Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-وضعیت آب در شهر اصفهان به وضعیت بحرانی رسیده و افت فشار و قطعی آب در مناطق مختلف شرکت آبفا را وادار به آبرسانی سیار کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، وضعیت آب در شهر اصفهان به وضعیت بحرانی رسیده و تنها راه در وضعیت فعلی صرفه جویی 15 درصدی است. افت فشار و قطعی آب در مناطق مختلف کلانشهر اصفهان شرکت آبفا را وادار به آب‌رسانی سیار کرده و آب‌رسانی با تانکر به خیابان‌های مرکزی اصفهان در تمامی ساعات روز انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت مصرف در مناطقی که وضعیت آبی بهتری دارند یکی از راهها برای کم کردن قطعی‌های چند ساعته است، چرا که کمبود آب به 4300 لیتر در ثانیه رسیده و از طرفی نصب مستقیم پمپ‌های غیرمجاز وضعیت را پیچیده‌تر کرده است.

در روزهای آینده با گرم‌تر شدن هوا، وضعیت دشوارتر خواهد شد و با افزایش هر درجه هوا  300 لیتر در ثانیه آب بیشتری مصرف می‌شود.

صرفه‌جویی مصرف آب در دستور کار مناطقی که فشار بیشتری دارند

مدیر مرکز مدیریت ارتباط با مشتریان شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، با اشاره به لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب، اظهار داشت: بخش جنوب شهر که به خاطر توپوگرافی سطح آب یک مقدار وضعیت فشار آب مناسب‌تری‌ نسبت به سایر مناطق دارند باید صرفه‌جویی را در دستور کار خودشان قرار بدهند.

عباس عباسی افزود: اگر شهروندی اقدام به نصب پمپ غیرمجاز کرده، تخلف انجام داده و شهروندان در صورت مشاهده این تخلف حتما با سامانه 122 تماس گرفته و اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقات اکیپ‌ها به محل مراجعه  و نسبت به اخطار به مشترک و جمع‌آوری پمپ اقدام کنند.

مشکلات موجود در فردیس در زمینه آب شرب خانگی مسئله نگران کننده استرفع کمبود آب شرب گرگان با شیرین‌سازی آب دریای خزر/ اعتبارات در حوزه آبرسانی قطره‌چکانی استمشکل آب شرب شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر برطرف شود

با صرفه‌جویی و تحویل سامانه 2 آب‌رسانی توزیع آب بیشتر خواهد شد

مدیر دفتر بهر‌ه‌برداری و توسعه خطوط انتقال آب آبفای استان اصفهان نیز با اشاره به افت فشار در بعضی مناطق اصفهان، اظهار داشت:  به علت توپگرافی حاکم در سطح شهر در بعضی مناطق شدت بلند مرتبه‌سازی و تراکم بیشتری وجود دارد بنابراین  افت فشار بیشتر است.

مجتبی اورنگی افزود: با صرفه جویی بیشتر همشهریان در مصرف آب و از طرفی تحویل  سامانه 2  آب‌رسانی توسط آب منطقه‌ای به شرکت آبفا، آب بیشتری را در اختیار خواهیم داشت و بنابراین توزیع آب بهتری هم انجام می‌شود.

 مدیر دفتر بهر‌ه‌برداری و توسعه خطوط انتقال آب آبفای استان اصفهان با بیان فاصله مخازن اصلی آب با منازل مسکونی، گفت:  به هرحال به علت وجود شریان‌ها و مخازن اصلی در اطراف شهر و فاصله منازل همشهریان با این شریان‌ها این افت فشار طبیعی است و در رفع آن به هزینه آب بیشتری داریم که امیدواریم حل شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در چند روز اخیر یک‌سری افراد سودجو با تانکرهای آب بی‌نام و نشان اقدام به توزیع آب در قبال وجه می‌کردند،  همشهریان باید متوجه باشند که تمامی خدمات شرکت آبفا به صورت رایگان است و آرم شرکت آب و فاضلاب روی ماشین‌های آب‌رسان حک شده و ماموران خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

اورنگی تصریح کرد: توصیه می‌شود شهروندان در صورت مشاهده آب‌رسانی در مقابل وجه آن با سامانه 122 تماس بگیرند چرا که خدمات آبفا رایگان است و این کار تخلف محسوب می‌شود.

به گزارش تسنیم، کماکان صرفه‌جویی در مصرف آب یکی از راه‌های جلوگیری از قطعی آب است و باید با صرفه‌جویی در آب در این فصل گرم به فکر سایر شهروندان باشیم.

انتهای پیام/166/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت آبفا صرفه جویی افت فشار آب رسانی مصرف آب شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۵۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • هوای کلانشهر اصفهان قابل‌قبول است
  • هوای کلانشهر اصفهان دروضعیت قابل قبول
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است