Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیراً با داغ شدن تب بازار ارزهای دیجیتال، افراد همواره در تکاپوی یافتن یک ارز دیجیتال مناسب و مقرون به صرفه هستند که مناسب با نیازها و بودجه آن‌ها باشد.

اما با وجود ارزهای دیجیتال متنوع و فراوان، افراد تازه کار معمولاً سردرگم می‌مانند و نمی‌دانند کدام ارز را برای خرید یا فروش انتخاب کنند.

به همین منظور، بسیاری از اشخاص مبتدی به کارشناسان ارز دیجیتال مراجعه می‌کنند تا راجع به انواع ارزها اطلاعات کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از افراد متخصص ارز دیجیتال که تجربه زیادی در این حوزه دارد، امید فدوی است.

شما می‌توانید با مراجعه به سایت امید فدوی به‌عنوان کارشناس مجرب حوزه ارز دیجیتال و بلاکچین و همچنین استفاده از سیگنال ارز دیجیتال بایننس، اطلاعات کاملی راجع به انواع ارز دیجیتال به دست آوردید و البته سیگنال‌هایی دریافت کنید که درصد خطای آن‌ها بسیار پایین است.

یکی از ارزهای دیجیتال که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم، ارز دیجیتال کاردانو است که اخیراً طرفداران زیادی پیدا کرده است. اگر قصد دارید با این ارز دیجیتال پا به دنیای ترید بگذارید اما اطلاعاتی راجع به آن ندارید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

کاردانو چیست؟

در همین ابتدای مطلب دقت داشته باشید که ارز دیجیتال کاردانو را با شبکه بلاکچین آن اشتباه نگیرید. در واقع کاردانو به یک شبکه مبتنی بر بلاکچین گفته می‌شود که نام ارز دیجیتال آن، کاردانو است و با نام اختصاری «Ada» شناخته می‌شود.

شبکه بلاکچین کاردانو برای اموری مانند انتقال پول دیجیتالی و ثبت قراردادهای هوشمند و همچنین ساخت برنامه‌های غیر متمرکز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این شبکه بلاکچین خود را پیشگام در نسل سوم بلاکچین می‌داند و توسط یک معماری چند لایه ساخته شده است. تیم سازنده این پلتفرم معتقد هستند که سرعت و کارمزد تراکنش‌های این شبکه نسبت به شبکه‌های بلاکچین قدیمی، مانند اتریوم بسیار بالاتر است.

از آن‌جایی که اکثر توسعه دهندگان و سازندگان این پلتفرم ژاپنی هستند و از طرفی این پلتفرم از جهات زیادی مشابه به اتریوم است، به آن «اتریوم ژاپنی» نیز گفته می‌شود.

شما عزیزان می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پلتفرم ارز دیجیتال کاردانو یا هر ارز دیگری، با امید فدوی، متخصص ارز دیجیتال مشورت کنید.

علاوه بر این، اگر در جستجوی یک منبع سیگنال معتبر برای خرید و فروش ارزهای خود هستید، می‌توانید از سیگنال ارز دیجیتال بایننس استفاده کنید که کاملاً قابل اعتماد بوده و میزان خطای آن بسیار کم است.

رمز ارز کاردانو، کریپتوی قدرتمند

گفته شد که ارز دیجیتال کاردانو به‌عنوان نسل سوم رمز ارزها شناخته می‌شود؛ یعنی این رمز ارز در تلاش است با بعضی از مشکلات رایج که در استفاده از بلاکچین در مقیاس بزرگ وجود دارد، مقابله کند.

این ارز دیجیتال، مسائلی مانند مقیاس پذیری، قابلیت همکاری و پایداری را در دامنه بلاکچین قرار می‌دهد. جالب است بدانید زمانی که رمز ارز کاردانو به تازگی وارد میدان شده بود، فقط می‌توانست ۱۰ تراکنش در ثانیه انجام دهد، در حالی که امروزه با استفاده از فناوری جدید، توانایی انجام بالغ بر یک میلیون تراکنش را در ثانیه دارد.

تاریخچه کاردانو

بنیان‌گذار پلتفرم و ارز دیجیتال کاردانو، فردی به نام چارلز هاسکینسون است که خودش قبل از تأسیس پلتفرم کاردانو، یکی از اعضای تیم اتریوم بوده است.

آقای هاسکینسون به همراه تیم خود، پروژه کاردانو را در سال ۲۰۱۵ آغاز کرد و حدود دو سال را صرف یافتن راه حل‌هایی برای حل مشکلات و عیب و نقص‌های بیت کوین و اتریوم کرد.

همچنین بد نیست بدانید کاردانو با ساخت فرآیندهای جدید در تأیید تراکنش‌ها و ایجاد بلاک، مسائل و مشکلاتی مانند مقیاس پذیری در بیت کوین یا قراردادهای هوشمند را در اتریوم حل کرد.

قیمت ارز دیجیتال کاردانو

واحدهای ارزی کاردانو یا همان Ada ها تعداد محدودی دارند و حداکثر ۴۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ واحد از آن‌ها تولید می‌شود.

قیمت این ارز دیجیتال در تاریخ ۱۰ مهر ۹۶ (۲ اکتبر ۲۰۱۷) با قیمت هر واحد ۰.۰۲ دلار شروع شد و در مدت زمان بسیار کوتاهی، افزایش قیمت جهشی خود را شروع کرد.

سپس قیمت این ارز دیجیتال پر طرفدار تنها پس از گذشت تقریباً ۳ ماه، در ۱۴ دی ۹۶ همزمان با ارزهای دیجیتال دیگر به اندازه ۶.۰۰۰ درصد افزایش یافت و به بالاترین قیمت خود؛ یعنی ۱.۲۲ دلار صعود پیدا کرد.

نحوه عملکرد کاردانو

جالب است بدانید نحوه کارکرد ارز دیجیتال کاردانو با ارزهای دیجیتال مطرح دیگر؛ مانند بیت کوین متفاوت است. روش بیت کوین برای حفظ امنیت شبکه و تأیید تراکنش‌ها، ماینینگ یا اثبات کار (Proof of Work) است، در حالی که کاردانو به این منظور از الگوریتم اثبات سهام (Proof Of Stake) استفاده می‌کند. سوال اینجا است که این روش‌ها چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

روش اثبات انجام کار

روش اثبات انجام کار به یک الگوریتم امنیتی گفته می‌شود هدف آن جلوگیری از حمله به شبکه است. کارکرد روش اثبات انجام کار به این شکل است که افراد به‌طور داوطلبانه با اجازه به شبکه برای استفاده از قدرت پردازش سخت افزارهای کامپیوتر خود، به حفظ بهتر امنیت شبکه کمک می‌کند و در ازای آن پاداش دریافت می‌کند.

روش اثبات سهام

یکی دیگر از روش‌های اعتبارسنجی تراکنش‌ها و ایجاد بلاک‌های جدید برای شبکه بلاکچین، روش اثبات سهام است. با استفاده از این روش، افراد می‌توانند برای شرکت داشتن در ایجاد بلاک و اعتبارسنجی تراکنش‌ها، مقدار معینی از ارز دیجیتال مورد نظر را خریداری کنند (مثلاً کاردانو) و آن را در یک کیف پول به شبکه بلاکچین اختصاص دهند.

کیف پول کاردانو

بهتر است در بحث کیف پول‌های موجود برای کاردانو بدانید با وجود قرار داشتن این ارز دیجیتال در رتبه‌های بالای جدول ارز دیجیتال، تعداد کیف پول‌های عرضه شده برای آن نسبتاً کم است.

در حال حاضر تنها کیف پول رسمی کاردانو، ددالوس یا Deadalus است که فقط قابلیت نصب روی کامپیوتر را دارد. کیف پول ددالوس کاملاً امن و غیر متمرکز است و شما می‌توانید آن را روی سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس و مک اجرا کنید.

البته به‌جز کیف پول رسمی کاردانو، چند کیف پول غیر رسمی دیگر وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها و بدون دانلود بلاکچین، واحدهای کاردونا را ذخیره، دریافت و ارسال کنید. تعداد از رایج‌ترین این کیف پول‌های غیر رسمی به شرح زیر هستند:

کیف پول نرم افزاری اتمیک (Atomic) کیف پول نرم افزاری یورویی (Yoroi) کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی (Trezor Model T) کیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)

البته طبق گزارش‌های منتشر شده، کیف پول ددالوس مشکلات زیادی از قبیل متصل نشدن به شبکه، بلوک‌های همگام سازی و نرسیدن تراکنش به گیرنده دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از کیف پول‌های غیر رسمی که بالا ذکر شد استفاده کنند.

اگر شما هم قصد دارید از این کیف پول‌های غیر رسمی برای ذخیره‌سازی رمز ارزهای خود استفاده کنید، بهتر است بدانید مطمئن‌ترین آن‌ها لجر و ترزور هستند.

مزایا و معایب کاردانو

در صورتی که قصد دارید از رمز ارز کاردانو استفاده کنید، بهتر است با دید باز نسبت به مزایا و معایب آن، این کار را انجام دهید. مزایای استفاده این رمز ارز عبارت‌اند از:

تیم توسعه عالی اولین بلاکچین چند لایه محدودیت مقیاس گذاری ندارد.

معایب استفاده از کاردانو به شرح زیر هستند:

زنجیره بلوک آن هنوز در حال توسعه است. مشکلات موجود در کیف پول رسمی آن کد خبر 506460

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز دیجیتال کاردانو ارز دیجیتال کاردانو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارز دیجیتال کاردانو ارز دیجیتال ارزهای دیجیتال شبکه بلاکچین کیف پول تراکنش ها روش اثبات بیت کوین غیر رسمی رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی

وال استریت ژورنال گزارش داد سازمان های اطلاعاتی آمریکا معتقدند ولادیمیر پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وال استریت ژورنال گزارش داد سازمان های اطلاعاتی آمریکا فاش کردند که احتمالا ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، دستور مرگ الکسی ناوالنی منتقد سرشناس مسکو را در زندانی در نزدیکی قطب شمال صادر نکرده است.

براساس این گزارش، الکسی ناوالنی که در زمان مرگ 47 ساله بود، اصلی ترین منتقد سرشناس ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه بود که در ماه فوریه در زندانی در نزدیکی قطب شمال جان باخت. بسیاری از دشمنان و مخالفان پوتین وی را متهم به صدور دستور مرگ برای ناوالنی کرده و ادعا کردند که برای اثبات این اتهام مدرک می آورند.

در همین حال کاخ کرملین هر گونه دست داشتن در این ماجرا را رد کرد. ماه گذشته، پوتین درگذشت ناوالنی را ناراحت کننده خواند و گفت: آماده بوده است تا این زندانی سیاسی محبوس را به زندانی در غرب منتقل کند و در ازای آن ناوالنی هیچ وقت دیگر به روسیه بازنگردد. دوستان ناوالنی نیز اظهار کردند که چنین مذاکراتی در حال انجام بوده است.

وال استریت ژورنال با اشاره به منبعی آگاه که خواست نامش فاش نشود در گزارش امروز خود افزود: نهادهای اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که پوتین احتمالا دستور مرگ ناوالنی را صادر نکرده است.

در این گزارش آمده است واشنگتن به طور کلی رئیس جمهور روسیه را برای مرگ ناوالنی تبرئه نمی کند با این حال، این سیاستمدار مخالف سال ها مورد هجوم مقامات روسیه قرار گرفته و برای اتهاماتی به زندان افتاده که به اعتقاد غرب تنها انگیزه سیاسی دارد و در سال 2020 نیز با نوعی عامل اعصاب، مسموم شده بود.

با این حال کرملین در سال 2020 نیز اتهام دست داشتن در مسموم شدن ناوالنی را رد کرده بود.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین امروز درباره این گزارش گفت: گزارش وال استریت ژورنال را مشاهده کرده است، گزارشی که حاوی حدس و گمان های توخالی است.

وی تصریح کرد من این مطلب را دیدم، من نمی توانم بگویم مطلب با کیفیتی است که توجه را جلب می کند.

با این حال رویترز با اشاره به منابعی آگاه در این باره گفت: این یافته، به طور گسترده‌ای مورد پذیرش جوامع اطلاعاتی آمریکا قرار گرفته و توسط نهادهای مختلفی از جمله، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، دفتر مدیر اطلاعات ملی و واحد اطلاعاتی وزارت امور خارجه به اشتراک گذاشته شده است.

در این گزارش با استناد به برخی منابع آمده است: ارزیابی ایالات متحده براساس مجموعه اطلاعاتی از جمله برخی اطلاعات طبقه بندی شده و تحلیل حقایق عمومی از جمله زمان مرگ ناوالنی و چگونگی تاثیر آن بر انتخاب دوباره پوتین به سمت ریاست جمهوری در ماه مارس بوده است.

در همین حال لئونید ولکوو مشاور ارشد ناوالنی، گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا را ساده لوحانه و مسخره خواند.

«الکسی ناوالنی»، مخالف غربگرای دولت روسیه و یکی از مهم‌ترین مخالفان «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در یک دهه اخیر، 16 فوریه/27 بهمن در زندانی در «مدار شمالگان» فوت کرد.

برخی گزارش‌های تأییدنشده حاکی است که به مادر این مخالف روسیه گفته شده که او بر اثر «سندروم مرگ ناگهانی» جانش را از دست داده است. این سندروم به مرگ ناگهانی بر اثر حمله قلبی اطلاق می‌شود.

مرگ این فعال روس اوایل روز 16 فوریه توسط سرویس فدرال مجازات روسیه در منطقه خودمختار یامالو ـ ننتسکو گزارش شد. مشخص شد که وی پس از پیاده‌روی احساس ناراحتی کرد و تقریباً بلافاصله از هوش رفت. کادر درمانی زندان بلافاصله در محل حاضر شدند و یک آمبولانس نیز فراخوانده شداما در نهایت پزشکان مرگ او را تایید کردند.

رسانه‌ها و مقام‌های غربی اما مدعی شده‌اند که ناوالنی «کشته شده» اما جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را بابت مرگ ناوالنی مقصر می‌داند. سخنگوی کرملین چنین اظهاراتی را با توجه به مشخص نشدن نتیجه تحقیقات «احمقانه» توصیف کرد.

در همین حال دونالد ترامپ در اظهارنظر خود درباره مرگ الکسی ناوالنی ، هیچ تقصیری را متوجه پوتین ندانست و در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال سرانجام سکوت خود درباره مرگ ناوالنی را شکست و گفت: پوتین را برای مرگ این مخالف سرزنش نمی‌کند.

ترامپ با مرتبط کردن مرگ ناوالنی با مشکلات حقوقی خود افزود: مرگ ناگهانی الکسی ناوالنی، من را بیشتر و بیشتر از آنچه که در کشور ما رخ می دهد، آگاه کرد.

روز بعد جو بایدن در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز، با انتقاد از واکنش دونالد ترامپ نسبت به مرگ الکسی ناوالنی، مخالف سرشناس دولت روسیه، اظهار کرد چرا او همیشه آمریکا را مقصر می داند.

ترامپ: پوتین در مرگ ناوالنی تقصیری نداردمقام روس: دخالت ناتو در اوکراین بسیار خطرناک است/ مرگ ناوالنی طبیعی بود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • کشف ۲۵۶ کیسه آرد خارج از شبکه در نهاوند
  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید
  • کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد