Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@02:56:24 GMT

ازدواج آسان موجب نشاط در جامعه می شود

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۹۲۴۳۹

ازدواج آسان موجب نشاط در جامعه می شود

کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: فراهم کردن زمینه ازدواج آسان و سالم سبب پویایی و نشاط جامعه و آرامش در زندگی زوجین می شود.

راضیه جهانیان روز یکشنبه به مناسبت هفته ازدواج در گفت و گو با خبرنگار برنا با بیان اینکه برنامه های هفته ازدواج امسال با شعار «پویایی و شادابی جامعه با ازدواج آسان» از ۲۱ تیر آغاز می شود گفت: در راستای بزرگداشت هفته ازدواج و نیز استمرار اجرای بند ۲ و ۴ سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های مختلفی با محوریت ارتقای آگاهی جوانان از معیارهای ازدواج آسان و سالم در استان با در نظر گرفتن شرایط اپیدمی کووید-۱۹ و رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری مسابقات مجازی کتابخوانی ازدواج سالم در شهرستان ها، برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی مجازی برای جوانان، ارائه آموزش و مشاوره رایگان در همه مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت با شعار «برای داشتن یک ازدواج آسان و سالم، داشتن مهارت های لازم برای انتخاب همسر، برقراری ارتباط عاطفی و زناشویی از موارد بسیار مهم هستند» از جمله برنامه های این هفته برشمرد. 

کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: اصل ساده زیستی در فرهنگ ایرانی اسلامی بسیار با اهمیت و مورد تاکید است بنابراین توجه به زندگی به سبک اسلامی به ویژه در زمینه ازدواج، سبب آسایش و آرامش در زندگی می شود.

جهانیان اضافه کرد: توجه به این موضوع در شرایط فعلی اپیدمی بیماری کووید-۱۹ به خصوص از سوی والدین بسیار مهم است و باید تلاش شود بعد از دوران کرونا هم فرهنگ دوری از تجمل‌گرایی در برگزاری مراسم ازدواج باقی بماند.

وی تاکید کرد: جامعه ایرانی به دلیل تعلق خاطر به فرهنگ ناب اسلامی می‌تواند از فرصت ایجاد شده در ایام کرونا برای نهادینه‌ کردن فرهنگ ساده ‌زیستی و پرهیز از تجمل گرایی استفاده کند. 

کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از مهمترین آثار ازدواج را ایجاد مودت و رحمت بین زوجین دانست که پدیده بسیار با ارزش و مورد تاکید قرآن کریم و آموزه های دینی است.  

جهانیان ادامه داد: ازدواج سالم زمینه ساز ارتباطات اجتماعی مناسب، سلامت روانی و جسمانی است و افراد متاهل کمتر قربانی خشونت های گوناگون اجتماعی شده همچنین آرامش، اعتماد به نفس، تعهد و احساس مسئولیت بیشتری نسبت به افراد مجرد دارند.

وی با بیان اینکه کاهش خشونت های خانوادگی و آمار جرم و جنایت از مزیت های ازدواج آسان است گفت: همچنین دارا بودن جامعه از شهروندان سالم از منظر احساسی و رفتاری، کاهش میزان مهاجرت و افزایش ارزش دارایی های افراد از مزایای ازدواج آسان و سالم برای اجتماع به شمار می رود.

کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان مزایای ازدواج آسان و سالم برای آقایان را شامل تلاش بیشتر برای کسب درآمد و امرار معاش، ریسک کمتر در روی آوردن به مواد مخدر و مشروبات الکلی، داشتن ارتباط بهتر با فرزندان و خانواده، احتمال کمتر به ارتکاب به جرم و جنایت و خودکشی دانست.

جهانیان اضافه کرد: حمایت بیشتر بانوان در جامعه به عنوان همسر و مادر، امنیت و آرامش بیشتر، ایجاد رابطه اجتماعی فعال تر و مطمئن تر در جامعه، داشتن ارتباط بهتر و مناسب با همسر و فرزندان، داشتن روحیه خوب و سلامت روانی بیشتر نسبت به بانوانی که ازدواج نکردند از مزیت های ازدواج آسان برای بانوان است.

هفته ازدواج «سالروز پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)» از تاریخ ۲۱ تیر ماه سال جاری آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج آسان و سالم هفته ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رقیه موسویان، مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: خواهران بسیجی از همان روزهای شکل گیری انقلاب همواره پا به پای مردان در عرصه‌های مختلف مجاهدات کرده اند.    وی افزود: بسیج جامعه زنان فعالیت‌های خودش را بر اساس چند محور استوار کرده است که مهمترین مبحث در فعالیت‌های بسیج جامعه زنان تشکیل تحکیم و تعالی خانواده است و مهمترین این بخش ایجاد و تشویق جوان‌ها و خانواده‌ها به سمت تشکیل خانواده و یا ازدواج آسان پایدار و آگاهانه است.    موسویان ادامه داد: در موضوع افزایش جمعیت که یکی از بحران‌های پیش روی کشور ما است و به یک مسئله ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری تبدیل شده، سازمان بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی نیز طرح های مختلفی با عنوان افزایش جمعیت به استان‌ها و طبیعتاً پایگاه‌های مقاومت ابلاغ کرده است.   مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی برگزاری جشن وصال گروهی برای ۴۴ زوج به منظور ترویج ازدواج آسان، برگزاری کارگاه‌های جوانی جمعیت به صورت متناوب در طول سال و ارتباط مستمر با سمن‌های فعال در حوزه خانواده و فرزند،تهیه پوسترهای سرمایه‌های زندگی و توزیع در مکان‌های عمومی و تعامل با شهرداری ارومیه و الصاق پوسترها در ناوگان عمومی، برگزاری نشست‌های تخصصی جوانی جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای نخبگان و تجلیل از مادر بسیجی دارای خانواده خوش جمعیت در حاشیه نشست ها، انتشار ویژه‌نامه جمعیت و تعامل با گروه های درون سازمانی و برپایی جشن ازدواج آسان برای زوج های روستایی را از جمله فعالیت های این حوزه عنوان کرد.     موسویان تهیه جهیزیه و مسکن برای زوج های کم برخوردار، توزیع کتاب با مضامین جمعیت،  خانواده و فرزند آوری، پویش دیوار نویسی، برگزاری نشست‌های مجازی با هدف آموزش، پویاسازی شبکه‌های کنشگری در حوزه جمعیت و خانواده،    دیدار از مادران خوش جمعیت و تجلیل از این مادران، حمایت چهره به چهره از مادران کم برخوردار و پخش مستند «خونریزی»در پایگاه ها با هدف آشناسازی مادران از عوارض مخرب سقط جنین را از دیگر برنامه های جامعه زنان سپاه در حوزه جمعیت عنوان کرد.    وی ارائه بسته‌های محتوایی فرهنگی و آموزشی بین مادران، تجلیل از پزشکان، پرستاران و بهیاران فعال در حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع جمعیت و تببین هدف دشمن از ایجاد جنگ نرم و تغییر ذائقه سبک زندگی و اسلامی و تعامل خانواده ها به فرزند کمتر و تجملگرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج آسان و تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان بی بضاعت، راه اندازی گروه‌های واسطه گری برای رفع موانع در ازدواج، راه اندازی غرفه کودکان با بهره گیری از مشاوران جوان و اسلامی در حاشیه کارگاه‌ها، برپایی پویش بر دستان مادر، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و فرهنگی در محلات اسلامی، برگزاری اردوهای تفریحی با عناوین مختلف مثل اردوی مادر و دختری با هدف ایجاد نشاط، تولید محتواهای مختلف در حوزه ازدواج و تجلیل از پایور خواهر دارای ۵ فرزند را از دیگر برنامه‌های جوانی جمعیت جامعه زنان سپاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • سلامت هوای کلانشهر مشهد؛ یک شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری