه هندی ویروس کرونا، بر اساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی  کنترل مرزها تشدید شده است. تردد از مرز های مجاز که با گذرنامه انجام می شد،  صرفاً به هفت گروه محدود شده تا  اگر به مرز مراجعه‌کردند امکان تردد با رعایت پروتکل ها داشته باشند.

در مورد خط مرزی هم ستادکل ابلاغیه های لازم را صادر تا با استفاده از ظرفیت نیروهای نظامی  ارتش، سپاه در کنار  مرزبانی  نسبت به تشدید اقدامات کنترلی در نوار مرزی اقدام نموده اند؛ روند دستگیری‌های اتباع غیر مجاز نشان می‌دهد که با موفقیت این ماموریت انجام شد.

وی بیان داشت: مسئله بعدی شیوع سویه هندی بیماری است که بلافاصله پس از اعلام این موضوع، تردد از هند و پاکستان ممنوع و با ابلاغ قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا به وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی مسدود شد. بنابراین آن چیزی که مطرح می‌کنند که وزارت کشور مرز را رها کرده است خلاف واقعیات و اقدامات انجام شده است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، گفت: مسئله بعدی این است که وزارت بهداشت هر ماه  بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی کشورهایی را که ممنوعیت تردد از آنها به صورت مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد ، اعلام می کند. بر این اساس کشورها به سه گروه تقسیم شده و متناسب با وضعیت هر گروه تصمیم گیری می شود . بنابراین کماکان محدودیت های شدید در مرزها، چه نوار مرزی چه مرزهای مجاز وجود دارد و در حال اعمال است.

مدیر کل امور مرزی وزارت کشور  در ادامه به مسئله تحولات سیاسی افغانستان اشاره کرد و گفت: برای این موضوع هم از گذشته کمیته ویژه تشکیل شده تا به صورت مستمر و ماهانه وضعیت افغانستان را رصد و  با هماهنگی که با استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان وجود دارد، پیش بینی های لازم در نوار مرزی بعمل آمده است.

وی افزود: همچنین هماهنگی‌های لازم انجام، ترتیبات مقتضی از سوی وزیر محترم کشور ابلاغ  و برای مدیریت منسجم مسائل مربوط به ابعاد سیاسی، اقتصادی، بین المللی و امنیتی گسیل احتمالی آوارگان، سازمان مدیریت بحران به عنوان محور مدیریت این امر، تعیین شده است.

قاسمی در پایان تصریح کرد: سازمان مدیریت بحران هم با آمادگی کافی، جلسات هماهنگی را برگزار کرده و  طرح مربوط به  اسکان آوارگان احتمالی نهایی و به دستگاه ها ابلاغ شده است که بر اساس آن، اقدامات لازم صورت می پذیرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 مجلس شورای اسلامی وزارت کشور ستاد ملی مدیریت کرونا حسین قاسمی سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 کنترل مرزها نوار مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور