Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر علیرضا فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران امروز در حاشیه مراسم راه‌اندازی بخش های عمل جراحی و سی‌تی‌اسکن بیمارستان مهدیه تهران بیان کرد: برای اولین بار در چند روز اخیر از مرز ۶ هزار بیمار بستری مبتلا به کرونا در تهران عبور کردیم و در حال حاضر تعداد بیماران بستری در تهران به ۶۲۴۶ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد، ۲۱۴۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی بستری هستند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اضافه کرد: حدود ۱۱۰۰ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران بستری شده‌اند و تعداد ترخیص‌ها در این زمان به ۹۰۰ بیمار رسیده است.

زالی اظهار داشت: همچنین حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ بیمار سرپایی در این مدت به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کردند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه در خیز چهارم بدترین شرایط بستری را در اردیبهشت‌ماه داشتیم، گفت: تعداد بستری‌های تهران در ۱۴ اردیبهشت به ۷۸۰۰ نفر رسیده بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با تدابیر اتخاذشده، در پیک پنجم به این عددها نرسیم.

زالی افزود: با راه‌اندازی کلینیک‌های درمان سرپایی کرونا، مقداری از بار تحمیلی به بیمارستان‌ها کاهش پیدا می‌کند که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تسریع فرایند واکسیناسیون بار بیمارستان را می‌توان کاهش داد.

یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در تهران واکسینه شدند

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران همچنین گفت: تا بعدازظهر دیروز (شنبه ۱۹ تیرماه) یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در تهران علیه کرونا واکسینه شدند.

وی افزود: با توجه به صحبت‌های وزیر بهداشت، واکسیناسیون عمومی کرونا در روزهای آتی افرایش خواهد یافت.  

زالی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۸۹ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال استان تهران واکسینه شده‌اند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران توضیح داد: تزریق واکین کرونا به گروه‌های هدف مانند بیماران خاص هم انجام شده است.

زالی اظهار داشت: از فردا برنامه جدیدی برای گروه ارائه‌دهندگان خدمات ما در تهران داریم که تزریق دوز دوم به آنها شروع می‌شود.

وی افزود: ۴۳ درصد کل تیم پزشکی کشور در تهران مستقر هستند، به عبارتی بخشی از گروه هدف که باید واکسن دوز دوم را دریافت کنند از فردا آغاز می شود.

زیرساخت‌های لازم برای افزایش تزریق واکسن کرونا را داریم

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا آمادگی برای افزایش تزریق واکسن را پایتخت دارید، گفت: ما در تهران برای افزایش تزریق واکسن کرونا زیرساخت را داریم و نیروی انسانی ما آمادگی کامل را برای این کار را دارند.

وی شرط اصلی افزایش تزریق واکسن کرونا را تامین مکفی واکسن اعلام کرد و گفت: اگر واکسن به اندازه کافی به ما تحویل شود، در تسریع واکسیناسیون هیچ مشکلی نداریم.

زالی افزود: ما هم در راستای برنامه اعلامی وزیر بهداشت گام خواهیم برداشت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۰ مرکز تجمعی واکسیناسیون کرونا در تهران داریم که این مراکز می توانند به صورت ۲ شیفت فعالیت کنند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: در این هفته هم چند مرکز جدید تجمیعی واکسیناسیون کرونا در تهران هم راه‌اندازی می‌شود.

کد خبر 613607 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی تهران آمار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی تهران آمار فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزایش تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات