Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر در نشست با مدیران صدا و سیمای مرکز بوشهر با قدردانی از همکاری و تلاش صادقانه این مجموعه بیان کرد: صدا و سیما و استانداری با تعامل و هم افزایی، اقدام‌های خوبی انجام دادند و این تعامل با همدلی و همکاری نزدیک دو طرف به خوبی محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این مدت، فاصله‌ای بین استانداری و صدا و سیما نبود و همکاران صدا و سیما صادقانه مسائل استان را بیان می‌کردند.

استاندار بوشهر با اشاره به نقش مهم و حیاتی رسانه ملی در مواجهه با ابرقدرت‌های رسانه‌ای، ادامه داد: رسانه‌های بیگانه با ذائقه خود تلاش می‌کنند مردم را از نظام دور کنند، آن‌ها دولت‌ها برایشان فرقی نمی‌کند بلکه با اصل نظام مشکل دارند.

گراوند با بیان اینکه رسانه ملی در ایجاد امید و نشاط نقش اصلی را دارد، عنوان کرد: اعتماد ۷۷ درصدی مخاطبان استانی به خبر صدا و سیما سرمایه بزرگی است که رسانه ملی باید قدرش را بداند.

او با قدردانی از صدا و سیما در پوشش رسانه‌ای انتخابات ۱۴۰۰، بیان کرد: جمهوریت و اسلامیت بزرگ‌ترین دستاورد جمهوری اسلامی است و آسیب ندیدن اسلامیت در گرو حفظ جمهوریت است.

رضایت مخاطب از صدا و سیمای بوشهر بالاتر از میانگین کشوری است

مدیرکل صدا و سیمای مرکز بوشهر هم با قدردانی از توجه ویژه استاندار به صدا و سیما، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، صدا و سیمای بوشهر زیر نظر استان فارس بود، اما با آغاز جنگ تحمیلی با فعالیت یک فرستنده رادیویی در مهر سال ۱۳۵۹ از استان فارس مستقل شد وفعالیت خود را با پخش آژیر قرمز و اعلامیه‌های مربوط به جنگ آغاز کرد.

سید حسین ناظر افزود: در سال ۶۱ با افتتاح فرستنده کوه‌ مُند فعالیت تلویزیونی شبکه بوشهر آغاز شد و پس از آن، سال ۱۳۶۷شبکه استانی رادیو و در سال ۱۳۸۳ فعالیت شبکه استانی بوشهر شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید

با امیدآفرینی می‌توان مردم را به حضور در انتخابات دعوت کرد صدا و سیمای استان‌ها در اطلاع رسانی کرونا خیلی خوب عمل کردند صداوسیما برای دلگرمی مردم به آینده برنامه‌‌سازی کند

او با بیان اینکه صدا و سیمای بوشهر تاکنون ۱۵ مدیرکل داشته است، ادامه داد: این مرکز ۴ شهید، ۸ جانباز و ۲ آزاده تقدیم انقلاب کرده است.

مدیرکل صدا و سیمای بوشهر با بیان اینکه این مجموعه در بیش از ۴۰ سال فعالیت خود، ۱۶۰ جایزه مختلف در جشنواره‌ها به دست آورده است، بیان کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته میزان رضایتمندی مخاطبان از صدا و سیمای مرکز بوشهر از میانگین کشوری بالاتر است، به طوری که ۷۷ درصد مخاطبان به اخبار این مرکز اعتماد داشتند.

ناظر عنوان کرد: امید آفرینی و جلوگیری از سیاه نمایی در کنار ایجاد فضای نشاط و شادابی از اولویت‌های رسانه ملی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صداوسیما صداوسیمای مرکز بوشهر استاندار بوشهر رسانه ملی صدا و سیمای بوشهر سیمای مرکز بوشهر صدا و سیما رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در قالب‌های خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن‌گرافیک، پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی مستند در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزارشد که سمیه مرادی در بخش ویدئو و مستند، خدیجه کردی و مصطفی معظمی گودرزی در بخش خبر برگزیده و از آنان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این مراسم گفت: ۴۷۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از بررسی آثار، برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

اعظم روانشاد افزود: اهالی رسانه در لرستان به علت نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین دلیل همیشه با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که استاندار لرستان ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهارداشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

ابوطالب شفقت به تصویب روز لرستان در اول خردادماه اشاره کرد و گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق، روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان نامگذاری شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» باید بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود که این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح خواهد شد.

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر حمید فولادوند روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق سامان سپهوند و فریبا مرادی نسب و نگارش فریبا مرادی نسب رونمایی شد.

گفتنی است فراخوان جشنواره «بر بلندای حضور» ویژه اصحاب رسانه، همزمان با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزارشد.

دیگر خبرها

  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • پیگیری روند توزیع بنزین سوپر در استان سمنان
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • پیگیری روند تکمیل جاده دیباج به گلوگاه
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی یازدهم اردیبهشت