Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر بزرگیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۱۰۷ بیمار کرونایی در شهرستان در قرنطینه خانگی هستند که بیش از نیمی از این تعداد متعلق به مناطق روستایی است.

وی با بیان اینکه در هفته اخیر روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ افزایشی شده است ، ادامه داد : ۲۸ بیمار کرونایی  در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان بستری هستند که ۶ نفر از آنها به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت فریدونکنار علت اصلی تغییر رنگ این شهرستان را  همجواری با شهرستان های قرمز دانست و عنوان کرد : شهرهای آمل و محمودآباد که در همجواری فریدونکنار هستند در هفته های اخیر در وضعیت بسیار پرخطر کرونایی قرار  گرفتند و تغییر رنگ در فریدونکنار دور از انتظار نبود.

وی افزود : مردم شهرستان فریدونکنار بیشترین مراودات را با شهرستان آمل از نظر کاری و ارتباط خانوادگی دارند و این ارتباط  سبب قرمز شدن رنگ کرونایی این شهرستان شده است.

بزرگیان برگزاری مراسم تجمعی از جمله عروسی را یکی دیگر از عوامل موثر در قرمز شدن فریدونکنار دانست و گفت : امیدواریم با اعمال محدودیت های مربوط به شهرهای قرمز و بسته شدن تالارهای پذیرایی ، وضعیت کرونایی در این شهرستان ثابت شود.

وی بر اجرای کامل پروتکل های بهداشتی در مشاغل سطح یک تاکید کرد و افزود : متاسفانه رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در سوپرمارکت ها و خوارو بار فروشی ها حدود ۱۰ درصد نسبت به هفته های گذشته کاهش یافته است.

مدیر شبکه بهداشت فریدونکنار از شهروندان خواست تا به منظور کنترل شیوع کرونا از تجمعات خانوادگی پرهیز کنند و دراماکن عمومی  از ماسک استفاده کنند تا شهرستان از وضعیت قرمز خارج شود.

شهرستان فریدونکنار در تاریخ ۱۵ تیر ماه با ورود گونه دلتای ویروس کرونا به مازندران از وضعیت زرد به نارنجی تغییر رنگ داد و پس از آن بعد از گذشت ۷۲ ساعت از وضعیت نارنجی به رنگ قرمز کرونایی به معنای بسیار پرخطر درآمد.

در حال حاضر از ۲۲ شهرستان مازندران ۱۳ شهرستان در وضعیت قرمز و ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

براساس آخرین آمار علوم پزشکی مازندران و بابل نیز هم اکنون یک هزار و ۴۷ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی فریدونکنار پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی فریدونکنار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، تسطیح مسیرهای ارتباطی، اصلاح راه دسترسی به این روستاها و بررسی راهکارهای رفع تنش آبی در فصول گرم از موضوعاتی بود که در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت.

مقرر شد در نشستی با صاحبان معادن منطقه در خصوص همکاری هایی برای بازسازی و اصلاح این راه اقدام شود.

برای رفع کمبود آب در فصول گرم سال هم در این روستاها چاره اندیشی شد.

برای جبران کمبود آب در این روستاها هم باتوجه به اینکه کار خط انتقال اصلی آب تصفیه خانه سد مهاباد در قالب طرح 141 روستای شهرستان انجام شده است با تخصیص اعتبار این روستاها به شبکه آبرسانی متصل می شوند.

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت