Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: طبق برنامه‌هایی که وجود دارد اعلام کردند قطعی چاه‌های کشاورزی باید ۱۰ الی ۱۳ درصد اتفاق بیافتد، ولی امروز عملاً بیش از ۴۰ الی ۵۰ درصد این اتفاق بدون هماهنگی قبلی رخ‌داده و تمامی برنامه‌های کشاورزان را مختل کرده است. محمدشفیع ملک‌زاده در گفت‌وگو با میزان، درباره آسیب‌هایی که قطعی برق برای کشاورزان و محصولات کشاورزی به وجود می‌آورد، گفت: هرچقدر چاه‌های کشاورزی بدون اطلاع قبلی خاموش و روشن شوند خسارات شدیدی به دستگاه‌های تأسیساتی وارد می‌کنند و باعث می‌شود موتور، ژنراتور و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دچار آسیب شوند و با هزینه‌های سرسام‌آوری که هم‌اکنون داریم ۵۰ الی یک میلیارد خسارت برای تعمیر این دستگاه‌ها به کشاورزان وارد می‌شود.   رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: زمانی که بدون هماهنگی قطعی برق صورت می‌گیرد آب چاه برگشت می‌خورد و این آب به دیواره چاه برخورد می‌کند که باعث خرابی دیواره چاه و تمام تأسیسات شده که این خسارات بسیار سنگین است و کشاورز دیگر به‌راحتی نمی‌تواند دوباره این شرایط را احیا کند.   وی افزود: این موارد که بیان شد در بخش تأسیسات کشاورزی بود که چه خساراتی به علت قطعی برق وارد می‌شود؛ علاوه بر تأسیسات، کشاورزان برنامه‌ریزی‌هایی برای آب‌یاری زمین و هماهنگی‌هایی برای ساعات کارکرد چاه در نظر گرفته‌اند و بر این اساس کشاورز زمین خود را می‌کارد و ساعاتی که به آب نیاز دارد باید حتماً آب زمین تأمین شود.   ملک‌زاده بیان کرد: زمانی که ۴ الی ۵ ساعت برق چاه کشاورز قطع می‌شود حدود ۲۵ الی ۳۰ درصد مزرعه و باغ کشاورز نابودشده و این باعث خسارات به محصول، زراعت و باغ می‌شود.   وی اظهار کرد: طبق برنامه‌هایی که وجود دارد اعلام کردند قطعی چاه‌های کشاورزی باید ۱۰ الی ۱۳ درصد اتفاق بیافتد، ولی امروز عملاً بیش از ۴۰ الی ۵۰ درصد این اتفاق بدون هماهنگی قبلی رخ‌داده و تمامی برنامه‌های کشاورزان را مختل کرده درهرصورت کشاورز باید یک‌چهارم سطح زیر کشت مزرعه را به علت کمبود برق رها کند، زیرا شرایط لازم برای آبیاری کل مزرعه را ندارد.   رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها این اتفاق به‌هیچ‌عنوان برای کشاورز مقرون‌به‌صرفه نیست اگر تمامی شرایط خوب باشد از جمله شرایط طبیعی، آفات، سرما، خشک‌سالی و مشکلی رخ ندهد و کشاورز بازار خوبی کسب کند، شاید حداکثر ۱۰ الی ۱۵ درصد درآمد داشته باشد و وقتی یک‌چهارم مزرعه کشاورز به علت قطعی برق نابودشده ضربه می‌خورد و با توجه به اینکه کشاورز وظیفه تأمین امنیت غذایی کشور را بر دوش دارد و صرفاً برای تأمین امرارمعاش زحمت نمی‌کشد بنابراین باید برای بخش کشاورزی شرایطی را محیا کنیم که تا جایی که می‌شود این مشکلات برای کشاورزان اتفاق نیافتد.     بیشتر بخوانید: نبود نظارت بر محصولات کشاورزی و جولان دلالان/ عملکرد ضعیف جهاد کشاورزی به‌عنوان متولی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی کشاورزان قطعی برق خسارت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کشاورزان قطعی برق خسارت قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد