Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) بازآفرینی شهری را چندوجهی دانست و گفت: در این راستا تعامل دستگاه‌های متولی ازجمله میراث فرهنگی و راه و شهرسازی یک ضرورت است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، علیرضا خاکی با اشاره به اجرای طرح‌های بهسازی بافت‌های فرهنگی و تاریخی اظهار داشت: طرح‌های کف سازی بازار کهنه، بازار نو، محورعشقعلی، شاه حمزه در اجرای طرح‌های توسعه محورهای فرهنگی بااعتباری بالغ‌بر ۵ میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی در ارتقاء سطح زندگی و کیفیت شهری مؤثر است، افزود: بازآفرینی پروژه‌های عمرانی در بافت های شهری نیز در عمران و آبادانی تأثیرگذار بوده و در رفع مسائل و مشکلات فرهنگی و همچنین آسیب‌های اجتماعی مؤثر است.

خاکی در بخش دیگری از سخنان خود به کف سازی بازار کهنه اشاره کرد و گفت: این بازار با خروج صنایع تولیدی مزاحم می‌تواند تأثیر بسزایی در رونق اقتصاد بازار و جذب توریست مؤثر باشد.

وی ابراز کرد: همچنین بازسازی بازار نو و ایجاد رونق اقتصادی در آن سبب احیای رشته‌های مختلف صنایع‌دستی و حضور گروه‌های اجتماعی فعال در این زمینه می‌شود.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی  اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تأکید بر اینکه بازآفرینی چندوجهی است و لازمه آن حضور مستمر همه دستگاه در این عرصه است، اذعان کرد: در این زمینه نیازمند مدیریت واحد شهری هستیم و خوشبختانه در اجرای پروژه محور میدان میر، فعالیت پنج دستگاه در کنار هم، این مهم را درصحنه عمل به نمایش گذاشت.

خاکی یادآور شد: پروژه‌های بازآفرینی شاید کم‌هزینه‌تر باشد ولی تأثیرگذاری فرهنگی و اجتماعی زیادی به همراه دارد و در این موضوع نیز باید با یک تعامل سازنده با شهروندان اجرای آن را دنبال کرد.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) اضافه کرد: باید در اجرای پروژه‌های مختلف بازآفرینی ازجمله بازارها، طوری اقدام لازم را داشته باشیم که کسبه به این باور برسند که اقدامات در راستای نیازهای آنان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی در دیدار مدیر امور شعب بانک مسکن در آذربایجان‌غربی اظهار داشت: بانک مسکن فعالیت درخشانی را در اجرای طرح‌های مسکن در آذربایجان‌غربی داشته و این روند باید ادامه داشته باشد.   وی ادامه داد: باید توجه کرد که بانک مسکن به عنوان یک بانک تخصصی در عرصه ساخت و ساز با جهت گیری حمایتی در حوزه مسکن همواره تلاش دارد در رونق اقتصادی کشور تاثیر گذار باشد .   سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: رسالت مشترک دو سازمان خانه دار کردن آحاد مختلف مردم است و امید می‌رود با عزم و حمایت بیش از بیش مدیران  دو مجموعه شاهد پویایی بیشتر فعالیت در عرصه ساختمان باشیم .   عطائی افزود: یکی از اقداماتی که در حوزه مسکن باید مدنظر قرار داد ایجاد تعادل پویا بین عرضه و تقاضای مسکن است که یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در بازار مسکن می‌باشد.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر