Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحیمیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: ۲۲۰ هزار هکتار از جنگل های بلوط این استان بر اثر تغییرات اقلیمی، خشکسالی‌های پی در پی و نفوذ ریزگردها و شیوع آفت دچار خشکیدگی شده است.

وی بیان کرد: در مناطقی که درختان بلوط در آنجا دچار خشکیدگی هستند باید نهال های جدید کشت و جایگزین شود.

رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد: در ۸۰ درصد از این جنگل ها به دلیل سخت گذر بودن و قرار گرفتن در مناطق کوهستانی امکان اجرای عملیات اصلاحی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سال گذشته در راستای صیانت از جنگل های استان انجام عملیات اصلاحی در۴۰۰ هکتار از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد با اعتباری بیش از ۱۲ میلیارد ریال انجام شد.

رحیمیان عنوان کرد: پیش بینی می شود امسال عملیات اصلاحی در یکهزار هکتار از جنگل‌های این استان انجام شود.

وی گفت: برای هر هکتار از این طرح بیش از۲۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.

رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: از زمان شناسایی کانون های خشکیده بلوط در استان اقدامات مختلف بیولوژیکی و کاهش تنش رطوبتی کوتاه و بلندمدت انجام شده که این روند تا کنترل کامل خشکیدگی درختان بلوط در استان ادامه دارد.

رحیمیان اظهار کرد: هرس و قطع بافت های آسیب دیده ناشی از خشکیدگی یا بیماری های دیگری چون زغالی، خروج بافت های آسیب دیده از جنگل و معدوم سازی آنها، تولید نهال و بذرکاری و ایجاد سامانه های سطوح آبگیر باران از جمله فعالیت های مربوط به احیای درختان بلوط در این استان است.

رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۳۶۰ هزار اصله نهال در سه شهرستان کهگیلویه، بویراحمد و گچساران از نوع کنار، کهور، اکالیپتوس و تعدادی از گونه های زاگرسی اعم از بلوط، بنه، زالزالک و گلابی وحشی سال گذشته تولید شد.

رحیمیان ادامه داد: 10 هزار هکتار از مراتع و جنگل‌های این استان امسال نهالکاری و بذرکاری خواهد شد.

رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بیش از ۳۰ هزار هکتار هم اکنون جنگل دست کاشت در این استان وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: منابع طبیعی جنگل کهگیلویه و بویراحمد تغییرات اقلیمی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد

مدیر کل امور عشایر استان گفت: بازگشایی جاد‌ه های عشایری ، آبرسانی سیار ، تامین امنیت مسیر کوچ از جمله اقدامات امور عشایر استان در سال جدید برای کوچ عشایر می‌باشد.   آذرفر افزود: کهگیلویه و بویراحمد در مسیر کوچ عشایر استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان و چهارمحال و بختیاری واقع شده است.   از جمعیت ۷۰۰ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ، ۷۲ هزار نفر عشایر هستند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی