Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از توزیع آبگرمکن‌های خورشیدی به‌صورت رایگان در سطح استان خبر داد.

شیرزاد نجفی امروز ۲۰ تیرماه، از توزیع آبگرمکن‌های خورشیدی به‌صورت رایگان در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: انرژی خورشیدی، منبع بیکران، قابل دسترس، رایگان و تجدید پذیری است که استفاده از آن به میزان قابل توجهی از وابستگی ما به منابع تجدید ناپذیر انرژی می‌کاهد و در امر حفاظت از منابع طبیعی (جنگل‌ها و درختان)، محیط‌زیست، ذخیره منابع انرژی، مسائل اقتصادی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ۵۱ دستگاه آبگرمکن خورشیدی با قیمت هر دستگاه ۱۰ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی خریداری و به‌صورت رایگان در بین روستانشینان مناطق جنگلی استان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران، مناطق وسیعی از کشور و استان لرستان از شدت تابش بسیار بالایی برخوردار هستند و با افزایش روزافزون هزینه سوخت‌های فسیلی و انرژی برق، وقت آن است که مانند بسیاری از کشورها، به‌طور جدی از منابع نامحدود، پاک و رایگان انرژی‌های تجدید پذیر از قبیل انرژی خورشیدی به‌طور بسیار گسترده و وسیع استفاده کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان آب گرمکن‌های خورشیدی را یکی از مؤثرترین طرح‌های استفاده عمومی و آسان از انرژی خورشید برای تأمین آبگرم مصرفی در بخش خانگی و صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: دمای سطح کولکتورهای جاذب انرژی خورشیدی تا حدود ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد و دمای آبگرم تولیدی در مدل‌های با راندمان بالا تا حدود نقطه‌جوش آب افزایش می‌یابد.

نجفی بیان کرد: توزیع آبگرمکن‌های خورشیدی در بین روستانشینان مناطق جنگلی می‌تواند از قطع درختان جلوگیری به عمل آورد و هزینه‌های انرژی را کاهش می‌دهد و به دلیل تأثیر مستقیم در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای، به ما در داشتن محیطی پاک کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان لرستان منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ايران آبگرمکن خورشیدی منابع طبيعي صورت رایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی