Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امتداد - مدیرعامل بانک سینا با سفر به استان اصفهان ضمن بازدید از شعب بانک و دیدار با همکاران این استان بر استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های شهر تاریخی اصفهان در جهت بهبود عملکردها و تامین رضایتمندی مشتریان تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر ایمانی با اشاره به پیشینه و قدمت شهر تاریخی اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام با جاذبه های توریستی متنوع، گفت: این شهر در کنار برخورداری از امتیاز حضور گردشگران و مسافران در فصل های مختلف سال، دارای ظرفیت های صنعتی بزرگی چون فولاد مبارکه و ذوب آهن است که با تمرکز و تعامل بر ارائه خدمات به این صنایع می توان ضمن کسب سودآوری بانک، از این طریق در مسیر رشد و توسعه صنعت کشور گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک سینا ضمن ارائه سیاست ها و برنامه های توسعه ای سال 1400 این بانک، از همکاران خواست با برنامه ریزی هدفمند در جهت بهبود شاخص های عملکردی، ضمن رعایت تناسب لازم در خصوص نسبت منابع و مصارف شعب در راستای تحقق اهداف بانک اهتمام جدی داشته باشند.
وی همچنین بر شناسایی بازار هدف، در راستای شخصی سازی خدمات و توسعه بانکداری شرکتی، گسترش و توسعه بازاریابی هوشمند در جهت ارتقاء و افزایش سهم بازاری منابع و جبران عقب ماندگی سنواتی، تعامل با شرکت های حقوقی بزرگ و جذب مشتریان جدید در منطقه تاکید کرد.
دکتر ایمانی با بیان آنکه کاهش قیمت تمام شده پول از مهمترین عوامل سودآوری و بهره وری شعب است، افزود: این مهم می بایست به عنوان یک اصل همواره و بصورت مستمر مدنظر تمامی همکاران صف و ستاد باشد و برای تحقق اهداف بانک در این زمینه تلاش و جدیت بیشتری صورت پذیرد.
وی همچنین جانشین پروری و پرورش نیروی انسانی مستعد، آگاه و کارآمد در راستای توانمندسازی سرمایه های انسانی را یک ضرورت دانست.
گفتنی است در این دیدار معاون شعب و مناطق و مدیرحوزه مدیرعامل و روابط عمومی نیز حضور داشتند که ضمن بازدید از شعب شاهین شهر، خمینی شهر و بادرود از نزدیک با همکاران گفتگو کردند.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • نشستی دربارۀ ابن‌سینا و مکتب فلسفی اصفهان