Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@22:59:36 GMT

۹ علامت کرونا ویژه زنان باردار

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۶۲۴۹

۹ علامت کرونا ویژه زنان باردار

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،دکتر جوادیان متخصص زنان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: علائم بیماری کرونا در زنان باردار بصورت تب، سرفه، تهوع و استفراغ، تنگی نفس، افزایش تعداد تنفس، درد قفسه سینه، ضعف و خستگی شدید، حالت گیجی و کاهش سطح هوشیاری است.

او از تهدید سلامتی مادران باردار و جنین توسط بیماری کرونا خبر داد و افزود: مادران باردار در صورت مشاهده علائم بیماری کرونا هر چه سریعتر به پزشک زنان یا پزشک خانواده مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جوادیان گفت:کرونا می‌تواند سلامتی مادر باردار و جنین در دوران بارداری را تهدید کند، اگرچه در اکثر موارد مادران باردار به شکل خفیف بیماری مبتلا می‌شوند و بدون عارضه بهبود می‌یابند، ولی مادران از نظر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در گروه با خطر متوسط قرار می‌گیرند.

او افزود: مادرانی که فاکتور‌های خطری مانند فشارخون بالا، دیابت، سن بالای ۳۵ سال، چاقی، بیماری قلبی یا کلیوی زمینه‌ای دارند از نظر ابتلا به بیماری کووید ۱۹، در گروه پرخطر قرار می‌گیرند.

جوادیان با بیان اینکه تمامی زنان باردار دارای علائم احتمالی بیماری کووید ۱۹ باید به مرکز درمانی مراجعه کنند، گفت: درمان مادران باردار باید بر اساس تصمیم پزشک و انجام آزمایشات و اقدامات ضروری در منزل و یا بستری در بیمارستان تصمیم گیری شود.

او افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، شستشوی مداوم دست‌ها، ماندن در خانه، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک بسیار ضروری است.

جوادیان گفت:تن‌ها برای انجام کار‌های ضروری از منزل خارج شده و برای انجام سایر کار‌ها در خانه از طریق تلفن یا آنلاین هماهنگی کنید و به اماکن شلوغ و مراکز تفریحی، زیارتی و گردشگری مراجعه نکنید.

او افزود:مادران باردارنباید در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها شرکت کرده و با بستگان و خارج از خانواده رفت و آمد کنند و مراقبت‌های دوران بارداری را بصورت منظم و طبق نظر پزشک یا ماما انجام دهند.

دکتر جوادیان گفت: خانم‌های بارداری که بویژه در سه ماهه سوم بارداری هستند باید نسبت به هر گونه علائم عمومی مانند تب، سرفه، ... و علائم اخحتصاصی مانند کاهش حرکات جنین، خونریزی واژینال، آبریزش، دقت بیشتری داشته و بلافاصله به بیمارستان یا پزشک مراجعه کنند.

او افزود:این افراد در صورتیکه با فردی که علائم بیماری کووید ۱۹ را داشته و یا این تشخیص برایش مطرح شده در تماس بوده اید لطفا به پزشک خود اطلاع دهید و نکات بهداشتی را رعایت کنید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: زنان باردار در صورتیکه یکی از افراد خانواده به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده باشد، باید جهت انجام تست‌های تشخیصی به پزشک یا مراکز درمانی مراجعه کنند.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بابل زنان باردار ویروس کرونا بیماری کووید ۱۹ مادران باردار بیماری کرونا زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌نمک زندگی کنید!

الهه جعفرزاده: سندرم پیش از قاعدگی (PMS) یک بیماری شایع است که بسیاری از زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به طیف وسیعی از علائم فیزیکی و احساسی می‌شود. در حالی که دلایل دقیق PMS به طور کامل شناخته نشده است، محققان در حال بررسی عوامل مختلفی هستند که ممکن است در ایجاد و شدت آن نقش داشته باشند. یکی از عواملی که در این میان مورد توجه قرار گرفته است، «مصرف نمک» در رژیم غذایی است. با کاهش مصرف نمک ممکن است نفخ، نوسانات خلقی، درد و سایر علائم مرتبط با PMS نیز کاهش یابند.

بین مصرف نمک و تشدید علائم PMS چه ارتباطی وجود دارد؟

تحقیقات علمی بین مصرف زیاد نمک و شدت علائم PMS ارتباط مستقیمی را نشان می‌دهد. نمک در احتباس مایعات، فشار خون، عدم تعادل هورمونی و واکنش‌های التهابی و به طور کل علائم سندرم پیش از قاعدگی در زنان نقش بسزایی دارد.

۱. احتباس سدیم و مایعات

مصرف زیاد نمک اغلب با احتباس مایعات در بدن به دلیل تعادل اسمزی بین سدیم و آب همراه است. این احتباس می‌تواند منجر به نفخ، تورم و ناراحتی شکمی شود؛ که این‌ها برخی از علائمی هستند که معمولاً زنان در مرحله PMS آن را تجربه می‌کنند. کاهش مصرف نمک می‌تواند به بازگرداندن تعادل مایعات بدن و کاهش این ناراحتی‌های فیزیکی کمک کند.

۲. تأثیر بر فشار خون

مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود. فشار خون بالا ممکن است سردرد، تحریک پذیری و نوسانات خلقی را در مرحله پیش از قاعدگی تشدید کند. مطالعات سال ۲۰۱۴ نیز نشان می‌دهد که مصرف زیاد سدیم با افزایش خطر PMS، احتمالاً از طریق تأثیر آن بر فشار خون و عملکرد عروق، مرتبط است.

۳. تأثیر هورمونی

مصرف نمک می‌تواند بر تعادل هورمونی تأثیر منفی بگذارد. نوسانات هورمونی مشخصه بارز چرخه قاعدگی است و عدم تعادل آن می‌تواند علائم PMS را شدت ببخشد. با کاهش مصرف نمک، می‌توان به‌هم‌ریختگی هورمونی را کاهش داد و علائم PMS را کنترل کرد.

۴. واکنش‌های التهابی

مصرف بیش از حد نمک ممکن است باعث واکنش التهابی در بدن شود. التهاب مزمن با شرایط مختلف سلامتی از جمله PMS مرتبط است. التهاب می‌تواند دردهای قاعدگی و اختلالات خلقی را تشدید کند که از علائم رایج PMS هستند.

چطور مصرف نمک را کاهش دهیم؟

کاهش مصرف نمک می‌تواند نقش اساسی در کاهش علائم PMS داشته باشد. روش‌های ساده‌ای برای کاهش مصرف نمک وجود دارد که عبارتند از:

۱. کاهش تدریجی

به تدریج مصرف نمک را کاهش دهید تا جوانه‌های چشایی شما با سطوح پایین‌تر نمک سازگار شوند. این رویکرد از میل ناگهانی به غذاهای شور جلوگیری می‌کند و این عادت را پایدارتر می‌کند.

۲. انتخاب گزینه‌های کم‌نمک

برای شناسایی منابع پنهان سدیم در غذاهای بسته‌بندی‌شده و فرآوری‌شده، برچسب‌های مواد غذایی را به دقت بخوانید. محصولات با محتوای سدیم کمتر را انتخاب کنید و از مصرف محصولاتی که محتوای نمک بالایی دارند اجتناب کنید.

۳. آشپزی سالم

انتخاب و مصرف غذاهای خانگی را نسبت به غذاهای رستورانی در اولویت قرار دهید تا کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی در غذاهای خود داشته باشید. سعی کنید غذاهای خانگی را بدون نمک تهیه کنید و آن‌ها را با سبزیجات طعم‌دار، ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف طعم‌دار کنید.

۴. مصرف میوه و سبزیجات

مواد غذایی تازه و کامل مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را انتخاب کنید. اینها به طور طبیعی حاوی سطوح پایین‌تری سدیم در مقایسه با جایگزین‌های فرآوری‌شده هستند.

۵. کاهش مصرف غذاهای فرآوری‌شده

مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده، کنسروها و تنقلات بسته‌بندی‌شده را به حداقل برسانید؛ چرا که این اقلام اغلب حاوی سطوح بالایی از سدیم برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۶. استفاده از گیاهان و ادویه‌جات

انواع سبزی‌های خشک‌شده و ادویه‌ها مانند پودر سیر، زنجبیل، پونه کوهی، ریحان و سایر چاشنی‌های معطر را جایگزین نمک کنید تا طعم و مزه تازه‌ای به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

چرا زنان باید قند را حذف یا کم کنند؟ یک ویتامین بسیار مفید برای زنان زنان مصرف این ماده معدنی را جدی بگیرند بحران خواب در پنج مرحله از زندگی زنان

منبع: socialboat

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894174

دیگر خبرها

  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان