Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی فدراسیون دوچرخه سواری عصر امروز یکشنبه به ریاست عبدالحمید احمدی معاون وزیر ورزش و جوانان و با حضور رشیدی رئیس فدراسیون، دبیر و برخی مسئولین این رشته به صورت آنلاین در سالن آکادمی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

در این نشست گزارش مالی و اجرایی فدراسیون در سال ۱۳۹۹ و برنامه های فدراسیون در سال جاری ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشیدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در این مجمع گزارشی از وضعیت فدراسیون قبل را ارایه کرد و گفت: مسابقات قهرمانی کشور به دلیل کرونا برگزار نشد و این فرصت را از دست دادیم تا امتیازات ما در uci ثبت نشده و امتیازات ما به نصف تقلیل پیدا کند. در کنار آن امحا ایمیل های فدراسیون که آسیب های جدی در آستانه مسابقات المپیک و بازیهای آسیایی و قهرمانی آسیا به ما وارد کرد.

وی با بیان اینکه این اتفاقات ما را با چالش جدی مواجه کرده است گفت: عدم حمایت از رکابزنان باعث شد نماینده دوچرخه سواری ایران از لیست بازیهای پارالمپیک حذف شود اما تلاش بسیاری شد تا در نهایت مهدی محمدی به لیست اعزام کاروان ایران بازگشت.

وی با اشاره به اینکه در دوره سرپرستی داوری در فدراسیون ۶۰۰ میلیون تومان بدهی پرداخت شده است به بدهی های کلان این مجموعه اشاره کرد و افزود: ۳ میلیارد تومان در شرایطی به شرکت تجهیز از سال ۹۳ بدهکار هستیم که هیچ قراردادی نداشته ایم و این یک فاجعه است. این بدهکاری ها دلیل قطع برق، آب و بسته شدن پارکینگ بوده که تاسف دارد.

وی ادامه داد: از دیگر معضلات ما بدهی ساختمان نیمه کاره ای است که طی دوسال بنا شده اما اتفاقی نیفتاده است. ما دو واحد آپارتمان در خیابان ورزنده با سند ۶ شش دانگ و بدون بدهکاری داشتیم که در نهایت به مبلغ دو میلیارد و یکصد میلیون توسط فدراسیون قبل به فروش رفت. ابن کار بدون پشتوانه کارشناسی صورت گرفته و علامت سوال بزرگی شده است!
رییس فدراسبون خاطر نشان کرد: از این مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان بابت دارایی و مالیات پرداخت شد. مانده حاصل یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون که زمان خودش می توانست پول قابل توجهی باشد. پس از آن زمین فاقد سند و استیجاری از شرکت تجهیز تحویل گرفتیم. طراحی ساختمان فدراسیون در ۳ طبقه ای که قابلیت اجرایی هم نداشت انجام شد. قرار بود این ساختمان در ۹ ماه ساخته شود و بابت آن یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به پیمانکار تحویل شد. نماینده ای از فدراسیون به عنوان ناظر بر عملکرد پیمانکار معرفی شد که کوچکترین اطلاعاتی نداشتند تا اینکه ثریا این بنا کج رفت به طوربکه برای ادامه کار باید بخشی از سازه بازسازی یا تخریب شود.

وی در ادامه با اشاره به جزئیات بیشتر هزینه های انجام شده نیز بیان کرد: از مابقی پول باقیمانده ۴۵ میلیون تومان بابت طراحی هزینه شده و در نهایت ۸۵ میلیون ذخیره شده است.
رشیدی خاطر نشان کرد : ۱۱ تا ۱۳ میلیارد تومان برآورد مالی شده تا ساختمان نیمه کاره فدراسیون تکمیل شود و ۳ میلیارد تومان بدهی به شرکت تجهیز است. از آن سو ۱۰ میلیارد تومان ارزش دو واحد ساختمان مان است که از دست دادیم تا در کل ۲۷ میلیارد تومان بدهی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ما در حال حاضر مالک هیچ چیزی نبوده و مستاجر هستیم و متاسفانه در این سالها هیچ نظارتی نبوده، گفت: من کمتر از ۴۰ روز است که رییس فدراسیون هستم و از شرایط موجود گزارش می دهم. در حال حاضر براساس نامه اتحادیه جهانی دوچرخه سواری ۲۵ هزار فرانک سوئیس بدهی ماست که بخشی از آن مربوط به ما نیست. ما یک نامه نزده ایم که طلب مان را از تورها بگیریم. یک سوم از این مبلغ مربوط به ما نیست. از آن سو ایمیل های ۱۰ ساله فدراسیون پاک شده است که این بحث را پیگیری می کنیم چرا که موضوع ملی است.

وی در ادامه به ثبت برنامه های فدراسیون در سایت فدراسیون جهانی اشاره کرد و گفت: مسابقات ما ثبت شده و مسابقاتی که برگزار شده که امتیازات آن ثبت شده است. در کنار آن در ابتدای تحویل فدراسیون مقر ما در سالن غذاخوری بود که در مدت یک هفته به شرایط معقول تغییر دادیم و تجهیز کردیم. در کنار آن صدور احکام سازمان لیگ وتیم های ملی و کمیته های تخصصی، برگزاری اردوهای تدارکاتی و انتخابی المپیک. بازگرداندن نماینده ایران به لیست اعزام به پارالمپیک و اعزام المپین مان به ترکیه و تهیه دوچرخه برای وی از جمله کارهای صورت گرفته در این مدت است.

رشیدی به بازسازی رینگ دوچرخه سواری اطراف مجموعه استادیوم آزادی اشاره کرد و اظهار داشت: این مجموعه در سال ۵۳ ساخته شده که یک رینگ ۹ کیلومتری دارد که سالیان سال از آن استفاده می شود. آسفالت آن مشکل داشت و حادثه هایی اتفاق افتاد و حتی دوچرخه ها آسیب دیدند. با همکاری شهرداری ۳۳۰۰ تن تراشیدیم و دوباره آسفالت شد به طوریکه برای ۲۰ سال استفاده خواهد شد. ما اینجا برای این کار یقه پاره کردیم و من برای بچه ها هر کاری انجام می دهم. شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای این رینگ هزینه شده است.

بازرس فدراسیون هم در گزارش خود به پیست های نیمه کاره ای اشاره کرد که با طولانی شدن مراحل ساخت هزاران هزینه دیگر را به فدراسیون اضافه می کنند که از هزینه اولیه آن بیشتر است. همین طور جلسات هیات رئیسه یکی دوبار برگزار شده که به نظر می رسد باید اعضا جدید معرفی شود تا وقت بیشتری برای مجموعه بگذارند. همین طور مکاتبات بین المللی خالقی از مکاتبات این بخش حذف شده که به حراست اطلاع داده شده است.

در ادامه توسط خزانه دار نیز گزارش های مالی و هزینه ها ارائه شد که اهم آن مباحث بدهکاری به پیمانکار ساختمان نیمه کاره فدراسیون و بدهی بین المللی و بدهی به شرکت تجهیز و بخشی از بدهی های اداری و صورت های مالیاتی بود که ایراداتی به آن وارد شد.

شادنیا دبیر فدراسیون هم به برگزاری مسابقات و اردوها اشاره کرد و گفت : ما قرار بود لیگ کوهستان را برگزار کنیم که به دلیل تردد و خوابگاه به تهران و به دلیل کرونا و براساس تصمیمات ستاد کرونا شرایط برگزاری آن نداریم. در این بحث حتی برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند نیز در دست بررسی است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون دوچرخه سواری افشین داوری فدراسیون دوچرخه سواری محمود رشیدی میلیارد تومان میلیون تومان دوچرخه سواری شرکت تجهیز نیمه کاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او ماجرایی خواندنی را از تعداد زیاد حمام‌ها و علاقه ایرانیان به حمام کردن را روایت می‌کند.

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

بیشتر بخوانید علاقه زیاد ایرانیان به حمام کردن در ۴۰۰ سال قبل! روایت خواندنی برده هلندی از فرهنگ چندهمسری در میان ایرانیان ۴۰۰ سال قبل اگر بپذیری ختنه شوی و مسلمان، این دو زن زیبا را به تو می‌بخشیم! 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس از تفاوت رفتار ایرانیان با بردگان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل را می‌خوانید:

«ساکنان دربند به خرید و فروش برده اشتغال دارند و برده کالای اصلی و تقریباً تنها کالایی است که در آن شهر معامله می‌شود. برده‌ها را از تاتار‌ها خریداری می‌کنند و همه آنها را به ایران میفرستند و از این طریق درآمد هنگفتی به دست می‌آورند. با برده‌هایی که برای خرید و فروش به اینجا میآورند مانند حیوانات وحشی رفتار می‌کنند. 

هنگامی که می‌خواهند برده‌ای را خریداری کنند او را عریان می‌کنند و مانند خوک و گوساله به بدنش دست می‌زنند. با برده‌ها بسیار بی رحمانه رفتار می‌کنند و اگر ترس ضرر مالی نباشد، احتمالاً بسیاری از آنها جان‌شان را از دست می‌دهند. همان طور که قبلاً گفته شد مردم این منطقه طبیعتاً فرومایه و بد اخلاق اند.

با این حال ایرانی‌ها در قیاس با تُرک‌ها چندان با برده‌ها بدرفتاری نمی‌کنند. وقتی در گالی‌ها (اشاره به دورانی که روی کشتی‌های کوچک ونیزی ملوان بود) بودم به این تفاوت پی بردم. 

ایرانیی‌ها در قیاس با مردم الجزایر، تریپولی، تونس و سایر شهر‌های بربر‌ها نیز با برده‌ها بهتر رفتار می‌کنند. در آن مناطق با برده‌ها رفتار بدتری دارند و آنها را وادار می‌کنند دین‌شان را ترک کنند. گزارش‌های کسانی که به دست آن مردم بی رحم اسیر شدند، این ادعا را اثبا‌ت می‌کند.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود