Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@02:15:15 GMT

مدیرعامل سد دز: بدون زاپاس در حال حرکت هستیم

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۲۶۳۰

مدیرعامل سد دز: بدون زاپاس در حال حرکت هستیم

به گزارش عصرایران؛ «سعید رئوفی‌نسب» اظهار کرد: پیش بینی امسال ما این است که بین 3.5 تا 4 میلیارد متر مکعب آورد داشته باشیم، این کمتر از نصف نرمال است. در حال حاظر تراز سد حداکثر 332 است و در واقع حجم خالی سد 20 متر است، بنابراین اگر در نظر داشتیم که رهاسازی آب را انجام دهیم، به 330 هم نمی رسیدیم.

رئوفی‌نسب با تاکید بر اینکه باید برای روز مبادا یک حداقل های آبی را داشته باشیم، تصریح کرد: باور کنید که بدون زاپاس در حال حرکت هستیم و ما این را پذیرفتیم که جاده سنگ لاخه را طی کنیم برای اینکه سمت مردم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید یه یک اعتماد مشترک بین مسئولین و مردم برسیم. قول می دهم آنچه که از دست ما برمی آید انجام دهیم.

وی در ادامه افزود: هر کجا از دستورالعمل سد سرپیچی شده یا تحت فشار دیسپاچینگ آب بودیم یا تحت فشار دیسپاچینگ برق. در همین دو سه روز که گرما بالای 50 درجه بود، سهمیه تولید 100 متر مکعب در ثانیه بود اما تا 150 متر مکعب در ثانیه نیز آب رهاسازی شد چون واقعا مردم داشتند کشته می شدند. اگر خاموشی می دادیم فاجعه رخ می داد.

مدیرعامل سد و نیروگاه دز با بیان اینکه سد دز برای یک سال آبی، هفت تا هشت میلیارد متر مکعب طراحی شده است، گفت: در سال 98 به رقم بی سابقه 16 میلیارد متر مکعب آب رسیدیم، یعنی دو برابر حداکثر آورد آب داشتیم. متخصصانی می گفتند سدها باعث سیل می شوند، با این جمله مخالف هستم.

رئوفی‌نسب عنوان کرد: در سال 98، پیک سیلاب 21 هزار متر مکعب در ثانیه بود و چاره ای برای رهاسازی نداشتیم. حدودا 8 هزار متر مکعب رهاسازی کردیم یعنی حدود 30 درصد. اگر دو سوم دیگر رهاسازی می شد اتفاق بدتری رخ می داد.

وی افزود: شنیده بودم اگر سدهای خوزستان آسیب ببینند، کل استان خوزستان به زیر آب خواهد رفت. بنابراین اگر سدهای استان خوزستان کمک نمی کردند این فاجعه در سال 98 اتفاق می افتاد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۲۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد از تیمار و نگهداری شش جوجه جغد انبار خبر داد و گفت: این پرنده‌ها در دامن طبیعت مارون رهاسازی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان‌خرد، امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود یک ماه قبل بود گزارشی از یک طبیعت دوست مبنی بر اینکه شش جوجه تازه متولد شده جغد انبار در نزدیکی گاوداری در حاشیه منطقه حفاظت شده خائیز وجود دارند که به دلایل نامعلومی پدر و مادرشان دیگر به سراغ لانه نمی‌آید.

وی افزود: محیط‌بانان با گمان به اینکه ممکن است پدر و مادر این جوجه‌ها به دلیل تغذیه از کبوترهای محلی شکار شده باشند به محل مراجعه کنند، مجبور می‌شوند شش قطعه جوجه تازه متولد شده را جهت ادامه نگهداری با خود به پاسگاه محیط‌بانی بیاورند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به‌دلیل شرایط خاص جوجه‌ها، نگهداری و تیمارداری از جوجه‌ای که تازه متولد می‌شود یک کار بسیار سخت، علمی و حساس بود، گفت: باید این جوجه‌ها در شرایطی بزرگ شوند که کمترین تماس و دید را به انسان داشته باشند تا در مواقع رهاسازی با مشکل عادی‌سازی ارتباط با انسان مواجهه نشویم.

وی تصریح کرد: بر همین اساس با اطلاعاتی که از رضا نیک‌فلک و گروه وی داشتیم جوجه‌ها را برای ادامه تیمارداری و نگهداری تحویل تیم وی دادیم.

جاودان‌خرد خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات مناسب تیمارداری تیم رضا نیک فلک هر شش جوجه پس از حدود یک ماه نگهداری در شرایط دور از انسان بزرگ شدند و دیروز شانزدهم اردیبهشت در مجاور پاسگاه محیط‌بانی سد مارون رهاسازی و به دامان طبیعت بازگشتند.

وی ضمن تشکر از زحمات یک ماهه تیم تخصصی رضا نیک فلک، گفت: شماره تلفن ۱۵۴۰ آماده دریافت گزارش‌های محیط زیستی است و مردم می‌توانند به‌صورت رایگان با این سامانه تماس و اتفاقات زیست محیطی را گزارش دهند.

به گزارش ایمنا، جغد انبار در نقاط مختلف جهان دیده می‌شود، آنها به خاطر ظاهر متمایز و رفتارشان در هنگام شکار معروف هستند، این پرنده گستردگی زیادی دارد و یکی از نژادهای اصلی جغد به حساب می‌آید، این پرنده به‌دلیل صورتی قلبی شکل بسیار زیبا در تمام مناطق جهان به جز قطب و بیابان‌ها زندگی می‌کند.

کد خبر 751025

دیگر خبرها

  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی در بندرعباس برگزار شد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • استقلال با حداکثر هیجان صدرنشین ماند/ حرکت فولاد به‌سوی سقوط
  • بدون برد در نقش جهان؛ آمار منفی سال 1403 برای سپاهان!
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • یک بهله سارگپه در طبیعت مانه و سملقان رهاسازی شد