Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود رشیدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری امروز در مجمع عمومی این فدراسیون دوچرخه سواری که به ریاست عبدالحمید احمدی برگزار شد، اظهار داشت: مسابقات قهرمانی کشور در سال ۹۹ به بهانه کرونا برگزار نشد و این کوتاهی باعث نصف شدن امتیاز رکابزنان در اتحادیه جهانی شد. ایمیل‌های ارسالی فدراسیون به اتحادیه جهانی طی 10 سال گذشته پاک شده که این موضوع ما را با چالش روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه مسئولان وقت حمایتی از رکابزنان المپیکی نداشتند و حتی پارالمپیک در نظر داشت که نماینده ایران را اعزام نکند که با جلسات متعدد نظرها تغییر کرد.

وی با اشاره به اینکه در زمان سرپرستی فدراسیون،  ۶۰۰ میلیون تومان از بدهی‌ها پرداخت شد، گفت: در حال حاضر بدهی 3 میلیاردی به شرکت توسعه و تجهیز وجود دارد و بخاطر آن آب و برق قطع شده و رکابزنان برای ورود به مجموعه آزادی با مشکل مواجه هستند.

ساختمان نیمه کاره فدراسیون موضوع دیگری بود که رشیدی به صحبت در مورد آن پرداخت و عنوان کرد: دو واحد آپارتمان با سند شش دانگ در مرکز تهران به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بدون هیچ پشتوانه منطقی فروخته شد که ۳۰۰ میلیون  آن برای مالیات و عوارض صرف شد. در ازای آن زمین ۸۰۰ متر به صورت استیجاری گرفته و طرحی  برای ساخت بنای فدراسیون داده شد که قابلیت اجرا ندارد و توسط یک دانشجوی سال اول معماری طراحی شده و اشکالات زیادی داشت.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری ادامه داد: پیش بینی ما برای تکمیل ساختمان ۱۱ تا ۱۳ میلیارد است‌. در شرایط فعلی  دو واحد که اکنون ۱۰ میلیارد تومان ارزش  دارد را از دست دادیم و ۲۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون بدهی داشته و مستاجر شرکت توسعه و تجهیز نیز هستیم.  چطور ممکن است در پایتخت زندگی کنیم، اما افراد برای ساخت ساختمان از شهر اراک انتخاب شده باشند.

وی با شاره به بدهی فدراسیون به اتحادیه جهانی دوچرخه سواری نیز گفت: آنها اعلام کرده‌اند فدراسیون ایران  ۲۵ هزار فرانک سوئیس بدهکار است. این در حالی است که ایمیل ۱۰ ساله فدراسیون پاک شده و ما نمی‌دانیم در چه وضعیتی هستیم این موضوع در حالی پیگیری بوده چون موضوع ملی است. 

رشیدی  برگزاری مسابقات قهرمانی کشور را جزو عملکرد خود در این 45 روز دانست و گفت: محل اسکان رییس فدراسیون در سالن غذاخوری بود اما وضعیت را بهتر کردیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دوچرخه سواری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری محمود رشیدی خسرو قمری اتحادیه جهانی دوچرخه سواری تعلیق دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند