Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس نتایج تحقیقات جدید، شغل شما ممکن است خطر ابتلا به آنفلوآنزا را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد و پیامدهای بالقوه‌ای در گسترش سایر بیماری‌های عفونی ازجمله کووید-۱۹ داشته باشد.

به نقل از نیوز، به‌طور متوسط ابتلا ‌افراد شاغل به آنفلوآنزا به میزان ۳۵ درصد بیشتر از افراد بیکار است اما تجزیه و تحلیل داده‌های فدرال ایالات‌متحده اختلاف زیادی در این زمینه بین مشاغل خاص و صنایع را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه ارتباط افراد با دیگران بیشتر باشد، خطر ابتلا به آنفلوآنزا بیشتر است. به‌عنوان‌مثال، افرادی که در کار فروش هستند ۴۱ درصد بیشتر از کشاورزان و افرادی که در مشاغل آموزش‌وپرورش، بهداشت و خدمات اجتماعی فعالیت می‌کنند ۵۲ درصد بیشتر از معدنکاران در معرض خطر قرار دارند.

در این یافته‌ها خصوصیات فردی مانند واکسیناسیون و بیمه درمانی در نظر گرفته شده است.

طبق تحقیق پذیرفته شده برای چاپ در مجله اقتصاد عمومی، این ارقام در سال‌های همه‌گیری آنفلوآنزا بالاتر است و از نظر اندازه شرکت، تعداد مشاغل و ساعات کار نیز متفاوت است.

محققان اظهار کردند که یافته‌های آنان می‌تواند سیاست‌های دولت را در چندین موضوع شرکت‌های خصوصی ازجمله طراحی و مدیریت فضاهای کار فیزیکی تا سیاست‌های مرخصی استعلاجی و کار از راه دور تحت تاثیر قرار دهد.

محقق این تحقیق، دانگیا کوه، استادیار اقتصاد در دانشگاه آرکانزاس و کالج تجارت سام ام والتون گفت: این یافته‌ها نباید کسی را متعجب کند. امیدواریم که آنها برای درک شیوع آنفلوآنزا و سایر بیماری‌های عفونی منتقل شده از طریق قطرات تنفسی یا بیماری‌های ناشی از تماس نزدیک انسان‌ها با یکدیگر ازجمله سارس و کووید موثر باشند.

کوه بیان کرد: این نتایج مسیری را برای ارزیابی سیاست‌های غیر دارویی برای مبارزه با سرایت و احتمالا بیماری‌های همه‌گیر ارائه می‌کند.

وی افزود: از این نظر فکر می‌کنیم این نتایج زمینه‌ای برای سیاستی سازمانی فراهم کرده که هم از کارگران محافظت و هم تولید و کارایی را بهینه می‌کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب مشاغل ابتلا کرونا آنفلوآنزا ویروس کرونا کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟

دریافت 10 MB

به گزارش همشهری آنلاین، برای درک تفاوت دیابت نوع یک و دو لازم است به چند فاکتور مهم توجه داشت، زیرا آگاهی داشتن از تفاوت دیابت نوع یک و دو به افراد کمک می‌کند تا بهتر و بیشتر بیماری‌شان را کنترل کنند. دیابت نوع یک دیابتی است که فرد در کودکی مبتلا می شود و تا آخر عمر همراه بیمار هست و وابسته به مصرف انسولین است اما دیابت نوع دو که بیشتر در میانسالی اتفاق می افتاد در اثر سبک زندگی نادرست پیش می آید.

کد خبر 849351 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها سلامت قند انسولين خبر مهم بیماری - دیابت

دیگر خبرها

  • فیلمی از خروش رودخانه در روستای خانیله اندیمشک
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر