Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، شهرستان دشتیاری با پایین‌ترین شاخص‌های زندگی، توسعه و به تبع بهداشتی و درمانی پایین‌ترین شاخص‌ها را در استان سیستان و بلوچستان دارد و محروم‌ترین شهرستان این استان به حساب می‌آید.

از طرفی این شهرستان با توجه به هم‌مرز بودن با پاکستان به گواه بسیاری از کارشناسان مبدا ورود کرونای دلتا از طریق مرز ریمدان به کشور بوده است؛ فرماندار دشتیاری می‌گوید: واکسینه کردن مردم این شهرستان در اولویت فوری ستاد کرونا و دانشگاه علوم پزشکی بوده و تاکنون ۳۱۴۶ نفر از افراد بالای ۶۰ سال این شهرستان دوز واکسن کرونا را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عادل عفتی فرماندار دشتیاری با بیان اینکه تاکنون ۵۱ درصد افراد بالای ۶۰ سال نوبت اول واکسن را دریافت کردند، افزود: ۳۰۴ نفر نیز تاکنون نوبت دوم را دریافت کردند که امیدواریم این موضوع در روز‌های اخیر با بسیج امکانات تسریع شود.

فرماندار دشتیاری تاکید کرد: متاسفانه یکی‌از مشکلاتی که ما در دشتیاری و به نوعی کل بلوچستان داریم عدم مراجعه مردم و ترس آنان از واکسن زدن است به طوری که جوامع محلی با انداختن شایعه‌هایی اعلام می‌کنند که واکسن زدن به سلامتی ضربه زیاد می‌زند؛ از طرفی مردم منطقه عمدتا زمانی که مبتلا می‌شوند با روش‌های قدیمی و دارویی محلی در خانه می‌خواهند تا درمان شوند و هم همین عدم حضور آنان به مراکز بهداشتی مشکل ما را دوچندان می‌کند.

عفتی خاطرنشان کرد: برای فرهنگ‌سازی واکسینه شدن، یک قرارگاه اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دشتیاری راه‌اندازی کردیم که خوشبختانه با اقدامات فرهنگی بومی‌محور نتایج خوبی گرفتیم و امیدواریم در آینده هم نتایج بهتر و جامع‌تری بگیریم با این حال در کنار فرهنگ‌سازی من معتقدم باید اجبار هم دخیل باشد تا واکسینه کردن تسریع شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس دلتا کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ سعید رئوفی افزود: اجرای طرح هادی در ۷۹ روستای استان سال گذشته اجرا شد.
وی گفت: امسال هم از برنامه‌های سال گذشته، آسفالت ۷۹ روستا در دست پیگیری است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان اضافه کرد: اکنون طرح هادی در ۵۷۲ روستای استان اجرایی شده و بر این اساس ۷۹ درصد از روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان از مزایای این طرح بهره‌مند هستند که این رقم در کشور ۶۸ درصد است.
به گفته رئوفی ۷۲۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان وجود دارد که مطالعات طرح هادی در تمامی این مناطق انجام شده است.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • (تصاویر) زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا